Lemah Apple Pay di Mexico sareng sababaraha bank sayogi

Apple Pay Mexico

Apple Pay parantos aya sareng urang salami tujuh taun. Kusabab diwanohkeun dina 2014, puluhan nagara parantos kéngingkeun éta palayanan sareng puluhan bank sareng toko parantos ngahijikeun platform kana kartu sareng pamayaranana. Nanging, pangguna di seueur nagara sanés tetep teu gaduh platform sareng teu tiasa gaduh kartu na dina alat Apple. Kamari Apple Pay badarat di Mexico, salah sahiji nagara anu paling penting di Amérika Latin dimana, dugi ka sababaraha dinten ka pengker, palayanan éta henteu sayogi. Kadatanganana ngaliwatan tilu bank: American Express, Banorte sareng Citibanamex.

Méksiko tungtungna nampi datangna Apple Pay

Dina Désémber, Apple mastikeun ka média yén Apple Pay bakal sumping di Mexico dina sababaraha bulan ka payun. Sababaraha bulan engké éta resmi: Apple Pay ayeuna sayogi di Méksiko. Hatur nuhun kana jasa ieu, lalaki sareng awéwé Méksiko anu hoyong bakal tiasa ngalebetkeun kartu na kana alatna pikeun tiasa mayar di panjuru nagara, di tempat-tempat anu ngamungkinkeun.

Apple Pay tiasa dianggo nganggo kartu kiridit sareng debit tina jaringan pamayaran anu paling penting, dikaluarkeun ku sababaraha bank nasional. Toél tanda tambah pikeun nambihan kartu anu ngiringan kana Wallet sareng teraskeun ngaraosan manpaatna sareng hadiahna ku kaamanan maksimum.

Jasa ieu diwangun dina tilu bank: American Express, Banorte sareng Citibanmex. Kadua anu nawiskeun kartu Mastercard sareng anu tiasa dilebetkeun kana jasa. Ayeuna giliran bank sanés anu ngagabung kana jasa éta sareng tiasa nawiskeun cakupan anu langkung ageung diantara jutaan pangguna Apple anu cicing di Méksiko.

Sedengkeun pikeun inpormasi resmi, Apple parantos atos diénggalan halaman wéb anjeun sareng bank anu cocog sareng sadaya inpormasi anu aya hubungan sareng Apple Pay anu kedah dianggo ku pangguna. Urang bakal ningali naha dina sababaraha bulan ka payun langkung seueur nagara Amérika Latin ngiringan jasa anu milyaran pangguna anggo unggal dinten.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Luis Daniel cenahna

    Halo!! Salaku pengamatan urang Meksiko / Meksiko sareng X

  2.   KIKE cenahna

    Éta tulisan "Méksiko."