Fantasian, ti pencipta Final Fantasy, badé sumping ka Apple Arcade

Implengan

Apple parantos ngumumkeun ngalangkungan akun Twitter Apple Arcade, salah sahiji judul salajengna anu bakal sumping kana platform game langganan na. Urang nyarioskeun perkawis Fantasian, judul tina panyipta anu sami dina Final Implengan sareng anu dijelaskeun sareng RPG petualangan sareng diorama.

sadaya dioaramas buatan tangan sareng campuran lingkungan fisik sareng karakter 3D. Pamaén judul ieu bakal nempatkeun diri dina sapatu Leo pikeun mendakan kenangan aranjeunna ngalangkungan diorama, diorama anu diciptakeun ku tuan-tuan Takusatsu Jepang (épék khusus), salah sahiji modeu / genre hiburan paling populér di Jepang.

Salian ti pendak sareng Sakaguchi di balik judul ieu, musikna disayogikeun ku salah saurang komposer anu dipikaterang ku séri judul ieu, Nobuo Uematsu. Nobuo ogé parantos tanggel waler pikeun musik anu urang tiasa mendakan dina judul sanés sapertos Lost Odyssey sareng Blue Dragon.

Dina katerangan gim, urang tiasa maca:

Carita dimimitian di karajaan anu dipimpin ku mesin. Dina jagad raya multidiménsi ieu, kasaimbangan "Kekacauan sareng Orde" janten faktor konci dina perjoangan karajaan-karajaan ieu sareng muslihat para déwa anu hoyong ngendalikeunana.

Pamaén bakal nyandak peran protagonis, Leo, anu ngahudangkeun ti ledakan anu masif ngan ukur mendakan dirina leungit di bumi anu aneh kalayan ngan ukur hiji mémori. Nalika pamaén angkat dina perjalanan pikeun nginget deui kenangan Leo, aranjeunna bakal nganyahokeun misteri inféksi mékanis anu anéh anu lalaunan ngalenyepan sagala anu dipikaterang ku umat manusa.

Dina waktos ayeuna tanggal pelepasan teu dikenal ti Fantasian pikeun Apple Arcade, tapi sakali éta sacara resmi diumumkeun, éta bakal janten masalah saminggu atanapi, meureun sababaraha dinten. Judul ieu, sapertos sadayana anu sayogi di Apple Arcade, henteu sayogi di App Store, janten pikeun ngararasakeunana, anjeun kedah mayar langganan bulanan 4,99 euro atanapi ngontrak paket jasa Apple One kanggo ngempelkeunana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.