Kumaha nyambungkeun PS4 atanapi Xbox One controller sareng ios 13

Kumaha nyambungkeun PS4 atanapi Xbox One controller sareng ios 13

Kalayan ios 13 sareng iPadOS urang tiasa nganggo kontrol pikeun PS4 sareng Xbox One.

iOS 13, iPadOS, sareng tvOS 13 aranjeunna tungtungna bakal ngantep anjeun maénkeun kalayan PS4 atanapi Xbox One controller. Henteu langkung ngagaleuh kontroler MFI kanggo maén dina anjeun iPhone, iPad, sareng Apple TV.

Anjeun henteu kedah peryogi jailbreak iPad anjeun pikeun maénkeun Asbalt 8 Airbone nganggo dualshock. Kalayan pembaruan énggal anu bakal sumping dina bulan Séptember, Apple masihan kami detil ieu pikeun paling seueur pamaén. Di dieu urang ngajelaskeun kumaha ngalakukeunana.

Dualsock 4

  1. Tahan kana botones PS sareng Bagikeun dugi ka LED payun mulai kedip-kedip.
  2. Lebetkeun setélan Bluetooth tina iPhone, iPad atanapi Apple TV anjeun sareng milari DualShock 4 kontroller.
  3. Toél sareng pasakan.

Xbox One Controller

  1. Hurungkeun jauh ku mencét kana Tombol Xbox.
  2. Tahan kana tombol sambung ti payun salami tilu detik.
  3. Lebetkeun setélan Bluetooth ti anjeun iPhone, iPad atanapi Apple TV sareng milarian na Controller Xbox Wireless Controller.
  4. Toél sareng pasakan.

Sakali anjeun parantos masangkeun éta, ngan peluncuran naon waé kaulinan anu ngadukung supir MFI sareng éta bakal dianggo sampurna pikeun anjeun.

Apple henteu nyebatkeun naon-naon ngeunaan kadali nirkabel konsol anu populér sapertos anu di Nintendo Pindah. Masalahna sanés janten téknis, kumargi sadayana nganggo téknologi Bluetooth, tapi langkung pasatujuan antara perusahaan. Ngémutan yén sababaraha bulan urang parantos tiasa ningali Mario ngalakukeun hal-hal na dina alat Apple, sigana sigana kamungkinan yén pangendali ogé tiasa dianggo Nintendo.

Waktosna kanggo Apple ngamimitian nguatkeun alat permainan na. Sanaos di Cupertino aranjeunna hoream kana poko, iPhone, iPad sareng Apple TV aranjeunna konsol alus teuing pikeun maénkeun kalayan. Kripik A-seri Apple anu kuat lancar mindahkeun gim high-end kalayan performa anu ngagumkeun (perhatoskeun yén kuring henteu acan daptar kadaptar iMac…). Mudah-mudahan dina sababaraha bulan ka payun Apple Store bakal ngalegaan tawaran na ku gim anyar sareng kuat. Luhureun sadaya, pikeun Apple TV.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.