Kumaha carana ningkatkeun batré iPhone 6 nganggo ios 8

Batré iPhone 5s iPhone 6 iPhone 6 Plus

Pembaruan parangkat lunak sareng sékrési iPhone 6 angkat babandingan batré bédaUrang sadayana terang yén mimitian ti mimiti sareng alat énggal henteu sami sareng ngamuat cadangan dimana overload tiasa kajantenan ngalangkungan kasadiaan batré anu bénten pisan.

Émut yén ios ngarobih atanapi restorasi bisa ngakibatkeun konsumsi énergi anu signifikan, ogé waktos anu teu ditangtoskeun dina indeksasi eusi, ngaunduh deui sadaya aplikasi, jst. Entong asa sateuacan waktos, turutan tip ieu pikeun milari titik pamutahiran.

Uji hirup batré dina modeu sayaga

Hal normal nyaéta kami hoyong nyobian sadaya aplikasi sareng fungsi énggal, ieu nawiskeun kami pola panggunaan anu sanés biasana sareng tiasa ngarobih persépsi ngeunaan umur batre. Pikeun ieu, sateuacan damel langkung drastis, nempatkeun alat anjeun dina sayaga (balikkeun alat) sareng tinggalkeun 10 atanapi 20 menit di istirahat, dina kaayaan sapertos kieu kedah aya hébat bédana antara batré anu tetep sateuacan sareng saatos ruang istirahat ieu.

Upami paranti diteruskeun gancang ngaleupaskeun batréna, aya masalah, hayu urang tingali naha ku léngkah ieu urang tiasa kéngingkeun inpormasi lengkep.

Naha aya masalah parangkat lunak?

Urang bakal nguji poin-poin ieu:

  1. Jumlah sinyal anu ditampi. Upami anjeun aya di daérah sinyal anu lemah, atanapi dina ujung pangrojong LTE atanapi 3G, iPhone panginten nyobian tetep dina jaringan, dina cara nu sami upami anjeun aya dina garis antara jinis sambungan, sareng kaleungitan seueur batré. Ngagunakeun radio tiasa nyéépkeun seueur batré dina kaayaan sapertos kitu disarankeun nganggo 3G atanapi mareuman radio.
  2. Reset setelan jaringan. Upami anjeun nampi sinyal anu goréng atanapi henteu teras-terasan, ngareset setelan jaringan kadang-kadang tiasa ngabantosan masalah ieu. Coba upami anjeun ngan ukur gaduh hiji atanapi dua batang di daérah anu sering anjeun sering.
  3. Kaluar tina nganggo aplikasi peryogi seueur kakuatan. Ieu konci pikeun aplikasi VoIP (sapertos Skype), streaming audio (sapertos Pandora), atanapi navigasi (sapertos TomTom). Naon waé anu ngalir sepanjang waktos bakalan ngicalan batréna, janten upami anjeun teu nganggo éta tong tinggalkeun aranjeunna seueur tugas, tutup aranjeunna.
  4. Pareuman atanapi hurungkeun deui alat. Upami anjeun henteu acan ngabalikan deui bari, anjeun kedah nyobian. Aya tiasa prosés anu dieureunkeun sareng a reboot sering tiasa ngalereskeunana.
  5. Pareuman terus hurung. Kira-kira sabulan sakali, sareng upami anjeun mikir yén anjeun ngalaman masalah, antepkeun batréna solokan lengkep, dugi ka parkir nyalira teras ngajalankeun muatan lengkep. Ieu ngukur ulang alat ukur batre sareng anjeun tiasa kéngingkeun ideu anu langkung réalistis ngeunaan status batre.
  6. Buka Apple Store. Éta panginten terminal anjeun kagolong kana a kaulinan goréng atanapi ngan saukur éta ngagaduhan cacat pabrik, di sana aranjeunna ngagaduhan sistem évaluasi batré anu lengkep anu dilaksanakeun dina waktos anu singget pisan.

Balikkeun alat sakumaha énggal

Penyebab utama masalah hirup batré sareng alat ios lumangsung nalika malikkeun tina cadangan. Pamasangan sapertos énggal umumna mangrupikeun jalan kaluar anu pangsaéna pikeun masalah batré.

Ieu mangrupikeun pilihan anu urang kedah pikirkeun, kumargi urang kedah ngonpigurasikeun leres-leres sadayana deui sareng data sapertos évolusi dina kaulinan, jst. bakal leungit. Tapi éta ngabantosan pisan kinerja anjeun.

Pareuman lokasi, pembaruan otomatis sareng bewara

Naon waé anu dijalankeun dina iPhone nganggo kakuatan batré. Janten upami anjeun parantos nyobian anu sanés sareng peryogi langkung batré anjeun kedahna nyandak sababaraha kaputusan drastis. Sababaraha pangaturan tiasa ngabantosan anjeun ngalangkungan waktos satengah jam éta.

  1. Pareuman jasa lokasi. Ngagunakeun GPS ngabutuhkeun seueur kakuatan, utamina pikeun hal-hal sapertos navigasi atanapi milarian réréncangan abdi. Upami anjeun henteu nganggona, buka setélankalaluasaan > lokasi sareng ngaleungitkeun aplikasi naon waé anu anjeun henteu peryogikeun atanapi nganonaktifkeun lokasi dugi ka anjeun ngeusi ulang.
  2. Pareuman aplikasi latar tukang sareng apdet otomatis. Éta lumangsung di setélan > umum > Pembaruan latar tukang,  dimana urang nganonaktipkeun apdet sareng setélan > iTunes Store sareng App Store na didieu anjeun nganonaktipkeun unduhan otomatis dina sadaya kategori.
  3. Pareuman bewara push. Nya kitu, nyaah ka setélan > Bewara sareng mareuman aplikasi naon anu anjeun henteu ajakan atanapi butuh.

