Kumaha carana mendakan IMEI tina iPhone anjeun

Pilarian terang iPhone IMEI

Aya kamungkinan urang panginten kedah ngaidentipikasi alat sélulér (atanapi saha waé) urang. Kumaha urang tiasa ngalaksanakeunana? Nya, pikeun ieu, sareng ngémutan yén blog disebat Actualidad iPhone, urang kedah terang naon IMEI iPhone ieu. Salaku tambahan kana metode anu sayogi dina alat naon waé, Apple ngamungkinkeun urang pikeun terang kode ieu dina lima cara anu béda.

Kodeu IMEI diwangun ku a total 15 digitAngka anu kadang-kadang dipisahkeun, anu tiasa ngabantosan urang pikeun nyalinna langkung saé. Angka anu ngawangun nomer IMEI diala nganggo Luhn algoritma, didamel ku élmuwan Hans Peter Luhn sareng fungsina pikeun nyingkahan kasalahan manusa nalika ngenalkeunana dina sababaraha médium, sapertos dina alat sélulér. Dina tulisan ieu kami bakal nyobian mersihan sadaya mamang anjeun ngeunaan kode penting ieu.

Naon IMEI?

Upami telepon sélulér ngagaduhan plat, plat lisénsi éta bakal janten IMEI anjeun. Kodeu na IMEI tina telepon (tina basa Inggris Identitas Peralatan Sistem Mobile Internasional) nyaéta kode anu ngaidentipikasi alatna sacara teu jelas di dunya, sareng dikirimkeun ku alat kana jaringan nalika nyambungkeun kana jaringan. Kode ieu dianggo nalika aya maling atanapi rugi pikeun ngonci jauh alatna, dina kasus ieu maling ngagaduhan alat anu aranjeunna henteu tiasa anggo.

Kumaha carana mendakan IMEI tina iPhone kami

Tina suhunan

IPhone IMEI

Cara anu paling gampang pikeun milari IMEI urang nyaéta tina setélan iPhone. Pikeun ieu kami bakal angkat Setélan / Umum / Inpormasi sareng urang ngagulung ka handap. Urang tiasa ningali IMEI urang dina alamat Bluetooth (dina ios 8.4.1).

Pilarian terang IMEI ku cara kieu éta ngagaduhan kaunggulan anu sanés nyaéta nyaéta, upami urang maénkeun sababaraha detik ka dinya, urang tiasa niron sareng nempelkeun dimana waé urang hoyong.

Tina keypad numerik

Kode pikeun milarian terang IMEI

Cara ieu sami sareng tiasa dianggo dina telepon sélulér sanés. Upami urang kantos ngalaksanakeunana sareng urang émut, urang ogé tiasa nganggo dina iPhone. Pikeun milarian IMEI kami tina keyboard numerik kami bakal ngalakukeun ieu:

  1. Kami muka aplikasi telepon.
  2. Kami maén deui Keyboard.
  3. Urang ngetik * # 06 #. Nomerna bakal muncul dina layar.
  4. Pikeun kaluar, urang ngetok OK.

Ningali di tukangeun iPhone

Basajan, tapi épéktip. Upami urang hoyong terang IMEI tina iPhone kami, urang ngan ukur kedah muterkeun sareng ningali print leutikkana naon anu aya dina handapeun téks anu nyebatkeun iPhone. Upami urang salah kapikiran, urang ogé tiasa ngémutan yén kasusna parantos dirobih, janten metode ieu panginten henteu tiasa dipercaya sakumaha anu dipikahoyong urang kecuali urang yakin yén iPhone parantos diilikan ku urang.

Ningali dina kotak

IMEI dina kasus iPhone

Kami moal salawasna gaduh kotak sareng kami, tangtosna, tapi éta cara séjén pikeun milari IMEI tina iPhone kami anu tiasa dianggo, utamina upami urang henteu gaduhna di payuneun urang. Ngan tingali dina stiker di sisi handapeun kotak pikeun milarian terang kode urang.

