Lalaki resep iPhone 5s rohangan kulawu

Iphone 5s

Panilitian panasaran anu dilakukeun ku lembaga Consumer Intelligence Reaserch Partners (CIRP) lembaga di Amérika Serikat sigana parantos ngonfirmasi yén warna iPhone anu anjeun pilih dipangaruhan pisan ku jenis kelamin anjeun. Dina pengertian ieu, panilitian parantos nunjukkeun yén sanaos dina iPhone 5an lalaki resep «rohangan» abu, jenis kelamin awéwé resep warna bodas keperakan. Sacara total, rohangan abu mangrupikeun warna anu paling populér sareng emas panasaran dipilari ku dua jenis kelamin anu sami.

Ngeunaan iPhone 5c, Lalaki resep bodas sareng biru, sedengkeun pikeun awéwé warna anu paling populér nyaéta pink. Sapinuhna warna anu paling populér nyaéta biru kalayan 27% tina penjualan, dituturkeun bodas kalayan 25% tina penjualan, héjo kalayan 21%, pink sareng 20% ​​sareng konéng ngan 7%. Panasaran, konéng mangrupikeun warna anu paling henteu dipikaresep pikeun duanana jenis kelamin. Dina jenis kelamin awéwé éta mangrupikeun 10% iPhones sedengkeun pikeun lalaki éta henteu ngahontal 5%.

Panilitian bakal mastikeun spekulasi yén awéwé resep warna anu paling matak nalika milih iPhone 5c sareng saha anu milih warna pink nalika aranjeunna tiasa milih tina rupa-rupa warna. Warta éta panasaran upami urang ngémutan yén sababaraha taun ka pengker éta teu anéh pikeun perusahaan pikeun ngamajukeun ponsel khususna "pikeun awéwé" ku ngalukis warna pink. Jelas yén sanaos seueur awéwé nyerang perusahaan-perusahaan "macho" ieu, jelas aya sababaraha bebeneran dina kaputusanana.

Inpormasi lengkep - IPhone 5C caket

Sumber - Mashable


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Hochi75 cenahna

    Leres, kuring langkung resep hideung tapi, sabab cet na chipping, kuring nyandak 5 dina bodas ...

  2.   phasenciom01 cenahna

    Kuring milari emas iPhone 5S atanapi bodas sareng abu-abu luar angkasa.

  3.   Adrià Cunillera Monton cenahna

    Abdi hoyong bodas, tapi pikeun henteu ngantosan sareng gaduh kosong 4an, kuring mutuskeun hideung, tapi upami tiasa, kuring bakal ngagentos janten bodas xD

  4.   Guille cenahna

    Kuring resep pisan bodas tapi nagara kuring ngan ukur asalna abu-abu rohangan ngan ukur 3G anu bodas ti dinya teu aya iPhone séjén anu sumping dina warna asing maksudna

  5.   Hochi75 cenahna

    Janten pikeun raos, warna henteu pernah saé cenah. Studi, ayeuna!

  6.   Buka panon anjeun cenahna

    Naon anu henteu jelas? Pamaca anu sami tina iPhone Aktualidad parantos nyarios lami, jalma nyarios "naha aranjeunna dina abad ka-5 atanapi naon? »NOO, data anu sami nguatkeun éta, iPhone 3s EMAS ti WANITA PUNTO. Entong dipasihan deui atanapi mendakan ucing XNUMX suku. Ngeureunkeun nyieun alesan konyol sareng nampa bebeneran. IPhone hideung bodas (lalaki atanapi awéwé), Emas pikeun awéwé. sareng éta waé

    1.    Soyyof cenahna

      Tapi naon idiot anjeun

  7.   SoZarga cenahna

    Kusabab kuring rada spiritual kuring resep éta emas ,; P

  8.   Tito cenahna

    Nya, kuring ngagaleuh emas sareng endah pisan

  9.   Odalie cenahna

    Kuring nyéépkeun sababaraha dinten debat antara kulawu sareng emas, tapi tungtungna mah mésér éta dina rohangan abu-abu. Kuring parantos bébéja yén kulawu langkung saé sacara pribadi tibatan dina poto / pidéo sareng sabalikna nyaéta emas.

    Emasna geulis pisan ogé, tapi nipu. Aya jalma anu parantos ningali éta sacara pribadi sareng tungtungna narik rohangan kulawu.

    Kaleresan kuring resep pisan kana tilu warna. Dina kasempetan anu sanés kuring ngagaduhan anu langkung jelas, tapi waktos ieu langkung sesah pikeun kuring mutuskeun.

  10.   lamun cenahna

    Nya, abdi lalaki sareng gaduh sampanye 🙂