Kuo negeskeun, pamutahiran iPhone 13 anu hébat bakal janten Angle Ultra Wide

Urang kabeh terang, anu iPhone urang sahenteuna gaduh dua kaméra di tukang, sanaos dina vérsi "Pro" kami resep langkung khusus tilu sensor. Salah sahiji anu paling "relevan" dina waktos-waktos ayeuna nyaéta Jinis Ultra Wide Angle, sénsor sénsor ieu ngamungkinkeun urang pikeun nyandak gambar kalayan langkung seueur kontén sareng kréativitas, henteu diwatesan ku proporsi anu biasa.

Sakumaha anjeunna parantos nyarios lami, analis Ming-Chi Kuo tetep negeskeun yén parobihan ageung iPhone 13 bakal janten Sudut Ultra Wide. Hal anu henteu ngareuwaskeun urang teuing upami urang tumut kana akun panyiraman anu biasana Apple nawiskeun jinis berita ieu dina alatna, kumaha saur anjeun ngeunaan kabaru ieu?

Dina hal ieu, anjeunna negeskeun deui yén sumberna jelas nunjuk kana Sudut Ultra Wide salaku hiji-hijina parobahan anu ageung dina bagian fotografi. Dina waktos ayeuna iPhone 12 dina sagala jinis na ngagaduhan kaméra 12 MP anu ngagaduhan kisaran aperture f / 2.4 sareng jelas jelas halangan anu dipendakan kéngingkeun hasil anu saé pas panerangan murag. Éta mangrupikeun hal anu henteu kajantenan sésana sénsor tapi dimana Ultra Wide Angle tina sadaya varian iPhone 12 anu terakhir dina sapatu na.

Pikeun bagian na, Apple bakal ngalakukeun kabisat anu penting, ningkatna sénsor anu sami 12MP tapi sanggup nawiskeun rangkean aperture f / 1.8, anu pasti bakal ningkatkeun hasilna diala dina kondisi pencahayaan anu ngarugikeun. Hal anu sami kajadian sareng kaméra, anu éta bakal ngagaduhan tujuh unsur sareng sénsor 65mm. Ieu bakal janten parobihan ageung dina kaméra Ultra Wide Angle ieu kanggo iPhone 13 anyar anu diperkirakeun pencét pasar dina kuartal terakhir 2021, sakumaha anu diamanatkeun ku jadwal peluncuran Apple ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.