Layar anu teras-terasna tina iPhone 13 bakal janten cangkéng na

IPhone 13, dina bulan Séptember 2021

Pengumuman iPhone 13 beuki caket, sareng sanaos bakal aya berita penting anu sanés, hal anu parantos nyarios sakedik sapertos layar anu teras-terasan tiasa janten asét pangsaéna anjeun.

Momen nalika urang bakal ningali iPhone 13 caket, sigana bulan Séptémber ieu, ngan dua bulan ti dinten ayeuna. Seueur anu parantos nyarioskeun perkawis kabaruan na, sapertos anu pangsaéna dina kaméra, wilujeng sumping, sareng layar True Motion anu anyar na nganggo 120Hz, sapertos anu iPad Pro parantos gaduh sababaraha generasi. Nanging, aya hal anu sakedik parantos disebatkeun: layar anu teras-terasna. Éta Mark Gurman anu parantos ngiringan fitur anyar ieu, sanaos kanyataanna aya rumor ngeunaan fungsionalitas ieu pikeun sababaraha generasi, sareng hal anu sigana henteu penting tiasa hartosna parobihan radikal dina iPhone.

Apple Watch mangrupikeun alat Apple anu pangpayunna anu ngagaduhan layar anu teras-terasna, "Always On Display", ti saprak Series 5. Kuring ngaliwat éta generasi Apple Watch, tapi kuring gagal sareng Series 6, anu ogé kalebet fungsionalitas ieu. Sababaraha pangguna nganonaktifkeunana kusabab éta hartosna konsumsi batré anu langkung luhur, tapi kanyataanna nyaéta sakali anjeun biasa, éta sesah nyerah naon anu ditawarkeunana. Leres, batréna béak gancang, tapi Apple parantos ngalaksanakeun fungsionalitas ieu sedemikian rupa sehingga dampaknya terendah, dan bahkan lebih sedikit jika Anda menggunakan bidang di mana warna hideung mangrupikeun warna anu paling dominan, kumargi sadaya bagian hideung layar aranjeunna bakal pareum. Téknologi diarepkeun bakal sami pisan dina iPhone 13.

Dina jam tangan éta ngamungkinkeun anjeun ningali waktos bari henteu kedah muterkeun pigeulang anjeun, tapi dina iPhone fungsionalitas ieu tiasa langkung jauh, sareng upami Apple nambihan kana modél iPhone énggal, éta kedah ngamangpaatkeun pinuh waktos éta. Naon ieu hartosna? Henteu aya gunana dina layar konci anu teras-teras dimana sadaya anu urang tingali nyaéta waktuna, nyaéta anu kajantenan dina waktos ayeuna nalika layar diaktipkeun. Upami urang ayeuna gaduh layar anu teras-terasan hurung, éta bakal tiasa ningali inpormasi langkung seueur, sapertos jumlah bewara anu urang gaduh, sareng naha henteu cuaca di daérah kami, atanapi janji kalénder anu bakal datang. Nyaéta, upami layar anu teras-terasan sumping, éta kedahna sumping kalayan robahan desain layar konci, sareng éta mangrupikeun hal anu urang parantos lami ngantosan.

Kami parantos terang ios 15, tapi Apple teras-terasan nganggo smartphone na anu anyar, sareng kuring yakin yén kami bakal ningali berita ngeunaan ios 15 yén kami henteu ditingalikeun dina presentasi Keynote anu terakhir sabab urang kedah ngantosan iPhone 15 dileupaskeun, sabab bakal aya parobihan éksklusif pikeun smartphone ieu. Pikeun urang anu bakal ngarobih modél iPhone énggal, ieu mangrupikeun warta anu saé, henteu teuing pikeun anu ngarencanakeun tetep sareng modél na ayeuna.. Sareng upami layar anu teras-terasan dilebetkeun kana iPhone 13, urang kedah ngantosan layar konci anu anyar, tungtungna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.