Kumaha carana nuturkeun konci WWDC 2015 dina OS X, iOS, Windows, Android, Linux sareng Apple TV.

WWDC-2015

Soré ieu tabuh 19:XNUMX sonten (waktos semenanjung) intina bakal dimimitian dimana pamekar bakal terang heula sadaya berita anu tiasa aranjeunna anggo dina versi ios sareng OS X salajengna. WWDC mangrupikeun acara anu paling penting pikeun komunitas pamekar dimana Apple taunan ngabarikeun pangkalan anu aranjeunna kedah nuturkeun pikeun nyiptakeun aplikasi anu diadaptasi kana sistem operasi anu béda-béda dina perusahaan. Tapi salaku tambahan, kamungkinan pisan yén Apple bakal nampilkeun jasa musik streaming anyar sareng sacara resmi ngaluncurkeun HomeKit.

WWDC anu dimimitian dinten 8 Juni badé réngsé dina 12 Juni sareng bakal dilaksanakeun di Pusat Mosoneone di San Fransisco, dimana CEO Apple Tim Cook, bakal ngabagi panggung sareng eksekutif senior perusahaan nembongkeun berita ngeunaan sistem operasi anyar (iOS, OS X, Watch OS) ogé jasa sareng / atanapi alat énggal anu bakal diluncurkeun di pasar énggal.

Sanaos hiji-hijina cara pikeun nuturkeun acara diwatesan ku alat Mac, iPhone, iPod Touch, iPad sareng Apple TV perusahaan, urang ogé tiasa nuturkeun éta ngaliwatan platform anu sanés. Dihandap ieu kami nunjukkeun, upami anjeun henteu ngagaduhan alat Apple sareng anjeun hoyong nuturkeun kajadian éta, kumaha anjeun tiasa nuturkeun dina PC nganggo Windows atanapi Linux atanapi dina tablet atanapi Smartphone sareng Android.

Jadwal utama WWDC 2015

Konperénsi pangembang bakal dimimitian jam 10 jam waktos lokal (San Fransisco). Kalayan bédana waktos di handap ieu kami nunjukkeun jadwal di nagara-nagara béda ti mana anjeun biasana nuturkeun kami.

  • Spanyol, Perancis, Jérman - 19 sonten.
  • Méksiko, Kolombia, Peru sareng Ékuador - 12 jam.
  • Chili - 13 jam.
  • Argéntina - 14 jam.
  • Vénézuéla - 12:30 wengi
  • London - 18 jam.

Turutan keynote 2015 dina Mac, iPad, iPhone, iPod Touch

Pikeun ieu urang kedah nganggo panyungsi Safari sareng nyerat wéb www.apple.com/live. La Versi Safari kedah sahenteuna 6.0.5 dina OS X. Dina alat berbasis ios, ngalirkeun pidéo meryogikeun minimum ios 6 atanapi langkung luhur. Browser pihak katilu anu sayogi di App Store henteu didukung janten kami ngan ukur tiasa nganggo Safari pikeun nuturkeun kajadian éta.

Turutan konci WWDC 2015 dina TV Apple

Mimiti urang kedah ngapdet alat pikeun nunjukkeun sadaya saluran anyar yén Apple sacara progresif ngenalkeun diantarana urang bakal mendakan saluran khusus pikeun acara éta. Dina raraga nuturkeun keynote langsung, alat urang kedah generasi kadua atanapi katilu kalayan versi 6.2 atanapi langkung luhur.

Turutan konci WWDC 2015 dina Windows, Linux sareng Android

Saatos kajadian anu Apple bakal hadir siang ieu dina alat anu henteu didamel ku Apple langkung gampang tibatan sigana, urang ngan kedah ngaunduh (upami henteu acan dipasang dina alat kami) anu saé Aplikasi pamuter pidéo VLC cocog sareng sadaya platform. Sakali kami dipasang, urang buka menu Média teras pilih Buka Média. Salajengna urang buka tab Jaringan sareng nyerat alamat ieu: http://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/15pijbnaefvpoijbaefvpihb06/m3u8/atv_mvp.m3u8

Eta kudu ditanggung dina pikiran nu alamat éta moal sayogi dugi keynote dimimitian. Ayeuna urang ngan ukur ngarepkeun yén Apple henteu ngagaduhan masalah audio anu seueur pangguna nalika siaran acara nyebarkeun tarjamahan Cina langsung, anu ngajantenkeun teu mungkin nuturkeunana salami menit-menit munggaran, dugi ka budak-budak Cupertino sadar yén aranjeunna ngumbar masalah. .

Wengi ayeuna jam 12 wengi (waktos Spanyol) urang bakal ngalaksanakeun rékaman langsung Podcast khusus ngeunaan naon anu parantos ditingalikeun ku Apple dina intina. Sadaya anu hoyong nuturkeun urang hirup, urang kedah pencét dina tautan ieu, dimana anjeun tiasa naroskeun patarosan naon waé ngeunaan éta, hatur nuhun kana obrolan internal anu urang baca nalika urang nyarios. Upami ku alesan naon, mustahil pikeun anjeun nuturkeun kami langsung, anjeun tiasa nganggo hashtag #podcastapple sareng tinggalkeun aya mamang anjeun atanapi patarosan anu bakal kami jawab salami rékaman / siaran langsung Podcast.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.