Kumaha carana nyiptakeun profil budak dina Babagi Kulawarga

Babagi Kulawarga

Salah sahiji hal anyar anu kuring paling resep ngeunaan ios 8 nyaéta Family Sharing, alat anu ngahijikeun sadaya anggota kulawarga dina hal iDevices sareng ios, 6 jalma anu béda tiasa ngonpigurasi dina kulawarga anu sami sareng aranjeunna sadayana badé mésér tina kartu kiridit anu sami sareng naon waé anu dipésér ku saderek tiasa diunduh "gratis" (sanaos éta parantos dipésér) ku sésa anggota kulawarga anu kami parantos ngonpigurasi dina Babagi Kulawarga. Di dieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel profil anak di ios 8 dina fungsi énggal, Family Sharing. Saatos luncat sadaya léngkah pikeun nyieun akun ka salah sahiji murangkalih anjeun.

Ngadamel akun kanggo murangkalih anjeun dina ios 8 kalayan Babagi Kulawarga

Dina Bagikeun Kulawarga aya réngking anu béda: murangkalih sareng sepuh. Kolot bakal masihan idin ka barudakna pikeun ngaunduh sagala rupa bahan tina aplikasi naon waé, Kalayan kecap séjén, upami murangkalih hoyong mésér naon-naon, kolotna bakal nampi otorisasina yén aranjeunna kedah nampi atanapi nolak gumantung kana naon anu badé dilakukeun. Pikeun nyieun akun pikeun murangkalih anjeun dina Kulawarga Babagi, turutan léngkah-léngkah ieu:

  1. Ngakses Setélan ios tina profil pangatur akun kulawarga
  2. Pencét dina iCloud teras kana Kulawarga
  3. Pikeun nyiptakeun ID Apple pikeun murangkalih anjeun pencét «Nyiptakeun Apple ID kanggo murangkalih kuring» teras, pencét salajengna
  4. Lebetkeun tanggal lahir anak anu dimaksud teras pencét salajengna
  5. Narima Sarat sareng Kaayaan anu ditepikeun dina Babagi Kulawarga sareng verifikasi éta kartu kiridit anu tiasa dianggo ku sakulawargi ku ngalebetkeun kode kaamanan (3 digit terakhir tina kartu anjeun di tukang)
  6. Tulis nami anak anjeun teras pencét salajengna
  7. Ngadamel akun iCloud, ieu bakal janten akun anak anjeun anu tiasa aranjeunna anggo
  8. Lebetkeun kecap akses akun sareng jawab patarosan kaamanan
  9. Pilih upami anjeun hoyong masihan ijin sateuacan anak anjeun mésér naon waé atanapi upami anjeun hoyong lokasi na dibagi otomatis sareng pencét «Teraskeun»
  10. Narima Syarat sareng Kaayaan Apple sareng Éta parantos!

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Guillermo Cueto cenahna

    Kumaha upami putra abdi parantos gaduh akun iCloud (sareng ios sateuacanna). Naha perlu nyieun anu énggal atanapi kumaha kuring ngarobih anak kuring anu parantos ngagaduhan anak sareng ios 8? Hatur nuhun.