Kumaha Shared Photo Library tiasa dianggo dina ios 16

ios 16 kalebet novelty anu kami parantos ngantosan lami: Perpustakaan Poto Dibagi. Urang ayeuna tiasa ngabagikeun sadaya poto urang ka jalma sanés, sareng sadayana tiasa nambihan atanapi mupus. Éta kumaha éta diatur sareng éta kumaha jalanna.

Nyetél Perpustakaan Poto Dibagi

Pikeun nyetél Perpustakaan Poto Dibagi anjeun peryogi diropéa kana ios 16.1 dina iPhone anjeun atanapi iPadOS 16 dina iPad anjeun. Jalma anu anjeun bagikeun perpustakaan anjeun ogé kedah diropéa kana vérsi ieu. Dina kasus macOS anjeun peryogi diropéa ka macOS Ventura. sarat sejen nyaeta gaduh poto nyingkronkeun sareng iCloud. Anjeun moal tiasa ngabagi perpustakaan upami poto anjeun henteu disimpen dina awan Apple. Upami anjeun hoyong nganggo pungsi ieu sareng anjeun teu gaduh rohangan anu cekap dina iCloud, anjeun kedah ngalegaan rohangan ku mayar 50GB, 200GB atanapi 2TB sareng nyingkronkeun poto anjeun. Sakali aranjeunna diunggah ka iCloud anjeun tiasa nganggo pilihan Perpustakaan Poto Dibagi.

Setélan Perpustakaan Poto dibagikeun

Dina iPhone atawa iPad Anjeun ngakses setelan alat, ketok dina akun anjeun sarta aksés iCloud> Poto. Di bagean handap layar anjeun bakal manggihan pilihan Shared Photo Library. Di dinya anjeun tiasa ngaktipkeun sareng ngonpigurasikeun saha anu anjeun hoyong aksés kana éta. Anjeun tiasa ngabagikeunana dugi ka 6 urang sadayana. Dina Mac anjeun kedah ngaksés ménu anu sami dina setélan aplikasi Photos, dina tab "Shared Photo Library".

Kumaha Shared Photo Library jalan

Anjeun tiasa ngabagi Perpustakaan Poto sareng lima jalma sanés pikeun ngadamel jumlahna aya genep urang kalawan aksés ka perpustakaan poto eta. Saha waé anu gaduh aksés bakal tiasa nambihan, mupus, sareng ngédit poto. Poto mana anu anjeun bagikeun terserah anjeun, tiasa tina sadaya poto anjeun ngan ukur sababaraha, éta mangrupikeun kaputusan anjeun nalika ngonpigurasikeun Perpustakaan Poto Dibagi. Tangtosna, émut yén anjeun ngan ukur tiasa gaduh hiji. Poto anu anjeun bagikeun ngan ukur nyéépkeun rohangan dina akun iCloud pangatur ti perpustakaan poto

Perpustakaan Poto Dibagi iOS 16

Sakali anjeun ngabagi Perpustakaan Poto anjeun, anjeun tiasa togél dina aplikasi Poto naha anjeun hoyong ningali perpustakaan pribadi atanapi dibagikeun. Anjeun tiasa teras-terasan nambihan poto ka anu dibagikeun upami anjeun hoyong, anjeun malah tiasa ngalakukeunana sacara otomatis upami anjeun resep. Anjeun gaduh setélan pikeun fungsi ieu dina Setélan iPhone sareng iPad anjeun, dina bagian anu dikhususkeun pikeun aplikasi Poto. Anjeun ogé tiasa milih dina kaméra dimana anjeun hoyong poto anu anjeun candak disimpen, nu Anjeun kudu klik dina ikon di luhureun layar kalawan silhouettes jalma. lamun eta diaktipkeun dina konéng, poto bakal balik ka perpustakaan poto dibagikeun, lamun aranjeunna meuntas kaluar hideung bodas, maranéhna bakal balik ka perpustakaan pribadi. Dina aplikasi Poto anjeun ogé tiasa mindahkeun gambar tina hiji perpustakaan poto ka anu sanés ku cara nahan poto pikeun muka ménu kontekstual.

Apple TV jeung iCloud.com

Kami parantos nyarioskeun ngeunaan iPhone, iPad sareng Mac sapanjang, tapi kumaha upami Apple TV sareng iCloud dina wéb? Sanaos anjeun henteu tiasa nyetél fitur ieu dina Apple TV atanapi iCloud dina wéb, anjeun tiasa. anjeun tiasa ningali poto ti Perpustakaan Poto Dibagikeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.