Peluncur, mangpaatkeun pinuh tina ios 8 widget

Launcher

 

Sataun katukang headline ieu kedahna dibarengan ku (Cydia) di akhirna, tapi hal-hal parantos seueur robih sareng iOS 8 sareng kabeneran pikeun sadayana anu teu lami ti saprak éta tiasa dibayangkeun ngalangkungan Jailbreak ayeuna janten kanyataan pikeun saha waé anu urang parantos tingkatkeun Sistem operasi sélulér anyar Apple. Sareng éta widget ti pusat béja ngalobaan pisan sareng ampir sadaya aplikasi anu ngaapresiasi parantos kalebet widgetna anu urang tiasa nambihan, tapi Peluncur langkung jauh sareng nawiskeun langkung seueur, tambahkeun potong kompas pikeun ngaluncurkeun aplikasi atanapi ngalakukeun tindakan khusus. Kami nunjukkeun ka anjeun langkung rinci di handap ieu.

Peluncur-2

Sakali aplikasi dipasang dina iPhone atanapi iPad kami, widget Peluncur ditambihan sapertos anu sanésna kana tab "Dinten" di pusat béwara kami. Tempatna di tempat anu anjeun paling resep sareng ayeuna anjeun tiasa ngonpigurasikeunana tina aplikasi éta sorangan, sanés tina widget na. Kalayan Peluncur anjeun tiasa nambihan jalan pintas tina sababaraha jinis:

  • Telepon, téks, email atanapi nelepon FaceTime ka kontak anjeun
  • Nampi pitunjuk pikeun sumping ka tempat anu tangtu
  • Ngajalankeun aplikasi karesep anjeun
  • Buka halaman wéb karesep anjeun
  • Laksanakeun fungsi khusus sapertos muka halaman Facebook, ngirim email khusus, atanapi nga-tweet hal.

Susun ikon anu nembongan dina Peluncur sesuai karep anjeun, kalayan gerakan nyeret anu sami sareng ikon papan luncur kami, atanapi ngahapus tindakan ku ngaklik "x" di belah kénca juru luhur. Sakali anjeun parantos ngonpigurasikeun sadayana, éta bakal muncul dina pusat béwara anjeun, sareng ieu ngandung harti yén anjeun tiasa ngakses ti mana waé: dina aplikasi, dina layar konci atanapi dina papan luncuran anjeun.

Aplikasi na gratis sareng cocog sareng iPhone sareng iPad, sareng upami anjeun hoyong nambihan fungsina Anjeun kedahna ngalaksanakeunnana ngalangkungan hiji mésér terintegrasi € 2,69.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

13 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Diego cenahna

    Kalayan vérsi pro, naha kuring tiasa aksés langsung kana aplikasi naon waé? sabab éta ngan ukur masihan kuring pilihan antara anu paling dikenal.

  2.   Nada cenahna

    Versi gratis ngan ukur ngamungkinkeun anjeun nempatkeun tujuh ikon, saur kuring éta hiji-hijina watesan. Sesa aplikasi némbongan di handapeun anu paling dikenal.

    1.    Diego cenahna

      Abdi henteu tiasa ningali sadaya aplikasi dina daptar. Sadaya aplikasi kuring kedah diinstall, tapi henteu.

      1.    Luis Padilla cenahna

        Henteu sadayana cocog

  3.   Antonio Duran cenahna

    Henteu di toko aplikasi Mexico = S

  4.   BeThinkDed beda cenahna

    Kuring milari di Toko di Spanyol sareng Amérika Serikat sareng henteu kaluar, naha aranjeunna parantos ngaleungitkeunana?

    1.    Luis Padilla cenahna

      Sigana mah enya, urang kedah ngantosan kanggo ningali alesanana.

  5.   Cristina cenahna

    Aplikasi na henteu sayogi di toko apal Spanyol. Janten anjeun moal tiasa gaduh.

  6.   Carlos cenahna

    Éta henteu katingali ku Toko mana waé, tiasa waé ku namina, sababaraha aplikasi sanés ngaku, sabab éta jarang.

    1.    Luis Padilla cenahna

      Dikonfirmasi, Apple parantos mundur

  7.   Velazc cenahna

    Naha éta dihapus tina AppStore

  8.   Alex cenahna

    Terang kunaon?

  9.   Omar cenahna

    Batur anu parantos masang éta anu tiasa ngalirikeun ka kuring, kuring bakal pisan ngahaturkeun