Kumaha terang upami iPhone anjeun katépaan virus tweak jahat

dylibsearch-virus-iphone

Sakumaha anjeun terang, virus nembé nyerang langkung ti 220.000 iPhone pikeun nyolong akun iCloudna sareng milarian terang upami aranjeunna henteu kéngingkeun inpo kompromi anu sanés ngalangkungan Cydia tweak. Malware anu kasohor ieu disebut KeyRaider sareng dinten ayeuna nemesis na parantos sumping. Kalayan tweak DylibSearch Urang tiasa gancang parios naha urang ngagaduhan unsur jahat anu sanés dina iPhone sapertos KeyRaider ku nyeken diréktori .dylib tina sistem file MobileSubstrate. Tanpa ragu, éta moal ngarugikeun naon-naon pikeun mariksa yén iPhone anjeun dina kasihatan anu leres sareng pikeun méréskeun naon waé kajadian anu lumangsung berkat tweak ieu, janten kami nyarankeun panggunaan na.

DylibSearch bakal gancang nyeken alat anjeun sareng ngawartosan naha éta katépaan atanapi henteu. Pikeun éta urang kedah angkat ka gudang teu resmi Kuring bakal ngantep anjeun di handap dina katerangan tweak. Maka kami bakal milarian DylibSearch, éta mangrupikeun alat sumber kabuka sareng saatos dipasang éta bakal nunjukkeun kami ikon anyar dina SprinBoard tina alat ios kami.

Nalika ngamimitian DylibSearch daptar sareng file-file ieu bakal muncul dianalisis sareng anu aya dina kaayaan anu leres bakal ditingalikeun sareng "cek" héjo anu klasik, tapi upami anjeun kéngingkeun "X" beureum dina salah sahiji na, ngageter, alat anjeun sigana katépaan sareng anjeun kedah ngalereskeunana. Aplikasi ieu ngabantosan anjeun milarian malware, Nanging, moal ngahapus samiPikeun ieu anjeun kedah buka tweaks ti pihak katilu sapertos iFile pikeun milarian file anu dimaksud sareng ngaleungitkeunana ku cara anu paling tradisional.

Éta henteu matak nyeri pikeun mariksa kaamanan alat anjeun, utamina upami anjeun dilakukeun Jailbreak, nyandak serangan anu terus-terusan anu ditampi akhir-akhir ieu ka komunitas ieu kalayan prakték moralitas anu meragukan, janten ulah ragu ngagunakeun tweak ieu, sareng Upami anjeun katépaan, tanyakeun ka diri naha anjeun siap cicing sareng alat anu ngagaduhan Jailbreak.

Fitur Tweak

  • nami: DylibSearc
  • harga: bebas
  • Repository: http://wolfposd.github.io/
  • Kasaluyuan: ios 8

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Luis cenahna

    Upami Trojan dilebetkeun ku masang Repos teu resmi, naon anu ngajamin yén Repo ieu tiasa dipercaya? Naha kode sumber App (sumber terbuka) dianalisis pikeun mastikeun yén éta ngan ukur ngalakukeun naon anu dicarioskeunana?
    Wasalam

  2.   nugget cenahna

    Aya seueur omongan yén masalah pangénggalna disababkeun ku cara masang tweaks anu asal diragukeun, sareng naon anu anjeun lakukeun nyaéta nawiskeun masang Repo anu henteu resmi….

  3.   Yesus cenahna

    Anjeun bakal ngajelaskeun ka kuring naon pangertianna pikeun masang Repository anu teu dikenal pikeun menerkeun kamungkinan masalah dina parangkat lunak ios ... Hayu, sanés kaki atanapi sirah.

    Kuring henteu nyangka yén saha waé dumasar kana nuturkeun tulisan anjeun pikeun ngalereskeun masalah, anu pangsaéna nalika henteu ragu, ngadamel cadangan sareng balikeun deui iphone. Paéh anjing, rabies teu aya.

    Salam.

    PS: Cegah artikel pangisi, sabab akhir-akhir ieu, anjeun salah sahiji anu terakhir anu kéngingkeun artikel anu dipikaresep anu teu dipiboga ku situs wéb jenis ieu.