popSLATE mawa layar kadua (henteu kapaké pisan) kana iPhone anjeun

poplop-2

Sadaya pamilik smartphone muka konci layar sababaraha kali pikeun ningali naon waé inpormasi, hal anu nguras batréna langkung gancang tibatan anu urang hoyong. popSLATE janji bakal ngeureunkeun kabiasaan ieu. Éta mangrupikeun kasus smartphone kalayan layar mangsi anu bakal sayogi dina tonggong iPhone 6. Urang tiasa nganggo éta pikeun ningali poto karesep urang atanapi urang bahkan tiasa nganggo éta nganggo PassBook. Sigana solusi anu sampurna pikeun ngahémat umur batre.

Anjeun panginten parantos kantos nguping perkawis ieu, tapi kusabab popSLATE mangrupikeun proyék umur dua taun anu parantos ngasilkeun $ 219.000 sumbangan. Mimitina, éta ngajangjikeun janten layar kadua pikeun iPhone 5, tapi éta henteu dugi dina waktosna. Ayeuna aranjeunna parantos ngirim sampul jalma anu parantos ngabantosan proyek éta payun, tapi ngan ukur pikeun iPhone 6.

Dina pandangan heula, éta mangrupikeun kasus anu ningkatkeun beurat sareng ukuran terminal tapi, salaku alesan, pikeun nyebatkeun éta ngagaduhan uteuk nyalira anu ngamungkinkeun sinkronisasi sareng iPhone kami sareng, dina waktos anu sasarengan, tiasa dianggo mandiri. Éta henteu nunjukkeun bewara atanapi email, tapi tiasa ningalikeun nepi ka 8 gambar (Potret layar) yén urang tiasa ngarobih nganggo tombol atanapi program sababaraha waktos. Sigana mah kamungkinan kustomisasi luhur pisan, tapi éta harga, $ 130Sigana kaleuleuwihi pikeun naon anu ditawarkeunana. Pikeun harga éta, éta kedah langkung seueur tibatan nawiskeun gambar hideung bodas.

Anu paling gampang pikeun siap-siapna: urang ngan ukur kedah nempatkeun kasusna, ngaunduh aplikasi popSLATE sareng, seueur pop-up engké, teleponna bakal disapasangkeun sareng kasusna ngalangkungan Bluetooth. Titik na anu pang kuatna nyaéta henteu nyandak kakuatan na ti batré iPhone, tapi gaduh batréna nyalira que janji bakal salami sahenteuna saminggu. Layar E-Ink ngan ukur nyéépkeun tanaga nalika éta gerak, janten upami gambar poto ditayangkeun, batréna tiasa langkung lami. Masalahna nyaéta, ironisna, nganggo Bluetooth ngajantenkeun tujuan solokan batré popSLATE gagal sareng runtime na tetep langkung pondok.

poplop-1

La aplikasi popSLATE mangrupikeun upaya pikeun janten jaringan sosial anu bakal ngamungkinkeun urang nyambung ka Instagram kami pikeun aksés gancang kana sababaraha poto kami atanapi candak sababaraha gambar pikeun dipajang di tukang iPhone kami. Kami tiasa "resep" atanapi mairan tina aplikasi éta sareng anjeun ngan ukur tiasa "pop" deui gambar hideung bodas, hal anu jauh tina haté beureum Instagram.

popslate-aplikasi

popSLATE pura-pura janten kasus produktif pikeun ngamangpaatkeun bagian tukang iPhone kami, tapi éta sanés layar kadua sapertos dina Yotaphone 2 anu mangrupikeun layar E-Ink anu fungsina lengkep. Salaku tambahan, sababaraha inpormasi, sapertos Potret layar tina Google Maps atanapi kalénderna, katingalina saé pisan, hal anu sigana bakal ngalereskeun dumasar kana waktos.

Janten, upami anjeun hoyong gaduh layar kadua kanggo nunjukkeun gambar anu tangtu, popSLATE mangrupikeun sampéan anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Manu marc cenahna

    Naha éta kedah sia-sia? Kanyataan yén anjeun henteu resep kuring ogé, sabab dina kanyataanana éta xD.