Kumaha terang upami iPhone 6 anjeun ngagaduhan kenangan MLC atanapi TLC

iphone 6 128gb

Sababaraha modél iPhone 6 sareng iPhone 6 Plus anu gaduh kapasitas 64GB sareng 128GB masalah terasing. Tétéla, sadayana sigana aya hubunganana sareng jinis mémori flash dianggo ku Apple, anu tiasa janten MLC atanapi TLC.

Masalahna aya di kenangan flash jinis TLC sareng pengendali na, ku alatan éta, pangguna anu ngalaman kacilakaan atanapi masalah sareng reboot terus-terusan dina iPhone na, kedahna ka Apple Store supados unit anu rusak na diganti ku anu henteu ngalaman masalah atanapi, gagal éta, iPhone 6 dilengkepan Modul memori MLC. Sakumaha urang tiasa terang upami iPhone 6 urang ngagaduhan kenangan MLC atanapi TLC? Upami anjeun rusak, kéngingkeun jawaban pikeun patarosan éta gampang pisan.

Naha iPhone 6 kuring ngagaduhan kenangan TLC atanapi MLC?

Pikeun mersihan keraguan, hal anu mimiti anu kedah urang lakukeun nyaéta nerapkeun jailbreak ka iPhone 6 kami atanapi iPhone 6 Plus 64GB atanapi 128GB. Émut yén upami anjeun parantos ngapdét kana ios 8.1.1 anjeun parantos kaleungitan sadaya pilihan anggo Pangu nganggo tutorial ieu.

Upami anjeun parantos ngagaduhan jailbreak diterapkeun, ayeuna anjeun kedah ngaksés iPhone 6 liwat SSH. Upami anjeun nganggo Mac, anjeun tiasa nganggo Terminal pikeun éta sareng upami nganggo Windows, anjeun tiasa nganggo program sapertos PuTTY. Henteu paduli mana anu anjeun badé anggo, kedahna mimitina anjeun muka Cydia sareng ngaunduh tweak "OpenSSH" sareng "IOKit Tools".

Teras, buka menu Setélan tina iPhone 6 anjeun, aksés kana bagian Wi-Fi sareng milarian IP anu anjeun anggo. Tulis éta sabab urang bakal meryogikeunna ayeuna.

Buka Terminal dina Mac atanapi PuTTY anjeun dina Windows sareng ngetik ieu:

  • ssh root @ IPaddress of youriPhone
  • Sandi: Alpine

Sakali anjeun ngagaduhan aksés ngalangkungan SSH, laksanakeun paréntah ieu anu bakal nembongkeun fitur tina iPhone 6 anjeun:

ioreg -lw0 | grep "Karakteristik Parangkat"

MLC iPhone 6

Ayeuna anjeun bakal kéngingkeun sababaraha garis anu pinuh ku karakter anu priori henteu nyarioskeun seueur tapi upami urang milarian sekuen "standar-bit-per-cell », urang bakal tiasa terang jinis modul memori anu dianggo iPhone 6 atanapi iPhone 6 Plus urang. Ieu dua kamungkinan hasil dina unggal kasus:

  • "Default-bit-per-cell" = 2, maka iPhone 6 urang gaduh émutan jinis MLC
  • "Default-bit-per-cell" = 3, modul mémori iPhone urang aya dina jinis TLC

Émut yén sanajan iPhone 6 atanapi iPhone 6 Plus anjeun dilengkepan kenangan tipe TLC, ieu sanés hartosna anjeun bakal ngagaduhan masalah kalayan anjeunna sacara sistematis. Ieu mangrupikeun unit anu kawates pisan anu pengontrol mémori na sigana nyababkeun masalah stabilitas, tapi sakumaha urang carioskeun, ieu kasus anu terasing pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alberto cenahna

    Kuring henteu terang mana anu kuring gaduh tapi anu kuring kedah Jailbreak pikeun terang yén ieu jalang sabab kuring parantos ngagaduhan 8.1.1. Pokokna kuring henteu merhatoskeun réboot anu teras-terasan, panginten hiji dinten kuring ngagaduhan tapi henteu sanés. Kuring miharep kuring gaduh TLC atanapi bahkan upami kuring gaduh MLC ieu henteu kajantenan kuring, kaseueuran kusabab kuring henteu kedah angkat ka toko ...

    Hatur nuhun.

  2.   Max cenahna

    Langkung saé upami aranjeunna ngalaporkeun ngeunaan jailbrake ti mimiti sareng henteu nyéépkeun waktos pikeun anu teu ngagaduhan jailbrake maca tulisan anu henteu dipikaresep ku aranjeunna ... Di sisi anu sanésna, sanaos kuring émut iPhone sareng jailbrake kaleungitan ngajamin kumargi kitu kuring bakal kaget yén Apple bakal ngaganti alat anu rusak ...

    1.    Nacho cenahna

      1 - Dilaporkeun yén éta ngan valid pikeun jailbreak dina ayat kadua. Dina laju anu laun, saur kuring henteu langkung ti 1-2 menit kanggo milarian inpormasi.
      2 - jailbreak TEU ngabatalkeun garansi. Alatna disimpen deui dina kaayaan aslina sareng voila.

  3.   Marcos Cuesta (@marcueza) cenahna

    Kuring ngan ukur ngalaksanakeunana sareng kuring nampi "default-bits-per-cell" = 2 Sampurna. henteu resep tutorialna tapi tungtungna mah meunang.

  4.   joancor cenahna

    ooooohhhhh abdi gaduh TLC ... Kuring bakal merhatoskeun kacilakaan

  5.   hayamloko cenahna

    Hahaha kuring ogé gaduh TLC ... hiji deui alesan pikeun parobihan kapayunna upami lepat

  6.   Lois cenahna

    Kuring masih gaduh iphone 6 tina 128 nganggo "default-bit-per-cell" = 3.

    Upami anjeun ka Apple Store, naon anu anjeun badé nyarioskeun supados dirobih? Naha aya masalah pikeun ngarobihna ayeuna tibatan dina 5 bulan?

    Wasalam

  7.   Gerry cenahna

    Sareng kumaha anjeun ngalakukeun éta, Marcos? ´sh ioreg ngawartosan kuring: paréntah anu teu dikenal

  8.   Marcos Cuesta (@marcueza) cenahna

    Halo, muhun, kuring ngalaksanakeunana ku nempatkeun dua program cydia tanpa anu dua éta henteu dianggo pikeun kuring teras sareng windows windows, dina twitter kuring sareng ngunggah gambar screenshot putty kalayan paréntah anu kuring pasang, upami éta lumaku pikeun anjeun bantosan. Salam.

  9.   ceremé cenahna

    Sakumaha anu parantos dicobian, kuring henteu tiasa ngalakukeun éta sareng ningali yén kuring nempatkeun sadaya karakter leres .. ..ioreg -lw0 | grep «Karakteristik Parangkat»

  10.   davidt cenahna

    Ku masang aplikasi ieu sareng TANPA JAILBREAK anjeun tiasa kéngingkeun inpormasi ieu.

    http://www.pgyer.com/IOKitBrowser

    Upami tautan .ipa masihan kasalahan, cobian deui, éta tungtungna bakal dipasang.