Beats Studio Buds anyar ayeuna sayogi kanggo dipésér di Spanyol

Sakedik langkung sabulan katukang, Apple ngenalkeun Beats Sutdio Buds, headphone anu pencét pasar teu lami saatos, sanaos ngan ukur di Amérika Serikat sareng Kanada. Pangguna Éropa kedah ngantosan sababaraha minggu pikeun nyandak headphone Apple anyar ieu kalayan pembatalan noise aktif sareng sayogi dina sababaraha warna.

Kusabab kamari Beats Studio Buds anyar aranjeunna parantos sayogi di sababaraha nagara Éropa sapertos Spanyol, Italia, Perancis, Jérman sareng Inggris salian ti ngajual deui anu sah, sanaos ayeuna aranjeunna henteu sayogi di K-Tuin, Amazon ...

Beats Studio Buds ngagaduhan desain buleud kompak tanpa bobot klasik anu dilakukeun AirPods. Sapertos AirPods Pro, Studio Buds Fitur pembatalan noise aktif salian ti mode transparansi, modeu anu urang tiasa gancang aktipkeun ku ngaklik logo Beats.

Ogé, headphone anyar ieu, ngadukung pasangan hiji-touch pikeun alat Apple ogé cocog sareng alat Android. Beda sareng kisaran AirPods, henteu kalebet chip H1 sareng W1, Janten éta henteu ngagaduhan fungsi alat ngaganti sacara otomatis antara sababaraha alat di antara fungsi sanés.

Kapasitas batréna ngahontal 8 jam maén deui kalayan otonomi total 24 jam hatur nuhun kana kasus ngecas tanpa nganggo sistem pembatalan noise. Upami urang ngaktipkeunana, otonomi Beats Studio Buds diréduksi jadi 5 jam / 15 jam kalayan ngeusi kasus.

The Beats Studio Buds cocog sareng fungsi Hei Siri, kesang sareng tahan cai ku sertifikasi IPX4, cocog sareng fungsi Milarian sareng kasus pengisianana ngagaduhan sambungan USB-C, tapi henteu ngadukung ngecas nirkabel.

Hal anu paling saé pikeun Beats Studio Buds nyaéta harga na: euro 149,95. Éta sayogi dina warna bodas, hideung hideung nalika nulis, éta sayogi kanggo nampi énjingna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.