Tina iTunes

IMEI dina iTunes

Tungtungna, urang ogé tiasa terang IMEI kami tina iTunes. Cara ieu sanés anu langkung sesah, tapi éta kirang nguntungkeun sabab éta bakal katingali dina gerak sareng urang moal gaduh waktos kanggo nunjuk atanapi naon waé. Pikeun ningali kode urang tina iTunes kami bakal ngalakukeun ieu di handap.

  1. Urang muka iTunes.
  2. Kalayan konci na pangawasan dipencet, urang buka ménu iTunes / Ngeunaan iTunes.
  3. Urang bakal ningali yén data iPhone kami némbongan sareng, diantarana, nyaéta IMEI.

Salaku peringatan, ngingetan éta kode ieu inpormasi penting pikeun alat anjeun, janten Anjeun teu kedah nyayogikeun IMEI kanggo saha waé kajaba éta perlu pisan. Tangtosna, tong pernah nyebarkeunana dina jaringan sosial.

Kumaha konci iPhone ku IMEI

milarian-babaturan-icloud

Pamaké henteu tiasa konci alat ku IMEI. Upami iPhone urang leungit atanapi dipaling, urang kedah naros bantosan ka operator kami. Pikeun ngalakukeun ieu, langkung saé nyaéta nelepon, tapi mimitina urang kedah milarian IMEI alat anu urang hoyong blokir. Sareng kumaha urang terang naon IMEI urang upami urang teu ngagaduhan aksés kana telepon? Nya, untungna, salah sahiji cara pikeun terang IMEI tina iPhone anu kami parantos ngajelaskeun dina tulisan ieu ngajelaskeunana. Ieu metoda nomer 4: urang kedah milarian kotak sareng ningali stiker dina handapeun (sakali éta ngagolér dina posisi alamna).

Kalayan IMEI katingali, urang ngan ukur ngagaduhan nelepon operator kami sareng nyungkeun anjeun ngonci telepon kami. Aranjeunna pastina bakal naroskeun ka kami sababaraha patarosan pikeun mastikeun idéntitas kami sareng yén kami mangrupikeun anu sah pikeun iPhone anu kami hoyong blokir, tapi éta sanés janten masalah upami kami leres-leres gaduh alat anu kami hoyong blokir.

Bisi wae, aya Milarian iPhone kuringSateuacan ngonci telepon ku IMEI, kuring bakal nyobian mendakanana sareng bahkan ngahubungi jalma anu mendakanana. Pikeun ieu, cukup ku urang angkat icloud.com atanapi urang ngaksés aplikasi tina alat ios anu sanés. Sakali di jero urang tiasa ngonpigurasi salaku leungit, nambihan pesen dina layar konci, meungpeuk atanapi mupus eusina. Anu pangsaéna, tanpa ragu, nyaéta nuturkeun prosés ieu:

  1. Pasang iPhone dina modeu leungit.
  2. Tambihkeun pesen dina layar konci. Ati-ati pisan pesen na. Henteu disarankan teuing agrésip, kumargi éta tiasa dipaling ti kami sareng tiasa miceunana, pegatna atanapi saha anu terang naon anu ngan ukur ngaganggu urang salaku réspon kana pesen kami. Kuring bakal nempatkeun sapertos "Hai, anjeun gaduh telepon abdi. Nyungkeun telepon. Hatur nuhun ”sareng, meureun, carioskeun dimana anjeunna ayana.
  3. Ngadamelna hurung. "Jadina?" Anjeun panginten heran, sareng jawaban na nyaéta saha waé anu gaduhna henteu terang. Éta sigana konyol pikeun anjeun, tapi saurang lalaki nyandak iPad lanceuk kuring dina pasanggiri nganggap éta milikna, lanceuk kuring nyauran kuring, kuring ngiringan na anu nyandak éta salah kaprah salaku iPad. Total, anu balik deui nyandak anjeunna sareng ngantepkeun anu anjeunna nyandak tina kasalahan (sakuduna dituju).

Kalayan sadayana di luhur, saha waé anu gaduh iPhone kami parantos terang éta kami terang anjeun gaduh nomer telepon sareng dimana ayana. Mudah-mudahan, anjeun balikeun ka kami sareng alatna bakal tetep jalan. Upami urang meungpeung ku IMEI, iPhone bakal janten kertas anu saé bahkan upami éta mulih ka anu bogana.