Aya ogé anu batré trik salawasna anu ayeuna langkung tiasa diaksés berkat pusat kontrol.

  • Saluyukeun dina ngonci hiji menit.
  • Pareuman sadayana sora tambahansapertos klik keyboard.
  • Anggo éta auriculares tibatan panyatur.
  • Turunkeun caang tina layar
  • Pareuman pilihan na Bluetooth upami anjeun henteu nganggo.
  • Pareuman pilihan na Wifi upami anjeun henteu nganggo.
  • Pareuman teh Teken kanggo email, almenak, kontak, sareng akun média sosial.

Anggo modeu pesawat

Upami anjeun asa pisan, lebetkeun iPhone anjeun dina modeu Pesawat sareng simpen batréna nalika anjeun meryogikeunna. Modeu ieu nyaéta ogé mangpaat nalika dimuat, Kusabab éta dilumangsungkeun dina kecepatan anu langkung luhur tibatan dina kaayaan sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   pep cenahna

    Tulang, numutkeun kiat ieu, urang tahan sakedik deui ... Ieu gaduh ponsel 700 € tapi saolah-olah éta Samsung e 1150…. Ieu sanés carmen solusina. Naha kuring hoyong ponsel 700 € upami kuring kedah mareuman sadayana pikeun ngantos dinten ayeuna…? Hanjakalna smartphone ngabutuhkeun ieu, sababaraha deui anu langkung kirang tapi sakumaha kuring nyebatkeun hanjakalna batréna henteu ayeuna disiapkeun pikeun seueur layar, data, push…. Sakumaha urang mareuman éta sanés solusina. Dugi ka batré anu saé dileupaskeun di pasar atanapi urang milih phablet atanapi anu sami-sami batréna parantos gaduh kapasitas langkung, ngetik Catetan….
    Pokokna, éta pendapat kuring. Méakkeun € 700 kanggo terminal pikeun tungtungna nganonaktifkeun sadayana sareng masih nahan anjeun dugi ka akhir dinten…. Abdi henteu ningali

    1.    Carmen rodriguez cenahna

      Pep, anjeun leres, tapi anu anjeun kedah pikirkeun nyaéta panginten hiji dinten anjeun bakal seueur nganggo éta sabab anjeun bungah éta anyar sareng ngagaduhan seueur fungsi énggal ... total genep jam soré sumping sareng anjeun ampir teu aya batréna deui sareng anjeun kedah ngahémat hal upami aya kajadian anu balik ka bumi…. ieu kasus na.
      Kuring satuju sareng anjeun yén batréna kedah gaduh kakuatan anu langkung ageung, tapi kuring ogé ngaku yén ieu sapertos gajih, langkung anjeun gaduh, langkung seueur anjeun anggo sareng hoyong. Kusabab kitu, kuring henteu fokus kana nyempad hiji hal anu kuring henteu tiasa robih, tapi dina masihan pilihan kanggo kaayaan darurat.
      Hatur nuhun kana kontribusi anjeun, éta parantos ngamungkinkeun kuring netelakeun hal ieu. Sing salamet !!

    2.    Carmen rodriguez cenahna

      Kuring ogé ngingetan yén harga langkung mirah dibiayaan ku cicing ... Kuring bakal ningali ieu; https://twitter.com/carmenrferro/status/512743322461290496

  2.   pep cenahna

    Teu kaasup dinten kahiji, urang sadayana terang yén batréna bakal pareum sababaraha jam, hartosna panggunaan sapopoé, panggunaan normal. Saran anjeun dihargaan, tapi hayu urang jelas. Upami kuring ngagaleuh telepon pinter nyaéta ngagunakeun ciri-cirina, dina hal kuring pikeun damel, nganggo surat, jaringan sosial, sareng sajabana sareng peryogi béja, kusabab klien kuring gumantung ka éta, kuring butuh inpormasi sacara real-time, saur anjeun kuring tiasa mampuh kamewahan mareumanana? Jujur, pikeun éta kuring mésér sorangan telepon sélulér ti sababaraha taun ka pengker sareng henteu méakkeun € 700. Nya, sakumaha anjeun carioskeun, ti € 500 dibiayaan…. per operator, sareng henteu gratis atanapi ngalangkungan Apple anu dimaksad ku € 700.

    Nya, tanpa kedah sumping sareng angkat, naséhat anjeun dihargaan, tapi kuring tetep henteu ningali. Solusi na nyaéta henteu ngarobih telepon pinter € 700 (hayu jelas, TEU dibiayaan ku operator) janten terminal prabayar € 19, éta henteu masuk akal. Solusina nyaéta nguatkeun batréna, anu mangrupikeun hiji-hijina hal anu teu acan saluyu sareng kamajuan téknologi.

  3.   Manuel cenahna

    Kuring gaduh iPhone 5 s, kuring parantos nyobian sadayana, kalebet ngarobih batréna, kuring nempatkeun éta dina waktos wengi dina modeu pesawat sareng saatos 8 jam tanpa nganggo éta, kuring nyéépkeun 40% batréna, éta henteu lami pikeun sadidinten sareng sadayana dipareuman.