Layar IPad Air 2 tiasa nyababkeun masalah

iPad Air 2-2

Dinten sateuacan keynote dina 16 Oktober, kami masihan koméntar kana laporan anu diterbitkeun ku analis di KGI Securities dimana anjeunna nyatakeun yén iPad Air 2 bakal ngagaduhan masalah produksi kusabab layar anti-reflektif anu dibabawa. Sigana laporan ieu leres sabab henteu ngan ukur analis ieu nempel kana ideu ieu tapi média sareng analis énggal ogé yakin kana masalah produksi iPad Air 2. Saatos luncat kami nganalisis kaayaan: sigana produksi anti -layar réfléksi sigana rumit pisan, sareng éta bakal nyababkeun pangiriman ditunda kusabab unit anu kawates.

Tétéla, produksi layar iPad Air 2 rumit, dimana anjeun ti Apple?

Dina intina, Phill Schiller nyarioskeun ngeunaan layar dina iPad Air 2:

Tablet sapertos kieu henteu kantos didamel sateuacanna

Layar iPad Air 2 anti-réfléktif, nyaéta, éta ngirangan réfléksi dugi ka 56%, ku sabab kitu urang tiasa di panonpoé sareng teras-terasan ningali layar tanpa kedah teuing naékkeun kacaangan, sanaos éta kedah ditingali. Hijina masalah nyaéta produksi panél ieu, anu tétéla rada rumit pikeun dirakit. Numutkeun kana bocor, TPK tiasa ngadamel satengah tina panél sedengkeun sapalih panél anu sanésna bakal didamel ku Foxconn. 

Ayeuna urang ngan terang masalah produksi layar dina TPK, sedengkeun ti Foxconn kami henteu acan nampi berita. Naha aranjeunna ogé ngagaduhan masalah nalika ngarakit layar anti-réfléktif anu bakal dibawa iPads Air 2? Naha masalah alit ieu bakal nyababkeun tanggal pasar ditunda atanapi henteu cekap alat dina akhir taun? Upami kitu, Apple kedah ngagaduhan rencana B, henteu saur anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Trako cenahna

    Di momen teu aya masalah reservasi sapertos anu aya dina iPhone 6 janten saat ieu aranjeunna gaduh alat anu sayogi. Nalika aranjeunna leungit sapertos anu kajantenan dina dintenna sareng Mac Pro, nyarioskeun perkawis éta. Kumaha anjeun resep ngeusian tulisan ...

    1.    Malaikat Gonzalez cenahna

      Hapunten, tapi dina postingan kuring ningali laporan anu béda-béda yén analis kasohor parantos nyerat ngeunaan panel anti-reflektif tina iPad Air 2.

  2.   troll cenahna

    Dina tulisan anjeun nyalin inpormasi tina halaman wéb anu sanés. Laporan éta henteu sayogi pikeun anjeun

    1.    Malaikat Gonzalez cenahna

      Naha anjeun leres-leres mikir yén sadayana disalin tina halaman wéb anu sanés? Éta, upami anjeun henteu terang, nyaéta plagiarismeu. Henteu aya waktos dina ditumpukeun kana medium naon waé, urang ngan saukur nyerat inpormasi kalayan KALIMAH KAMI ... Sateuacan nyarios, pikir

  3.   Pedro cenahna

    Naha saur anjeun éta koran ngagaduhan sadayana anu aranjeunnaobrolkeun ku aranjeunna? Sareng koran-koran? Trolico, pikir sateuacan nyarios ... Upami anjeun henteu resep kana wéb, aya deui anu kedah diinpormasi ka diri sorangan atanapi, sapertos anjeun, pikeun ngritik tanpa raos ...