Kumaha nyetak tina iPad anjeun

Nyetak iPad

Nyitak WiFi mangrupikeun salah sahiji palaksanaan téknologi alit anu, bahkan henteu disadarikeun, ngajantenkeun hirup anjeun langkung raoseun. Meureun nalika ngeunaan percetakan nganggo komputer desktop - atanapi bahkan laptop - éta moal janten révolusi anu hébat, tapi éta ngabuka sababaraha kamungkinan anyar ku ngamungkinkeun anjeun nyetak tina alat sélulér anjeun, nyaéta iPhone atanapi iPad anjeun.

Sakali kami leres ngonpigurasi printer kami nuturkeun paréntah anu disayogikeun ku pabrikan, ngagunakeunana tina alat ios anjeun moal gampang, siga anjeun ngan ukur peryogi kadua alat pikeun nyambung dina jaringan anu sami sareng turutan léngkah-léngkah anu ditétélakeun di handap pikeun milih file anu bakal dicetak.

Nyitak tina aplikasi nganggo tombol Bagikeun

Sajumlah ageung aplikasi ios kalebet pilihan Bagikeun, anu tiasa diidentipikasi ku ayana tombol anu siga pasagi sareng panah anu kaluar ti tengahna: Ikon bagikeun

Upami aplikasi ngamungkinkeun, dina menu Bagikeun kami bakal mendakan pilihan Print, sareng, saatos dipilih, urang ngan ukur kedah milih printer anu parantos dikonfigurasi sateuacana, atur jumlah salinan sareng mastikeun tindakan na. Catet yén printer anu ngadukung percetakan dua sisi Éta ogé bakal ngijinkeun kami milih upami urang hoyong ngamanpaatkeun pungsi ieu.

Potret layar tina menu Bagikeun

Metoda ieu bakal dianggo pikeun aplikasi anu dikembangkeun ku Apple - kalebet pengecualian - sareng pikeun anu didamel ku pihak katilu.

Dina aplikasi iWork pikeun ios prosésna rada béda: ménu cetak henteu kapendak dina Bagikeun, tapi dina Pakakas, gampang dikenal sabab diwakilan ku rengkuh.

Nyetak tina Surat.

Kusabab teu aya tombol Bagikeun, didieu ménu citak aya dina ménu anu diwakilan ku panah anu dibalikkeun, dimana ogé aya opsi Teruskeun sareng Bales.

 

Screenshot tina percetakan tina aplikasi Mail


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.