Langganan murid Apple Music naék harga

Pikeun seueur produkna, naha éta alat atanapi jasa, Apple nawiskeun seueur diskon pikeun komunitas mahasiswa, anu parantos komitmen pisan. Nanging, seueur parobihan kauangan anu lumangsung dina skala global ogé tiasa mangaruhan posisi Apple ieu.

Ku kituna, paningkatan harga pikeun langganan diskon murid Apple Music parantos dikonfirmasi di sababaraha nagara, hal anu kamungkinan bakal dilegakeun ka sesa nagara dimana diskon juicy ieu ditawarkeun. Ku cara kieu, kanaékan harga, sanajan teu sigana signifikan, bisa jadi mimiti.

Numutkeun ka analis MacRumors, parobahan ieu bakal mangaruhan rencana Apple Music pikeun siswa di nagara-nagara ieu: Australia, Filipina, Singapura, Malaysia, Selandia Anyar, India, Afrika Kidul, Indonesia, Israél jeung Kenya. 

Sanajan kitu, sarta sanajan anjeun bisa mikir yén ieu moal merta mangaruhan anjeun, kawijakan kanaékan harga pikeun layanan langganan ieu biasana dipigawé dina tahapan, sarta ieu bisa jadi kahiji tina kanaékan saméméh rolling kaluar di nagara sejen.

Hargana naék tina $1,49 di nagara-nagara ieu ka $1,99. Rada jauh tina harga anu ditawarkeun di Éropa atanapi Amérika Serikat, dimana biaya langganan 4,99 euro atanapi dolar per bulan. Di momen sigana yen robah ngan bakal mangaruhan nagara di Wétan jeung Afrika, tapi prosedur kanaékan harga ieu moal merta eureun di dinya, éta moal bakal kaget urang lamun dibere nilai dollar jeung gerakan finansial panganyarna sakuliah dunya, éta. ngaronjat harga considerably. Samentawis éta, platform sapertos Netflix, anu parantos ngajukeun kabijakan paningkatan sareng paningkatan anu kurang ajar, kaleungitan langganan sacara ngareureuwas sareng ngadadak, hiji hal anu teu aya anu kaget. Kami bakal tetep anjeun diropéa ngeunaan parobihan ka hareup dina kasus Apple Music Spanyol.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.