Langkung tés Android Wear dina iPhone, ayeuna tina LG G Watch

Salami sababaraha minggu, aranjeunna parantos ngerjakeun damel Android Ngagem sistem anu cocog sareng ios. Ieu kusabab dina waktos ayeuna, Google henteu nawiskeun pangrojong pikeun iPhone sareng sanaos seueur indikasi yén kaayaan ieu bakal robih, peretas didorong ngadamel modifikasi nyalira.

Kami parantos ningali hasilna dina Moto 360, arloji anu sanggup nunjukkeun bewara iPhone dina layar anjeun atanapi bahkan nelepon. Ayeuna ieu parantos dipindahkeun ka LG G Watch, modél smartwatch populér sanés anu ngaréspon ogé kana Android Wear APK anu dirobih.

Dina kasempetan ieu urang ogé tiasa ningali kamungkinan anyar anu dugi ka ayeuna henteu sayogi. Salaku conto, anjeun tiasa ngendalikeun maénkeun musik atanapi ningali perséntase batré éta cocog sareng iPhone. Ieu mangrupikeun tanda anu jelas yén proyékna gerak dina arah anu bener sareng fitur-fitur anyar ditambihan sakedik-sakedik.

Salajengna Mei teh Google I / O Sareng upami tungtungna kasaluyuan resmi Android Wear sareng ios henteu diumumkeun, sigana urang bakal ngagaduhan alternatip ieu, upami upami, ayeuna urang masih teu ngagaduhan tanggal peluncuran. Anu jelas nyaéta yén saha waé anu hoyong alternatif pikeun Pebble atanapi Apple Watch, bakal gancang milih alternatif dumasar kana Android Wear.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mauro Amircar Villarroel Meneses cenahna

    Punten janten cocog