LastPass ngumumkeun Sinkronisasi Sandi Multi-Alat Gratis

LastPass ngumumkeun Sinkronisasi Sandi Multi-Alat Gratis

Manajer kecap akses LastPass dinten ayeuna ngumumkeun yén sadaya pangguna bakal tiasa nyingkronkeun kecap akses na ka sadaya alatna gratis, janten moal kedah deui mésér langganan premium kanggo aksés kana fitur anu manpaat ieu.

Sedengkeun dugi ka ayeuna sinkronisasi kecap akses antara alat anu béda mangrupikeun fungsi anu ngan ukur tiasa diaksés ku ngontrak langganan premium anu hargana hiji euro sasasih, ayeuna Pangguna LastPass bakal tiasa ngakses kredensial login na aman sareng gratis Ngaliwatan smartphone, tablet, laptop atanapi komputer desktop naon waé anu nganggo vérsi aplikasi anu dikembangkeun ku perusahaan.

LastPass, pangatur sandi lengkep

"LastPass mangrupikeun manajer kecap konci anu unggul anu nyimpen kecap akses anjeun sareng masihan anjeun aksés aman kana éta tina komputer sareng alat sélulér mana waé. Kalayan LastPass, anjeun ngan ukur kedah émut hiji kecap akses - kecap akses master LastPass anjeun. LastPass bakal ngalengkepan login pikeun anjeun sareng nyingkronkeun kecap akses anjeun dimana waé anjeun meryogikeunana. "

Hatur nuhun ka LastPass anjeun henteu kedah émut deui kecap konci, ngan ukur sandi utama jasa, éta henteu ngahasilkeun kecap akses anu gampang diinget tapi lemah sareng sanggup didekrip kusabab LastPass ngahasilkeun kecap akses anu aman pisan tanpa urang kedah émut ka aranjeunna sareng ogé ngalengkepan éta sacara otomatis unggal waktos urang ngaksés halaman wéb.

Pilihan sinkronisasi sandi multi-alat ieu, anu ayeuna gratis, duanana kanggo pangguna LastPass sareng kanggo saha waé anu teu acan nganggona, janten saha waé tiasa ngaunduh aplikasi, anu gratis, sareng mimiti nguntungkeun tina éta sadaya alat.

LastPass

Fitur utama LastPass

Diantara fitur sareng fungsi anu paling penting dina LastPass nyaéta:

  • Nyingkronkeun sadaya kecap akses sareng login anjeun diantara sadaya komputer sareng alat anjeun
  • Simpen sareng autocomplete nami pangguna sareng kecap akses pikeun sadaya akun online anjeun
  • Anggo kartu kiridit, profil profil mésér sareng ngaoptimalkeun prosés mésér online
  • Nyiptakeun Catetan Aman pikeun nyimpen kaanggotaan, kartu kiridit, sareng inpormasi sénsitip sanés
  • Milarian nami pangguna sareng situs di kolong anjeun
  • Ngatur situs dina folder
  • Aktipkeun auténtikasi multi-faktor sareng pamundut kecap konci pikeun nutup akun anjeun
  • Bagikeun login sareng réréncangan sareng kulawarga
  • Akses inpormasi anjeun sacara offline ngalangkungan mesin pencari sareng ekstensi aplikasi
  • LastPass moal ngagaduhan kecap akses anjeun - ngan ukur ANJEUNG anu tiasa ngakses inpormasi anjeun
  • Sareng ayeuna panyingkronan antara alat ogé.

Langganan premium kalayan fitur eksklusif dijaga

Pengumuman tina novelty ieu henteu ngaleungitkeun ayana pilihan premium anu biayana masih sami sareng hiji euro per bulan. Langganan ieu ayeuna sareng ngalebetkeun fitur-fitur ekslusif sapertos dukungan téknis prioritas, hiji GB panyimpenan file anu énkripsi, pilihan pikeun dibagi sareng lima pangguna ngalangkungan En Familia, bebas iklan, sareng seueur deui.

Khususna, sakumaha urang tiasa maca dina file aplikasi nyalira:

  • Kulawarga Dibagi Folder pikeun ngabagi folder log in sareng catetan sareng réréncangan sareng kulawarga
  • Pilihan auténtikasi multi-faktor tambahan
  • Akses inpormasi anjeun sacara offline ngalangkungan aplikasi mobile (anjeun kedah lebet sahenteuna sakali pikeun nyimpen inpormasi)
  • Énggal ngambah extension LastPass Safari
  • Anggo LastPass sareng TouchID kanggo ngalengkepan log wéb

LastPass éta ogé ngagaduhan rencana anu dirancang khusus pikeun perusahaan anu, salian ti sadaya fitur di luhur, nawiskeun folder dibagi anu teu terbatas sareng ijin khusus, tanda asup (SSO), kabijakan kaamanan sareng pelaporan, konsol manajemén pusat, sareng seueur deui.

Upami anjeun teu acan nyobian LastPass, anjeun tiasa ngalakukeun éta ku cara ngaunduh vérsi na pikeun iPhone, iPad sareng Mac sacara lengkep bébas tina App Store. Kami ngantepkeun anjeun tautan langsung di handap:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pablo cenahna

    Uni Éropa! Baca pedaran di antawisna! Ngan ukur salami 60 dinten premium !!!!! Pff

    1.    Jose Alfocea cenahna

      Hai, Pablo. Henteu aya anu nyarios didieu yén langganan premium kanggo unggal waktos. Judulna parantos ngajelaskeun pisan, salian ti sakumna tulisan, yén hiji-hijina "premium" anu kajantenan pilihan gratis nyaéta singkronisasi antara alat. Nyatana, ditetepkeun yén pilihan premium sareng pilihan pikeun perusahaan dijaga, duanana mayar. Sing salamet!