Kumaha cara nyetél alarm dina iPhone kuring

set-alarm-830x400

Nalika kuring terang yén aya seueur pamilarian dina iPhone News anu aya hubunganana sareng kumaha nyetél alarm dina iPhone kuring, Kuring reuwas. Pikeun kuring, ios mangrupikeun sistem anu intuitif pisan anu parantos kuring anggo sababaraha taun, janten ieu sigana atra pikeun kuring, tapi kuring tiasa ngartos yén henteu sadaya jelema akur ogé sareng ios sapertos kuring. Janten, kuring badé ngajelaskeun léngkah-léngkah saderhana anu urang kedah nuturkeun pikeun ngonpigurasikeun alarem ku dua cara anu béda, ogé ngonpigurasikeun pangulangan sareng nunjukkeun téks ka kami.

Pikeun nyetél alarm dina iPhone urang kedah nganggo akal. Di alat anu mana urang biasana nempatkeun alarm? Dina jam. ios gaduh Aplikasi jam éta, salian ti stopwatch, waktos dunya sareng waktos, éta tiasa, kanyataanna, ngirining nalika urang nyungkeun éta. Pikeun nyetel alarm sacara manual, anjeun kedah nuturkeun léngkah-léngkah anjeun saatos luncat.

Kumaha cara nyetél alarm sacara manual

set-alarm

Kumaha cara nyetél alarm dina iPhone.

  1. Kami muka aplikasi nongton.
  2. Kami badé alarem.
  3. Urang toél kana simbol Tambihkeun (+).
  4. Urang ngalihkeun waktos dugi ka dugi kana waktos anu hoyong dipasihkeun. Di sisi kénca éta ngagulung jam-jam sareng di sisi katuhu éta ngagulung menit.
  5. Kami maén deui penjaga.

alarm-iphone

  • Goréng: upami urang hoyong nempatkeun téks, urang bakal nempatkeun téks dina «Labél» yén urang hoyong ditingalikeun. Urang ogé tiasa milih sora, kalebet lagu, anu nunjukkeun urang pilihan pikeun nunda supados engké diputer deui sareng upami urang hoyong éta teras-terasan dina sababaraha dinten. Pikeun ngulang deui, urang ngan saukur bakal nyirian dinten dina minggu anu urang hoyong disada ku cara ngetok.

Kumaha cara nyetél alarm sareng Siri

siri-alarem

Nyetél alarm sareng Siri

Sadaya hal di luhur tiasa disederhanakeun langkung nuhun Siri. Upami urang badé nyetél alarm, urang kedah nyarios ka Siri, contona, "Alarm isukan jam 10 enjing" sareng éta langsung bakal nyetél alarm kanggo waktos anu parantos dipénta. Tapi, upami, sapertos anu katingali dina gambar anu sateuacana, kami nyungkeun set alarm ku téks khusus. Salaku conto, upami urang nyarios "atur alarm iPhone ayeuna jam 8:30" éta bakal disada alarem nganggo téks, sapertos anu aya dina gambar dina awal tulisan.

Salaku bagian inpormasi tambahan, kumargi urang nyarioskeun waktos sareng peringatanna, upami urang nganggo timer, urang tiasa ngonpigurasikeunna pikeun ngeureunkeun musik dina akhir undur, anu saé pikeun nyegah bobo sareng musik na keur ulin lami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   AZTOR cenahna

    Kumaha bodo tulisan ieu ...

  2.   Domba cenahna

    Ayeuna aya deui tulisan ngeunaan kumaha cara ningkatkeun sareng nurunkeun polumeu dina iPhone sareng kami gaduh manual anu brutal sareng praktis ...

  3.   tr56 cenahna

    Bencana naon ... urang beuki parah.

  4.   Tuca moton cenahna

    Hahahahahahaha

  5.   Domba cenahna

    Jalma-jalma anu henteu terang kumaha ngalakukeun éta henteu terang kumaha lebet kana blog ieu atanapi éta aya

  6.   amogalf cenahna

    Kuring henteu ngartos koméntar anu négatip, pastina éta mangrupikeun hal anu urang terang tapi henteu goréng pikeun émut sareng pastina aya jalma anu saé pikeun anjeun ...
    Kuring ogé henteu mikir yén koméntar négatip ngabantuan pisan….
    Pagawéan réditor kedah dihargaan

    1.    Paul Aparicio cenahna

      Halo, avegalf 😉 Abdi ngartos, tapi tangtosna kuring henteu ngabagikeunana. Tutorial ieu anu sigana saderhana pikeun kalolobaan urang didamel sabab dipilarian. Disebutkeun yén jalma anu henteu terang kumaha netepkeun alarm henteu lebet kana blog ieu atanapi terang yén éta aya, tapi panasaran aya pamilarian tina jinis ieu didaptarkeun.

      Artikel / tutorial ieu bakal sakumaha konyolna 90% anu percanten, tapi éta mangrupikeun jawaban pikeun pamilarian éta.

  7.   Pablo cenahna

    Tontuna poe ieu !!!!!

  8.   Jaume cenahna

    Nya, tulisan éta sanés hal anu goréng, bakal aya anu saé pikeun éta sareng bakal aya anu henteu. Tapi pikeun kuring Apple tiasa nempatkeun pilihan pikeun Siri pikeun nyaritakeun téks anu anjeun parantos nyerat sareng kajadian, pasini sareng panginget pikeun dinten éta (hayu urang buka agenda), salian ti inpormasi cuaca, ogé saling interaksi sareng Siri sareng sanés ngan ukur naroskeun anjeunna hal-hal. Ieu contona, bakal aya anu nganggap éta omong kosong tapi sakali anjeun bobo satengah bobo anjeun terang tentang jadwal anjeun sadidinten, sabab éta mangrupikeun hal anu saé pisan, anjeun langkung produktif. Upami teu kitu éta aplikasi alarm lengkep pisan.
    Sateuacan Samsung, aplikasi alarm na sapertos kitu sareng éta ogé maca anjeun judul berita penting, pilihan anu pikeun raos kuring rada teu perlu, tapi kuring henteu terang naha aranjeunna nyandak éta ti Spanyol.
    Janten anjeun tiasa nyetél alarm nganggo pilihan ieu sareng lagu sanés anu anjeun pikaresep. Kuring henteu terang upami dina versi ios sateuacanna parantos aya.

  9.   David cenahna

    Kumaha upami abdi hoyong nyetél 1 alarm kanggo Minggu payun? Sigana mah kuring ngan ukur tiasa nyetél éta dinten Saptu… kumaha upami kuring henteu émut?