Kuo negeskeun yén iPhones of 2022 bakal ngagaduhan Touch ID dina layar sareng sababaraha harga anu murah pisan henteu pernah katingali

iPhone 14

iraha Kuo anjeunna nyarios (rada anjeunna nyerat), sahenteuna anjeun kedah ngupingkeun anjeunna. Engké urang bakal ningali naha anjeunna leres atanapi henteu ku ramalan sareng rumorna, tapi teu aya ragu yén anjeunna leres-leres diinformasikeun ku pabrik komponén Apple, sareng anjeunna biasana leres kalayan naon anu anjeunna carioskeun.

Sareng naon anu anjeunna nyarioskeun dinten ayeuna henteu musnah: éta iPhone tina 2022 bakal dipimilik Toél ID dina handapeun layar, sareng sababaraha modél bakal ngagaduhan harga anu paling handap dina sajarah. Sareng éta tetep lega pisan, lalaki.

Analis lingkungan Apple anu kawéntar Ming-Chi Kuo parantos ngaluarkeun siaran pers pikeun investor dimana anjeunna nyarioskeun sababaraha ciri iPhone tina 2022. Sareng aranjeunna pastina pikaresepeun pisan, upami dina tungtungna aranjeunna janten kanyataan.

Analisna nyarios yén Apple bakal ngaluncurkeun kisaran iPhone 2022 sareng dua andalan ti kisaran rendah 6,1 inci sareng 6,7 inci babarengan sareng dua modél luhur-tungtung 6,1 inci sareng 6,7 inci.

Kuo negeskeun yén garis 2022 iPhones tiasa nawiskeun dukungan pikeun téknologi sidik handapeun layar sareng paningkatan kaméra anu lega janten 48MP. Alat-alat ieu bakal dijantenkeun panerus tina séri iPhone 13 anu bakal diluncurkeun dina akhir usum gugur taun ieu.

Éta ngajantenkeun yén jajaran ieu tiasa disebat sapertos kieu dina hal nami komérsial: iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro sareng iPhone 14 Pro Max. Kuo nyarios yén iPhone 14 Max panginten gaduh harga anu paling handap pikeun iPhone ageung 6,7 inci.

Kuo yakin yén iPhone 14 Max, atanapi naon waé anu tungtungna disebut, bakal dibanderol di handap $ 900. Baris iPhone ayeuna kalebet iPhone 12 Pro Max 6,7 inci, anu dibanderol $ 1,099.

Aduh iPhone mini na

Éta ogé nyatakeun yén Apple bakal ninggalkeun mini iPhone tina 5,4 inci ku 2022. Ieu utamina kusabab kasuksésan penjualan anu goréng tina modél alit iPhones ayeuna. Janten urang bakal ningali naha Kuo leres. Sanaos kanggo ieu urang kedah ngantosan langkung ti sataun ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.