Kumaha carana muka konci iPhone ku IMEI

Buka konci iPhone ku IMEI

Sanaos janten kirang umum mésér telepon per operator, prakték ieu bakal tetep aya. Langkung seueur pangguna langkung resep mésér telepon gratis tibatan anu dihijikeun sareng perusahaan, sabab tungtungna kami mayar langkung seueur artos. Tapi éta ogé leres éta, sapertos sadayana pembiayaanNgandelkeun operator pikeun mésér alat tiasa janten ide anu saé salami urang teu gaduh cekap artos kanggo ngagaleuh sakaligus atanapi éta bakal janten usaha anu penting pisan.

Telepon ieu biasana dihubungkeun sareng perusahaan sareng aranjeunna ngan bakal tiasa dianggo sareng kartu operator anu nyambung. Kacuali urang ngaleupaskeun. Sapertos dina hal ngonci alat ku IMEI, pikeun muka konci iPhone urang ogé bakal butuh bantosan ti pihak katilu. Pilihan anu saé nyaéta kami nawiskeun anjeun dina iPhone News anu jasa LiberaiPhoneIMEI. Bener pisan yén urang bakal teras-teras nyapu kanggo bumi, tapi éta di dieu sareng di Patagonia, tapi ogé leres yén harga anu paling umum pikeun muka konci iPhone nyaéta € 9.95 sareng di dieu urang gaduh pilihan € 3 langkung mirah. Tangtosna, salami anjeun henteu kapikiran ngantosan sakitar 3 jam kanggo nampi pelepasan.

Pikeun muka konci iPhone nganggo LiberaiPhoneIMEI Urang kedah lebetkeun IMEI dina kotak anu saluyu sareng pencét dina tombol PayPal, anu bakal nyandak kami ka akun PayPal kanggo mayar. Muka konci bakal lumangsung dina istilah anu anjeun pilih. Upami anjeun milih prioritas panghandapna anu gaduh harga € 6,95, langkung saé urang hilap deui dugi ka saatos tilu jam anu dituduhkeun ku tingkat éta. Saatos tilu jam, kami ngenalkeun kartu operator anyar sareng parios yén iPhone kami tiasa dianggo sareng SIM ti perusahaan anu sanés, janten urang bakal terang yén éta parantos gratis.

Naha IMEI iPhone tiasa dirobih?

Leres, tapi ti a vérsi lami Windows. Naha urang hoyong ngarobih IMEI telepon? Urang panginten hoyong ngarobih kode ieu upami urang parantos ngagaleuh iPhone tina baheula di luar negeri, kumargi urang tiasa kéngingkeun hiji hal kalayan nomer anu teu valid di nagara urang. Tangtosna, kuring moal nyarankeun nyarankeun noél nanaon upami iPhone henteu masihan kami masalah. Nyaéta, urang bakal ngalakukeun "upami éta tiasa dianggo, tong ditoél."

Ngarobih IMEI tina iPhone éta mangrupikeun prosés saderhana anu kahontal berkat program ZiPhone. Kami bakal ngalakukeunana ku ngalaksanakeun léngkah ieu:

  1. Kami unduh ZiPhone.
  2. Kami ngaleupaskeun zip file anu diunduh dina léngkah sateuacanna sareng ngantepkeun dina desktop.
  3. Urang pencét tombol Windows Start, buka Run sareng ngetik "cmd" tanpa tanda petik.
  4. Kami nyerat "cd desktop / ziphone”, Tanpa tanda petik, dina kolom milarian teras pencét Enter.
  5. Kami nyambungkeun iPhone kana komputer.
  6. Kami nempatkeun telepon dina modeu DFU. Pikeun ieu, kami mencét tombol kakuatan sareng tombol bumi dugi ka kami ningali logo Apple, teras kami ngaleupaskeun tombol kakuatan sareng tahan tombol bumi dugi ka ningali logo iTunes nganggo kabelna.
  7. Kami nyerat "Ziphone -u -ia 123456789012345" (sok tanpa tanda petik) dina paréntah. Urang kedah ngarobih nomer IMEI anu dipikahoyong dina kode sateuacanna.
  8. Urang ngantosan program pikeun milarian file zibri.tad teras balikan deui. Sakali ngamimitian, urang bakal parantos nganggo IMEI énggal.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

