Langkung ti 200 juta iPhone dijual nalika 2015

Penjualan IPhone

Éta pisan anjeun panginten parantos maca yén Apple kaleungitan posisi pasar na sareng yén iPhone henteu tiasa dianggo sakumaha kuduna. Nanging, kanyataanana nyaéta aya sababaraha judul berita tabloid anu napsirkeun data anu dipikahoyong. Tabel anu anjeun tingali saluhureun garis ieu nyaéta anu nganalisis data penjualan pabrik mobile utama di dunya. Salaku tambahan, éta nawiskeun anjeun babandingan antara 2015 sareng 2014 sareng antara kuartal terakhir unggal taun. Sareng dimana-mana ditingali yén Apple parantos murag sabab sababaraha nyimpulkeun. Rada sabalikna lengkep.

Samsung tetep aya dina daptar paling luhur sareng terus janten mérek anu ngajual telepon sélulérna di dunya. Taun ayeuna aranjeunna parantos ngahontal 319,7 juta, dibandingkeun ngan langkung ti 317 di 2014. Pikeun bagian na, Apple cicing di 192,7 juta di 2014 sareng ucul ka 231,5 juta unit di 2015. Dimana éta? Nyaéta usum gugur? Kabeneranna nyaéta hésé dipikaharti, sanaos upami urang ngémutan langkung seueur mérek anu parantos asup kana sektor éta kalayan kuat sareng ieu ngirangan bagian tina pie total, maka dina perséntase éta tiasa disebatkeun yén Apple kaleungitan bagian na, sanaos ngan sabab aya langkung seueur pangguna sareng langkung merek. Tapi dina istilah anu nyata, éta terus tumuh unggal taun.

Justru dina éta mérek anu nembé ngadamel debut anu kuat di pasar Huawei kedah disorot. Cina parantos angkat tina ngajual 74,1 juta smartphone di 2014 janten 107,1 juta anu ageung di 2015 sareng parantos nempatkeun dirina salaku pabrik katilu dina hal volume penjualan. Pikeun bagian na, Xiaomi nunjukkeun kalemahanana sabab éléh medali gangsa. Sanaos kitu, éta terus tumuh, sanaos dina cara anu langkung moderat, angkat ti 61,1 juta taun 2014 janten 72 juta dina sadaya 2015.

Kumaha saur anjeun ngeunaan data? Kadang-kadang anjeun kedah milari aranjeunna pikeun sadar headline teuing flashy sareng teu réalistis sapertos koran sababaraha anu parantos aya minggu ayeuna dina inpormasi ngeunaan téknologi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Nicolas cenahna

    Langkung ti 200 bakal

  2.   Sebastian cenahna

    Kuring henteu weruh, tapi kuring ngagaduhan kesan yén Cristina mangrupikeun jalma anu nyalin sareng nempelkeun carita sareng henteu ngaganggu maca éta. Kuring nyatakeun sabab iraha waé ngadamel publikasi, aya kasalahan tina tipe ieu… (langkung ti 300 juta iPhone dijual) Kuring ningali langkung 300 nyaéta Samsung…. kitu….

  3.   Nacho cenahna

    Halo, memang aya kasalahan dina judul anu parantos kami lereskeun. Hapunten kalepatan anu sesah sapertos sésa tulisan anu jelas ogé. Sing salamet!