Kuo nyarios yén pesenan iPhone 13 langkung ageung tibatan 12, sajaba ti éta urang bakal neraskeun sakedik saham

Salah sahiji masalah anu tiasa disanghareupan perusahaan ayeuna nyaéta teu gaduh stok produk pikeun ngajual deui. Di jaman ieu kakurangan prosésor, plastik, kai sareng bahan baku sacara umum nyaéta urutan dinten sareng urang tingali di perusahaan otomotif, industri sacara umum sareng tangtosna, ogé di perusahaan téknologi.

Dina hal ieu, analis terkenal Ming-Chi Kuo, nyarios dina laporan terakhir na yén perusahaan Cupertino bakal sangsara kakirangan saham dina iPhone 13 Pro dugi Nopémber paling anyar. Salaku tambahan, éta ogé nyatakeun yén paménta pikeun modél iPhone 13 anyar ngaleuwihan anu diala ku model samemehna, iPhone 12.

Tilu dinten saatos reservasi dimimitian pikeun pangguna anu resep mésér iPhone 13, Kuo anu saé nunjukkeun dina siaran pers na pikeun investor éta paménta parantos langkung luhur mimitina y anu teraskeun sareng ekspektasi pasar anu disetél sateuacan mimiti jualan atanapi reservations rada.

Kuo ngajelaskeun yén paménta pikeun pre-order pikeun iPhone 13 Pro sareng iPhone 13 Pro Max sacara signifikan langkung luhur tibatan iPhone 13 mini sareng iPhone 13. Di sisi anu sanésna, sareng ku masalah pasokan di dunya, anjeunna berpendapat analis ieu nyaéta sungut bakal sangsara reureuh pangiriman dugi Nopémber kalolobaan dina model iPhone 13 Pro sareng Pro Max.

Ieu mangrupikeun hal anu parantos kajantenan taun ka tukang sareng éta ogé tiasa kajadian dina taun ieu, sabab éta mangrupikeun iPhone anu paling dituntut di awalna. Anu jelas nyaéta perkiraan Kuo aya sekitar pengiriman iPhone sareng dina hal ieu diperkirakeun ningkat 16% taun ka taun di 2021 hatur nuhun sabagian ka pasar Amérika Kalér sareng veto perusahaan sapertos Huawei.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.