35 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   halo cenahna

    Upami anjeun nyabut baki tempat SIM disimpen, anjeun bakal ningali yén IMEI sareng nomer sélulér tina iPhone anjeun ukiran emas 😀

  2.   TAPI cenahna

    helloz valid waleran anjeun ogé pikeun IPHONE4

  3.   Edgardo cenahna

    Hai kumaha damang? Naha aya anu terang kumaha kaluar iphone tina band négatip? atanapi anjeun terang naha di nagara sanés anjeun tiasa kaluar tina band négatip?

  4.   Dennis cenahna

    Hatur nuhun pisan kuring henteu yakin naha imei dina baki leres tapi kuring parantos terang hatur nuhun deui

  5.   Alejandro cenahna

    Abdi gaduh iphone 5 sareng kuring nelepon * # 06 # dina telepon abdi kanggo ningali naha éta diretas sareng nunjukkeun 00000000 tibatan nomer IMEI telepon normal. Dupi anjeun ngawartosan naon hartosna éta?
    Hatur nuhun.

  6.   Jose Luis Rozas cenahna

    Ningali deui dina iPhone

  7.   Edwin Azocar G cenahna

    * # 06 #

  8.   Pablo Garcia Lloria cenahna

    Calon Chorrapost bulan éta

  9.   Edwin Azocar G cenahna

    Seueur alat anu ngagaduhan imei di tukang. Tapi kuring nyarankeun ngagunakeun * # 06 # sabab urang Cina seueur pisan narasumber. Ku cara éta langkung aman pikeun terang imei asli alat.

  10. Dina baki SIM, upami éta henteu acan dirobih ...

  11. Dina baki SIM, upami éta henteu acan dirobih ...

  12. Dina baki SIM, upami éta henteu acan dirobih ...

  13. Dina baki SIM, upami éta henteu acan dirobih ...

  14. Dina baki SIM, upami éta henteu acan dirobih ...

  15. Dina baki SIM, upami éta henteu acan dirobih ...

  16. Dina baki SIM, upami éta henteu acan dirobih ...

  17. Dina baki SIM, upami éta henteu acan dirobih ...

  18. Dina baki SIM, upami éta henteu acan dirobih ...

  19. Dina baki SIM, upami éta henteu acan dirobih ...

  20. Dina baki SIM, upami éta henteu acan dirobih ...

  21. Dina baki SIM, upami éta henteu acan dirobih ...

  22. Dina baki SIM, upami éta henteu acan dirobih ...

  23. Dina baki SIM, upami éta henteu acan dirobih ...

  24. Dina baki SIM, upami éta henteu acan dirobih ...

  25. Dina baki SIM, upami éta henteu acan dirobih ...

  26. Dina baki SIM, upami éta henteu acan dirobih ...

  27. Dina baki SIM, upami éta henteu acan dirobih ...

  28.   Jefferson Dominguez cenahna

    Naha aya anu terang kumaha ngarobihna?

  29.   Jefferson Dominguez cenahna

    Naha aya anu terang kumaha ngarobihna?

  30.   Jefferson Dominguez cenahna

    Naha aya anu terang kumaha ngarobihna?

  31.   Jefferson Dominguez cenahna

    Naha aya anu terang kumaha ngarobihna?

  32.   Jefferson Dominguez cenahna

    Naha aya anu terang kumaha ngarobihna?

  33.   John cenahna

    Kumaha kuring tiasa ningali imei kuring upami hapé leungit sareng abdi teu ngagaduhan kotak…. Tulung

  34.   Maria Ariza cenahna

    Upami kuring henteu terang IMEI sareng sél kuring dipaling. Kumaha kuring terang IMEI sareng tiasa ngahalangan telepon atanapi mendakanana?

  35.   aria cenahna

    Kumaha kuring tiasa muka konci iPad tanpa kecap akses?
    atanapi kumaha kuring tiasa terang imei ipad, upami diblokir?
    aya anu tiasa ngabantosan abdi?