Langganan Apple Podcasts, bakal operasional tanggal 15 Juni

Ngan ukur langkung ti opat dinten, jasa langganan podcast anyar Apple bakal aktip. Tanggal 15 Juni, perusahaan Cupertino pasti bakal ngaktipkeun layanan ieu tina pangmayaran katelah Langganan Apple Podcast.

Éta kedah dijelaskeun yén metode pamayaran ieu henteu mangaruhan sadayana Podcast yén urang tiasa langganan jauh ti dinya, ngan ukur podcaster anu hoyong tiasa nganggo jasa ieu sareng nyiptakeun langganan pikeun eusina.

Apple sacara resmi ngumumkeun datangna jasa pikeun Salasa salajengna 15 Juni upami teu aya masalah menit-menit terakhir sareng ku cara ieu éta bakal ngaktipkeun jasa anu sacara resmi diumumkeun tanggal 20 April. Urang kedah keukeuh deui yén platform pamayaran ieu sacara éksklusif bakal mangaruhan sadaya pangguna anu hoyong ngupingkeun podcast anu panyipta kontén nambihan metode langganan. Salaku conto, dina Actualidad iPhone, kanggo ayeuna, podcast ieu bakal gratis.

Jelas, muatan pikeun ngupingkeun podcast tiasa janten pedang bermata dua, sabab seueur pangguna ningali metode langganan ieu langkung saé sareng seueur anu sanés henteu seueur. Urang tiasa nyebatkeun yén éta mangrupikeun cara pikeun ngajantenkeun podcast tapi ogé kedah dicatet yén nambihan biaya bulanan atanapi langganan sanés hartosna podcast khusus ieu bakal ningkat sacara signifikan. Ku jalan kitu, pikeun jalma anu heran, Apple ngan ukur nawiskeun jasa moal nyandak komisi tina podcast éta anu nambihan metode langganan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.