Kumaha ngamankeun layar konci kalayan ios 10

Layar konci

Salah sahiji kabaruan boh sacara éstétis sareng dina tingkat interaksi sareng datangna ios 10 pastina nyaéta Layar konci anyar ditepikeun ku alat kami kalayan apdet. Ti luar, kalayan iPhone atanapi iPad dikonci, urang tiasa maca pesen, ningali inpormasi dina widget sareng berinteraksi sareng kaseueuran bewara anu sumping ka kami.

Kamungkinan anjeun hoyong tiasa nganggo sadayana kamungkinan ieu anu dipasihkeun ku iOS 10, khususna dina momen-momen anu tangtu sapertos nalika anjeun ngantunkeun iPhone anjeun sareng aya seueur jalma anu tiasa nyandak éta sareng ningali pesen-pesenna atanapi anu nyerat anjeun, ogé pikeun tiasa pikeun ngajawab aranjeunna pikeun anjeun ... Janten, upami anjeun hoyong ngamankeun layar konci Anjeun gosip, kami nyungkeun tutorial ieu ku anjeun pikeun ngajauhkeunana.

Pareuman bewara

Salah sahiji pilihan anu paling radikal pikeun ieu tapi henteu diragukeun paling épéktip. ios 10 masihan kami kamungkinan pikeun mareuman bewara tina aplikasi anu kami hoyongkeun dina layar konci, pikeun ieu kami ngan kedah ngalakukeun hal ieu:

  1. en setélan urang buka bagian tina Bewara
  2. Sakali di lebet, urang ngan ukur kedah milih aplikasi anu dipikahoyong sareng mareuman pilihan na Tingali dina layar anu dikonci.

Nanging, béja-béja bakal terus némbongan di Pusat Notifikasi sareng gelembung bakal terus némbongan dina ikon, tapi henteu aya inpormasi dina layar konci ngeunaan aplikasi éta.

Pareuman sawangan dina olahtalatah

Kamungkinan anu sanés anu urang ngagaduhan nyaéta nganonaktifkeun sawangan dina aplikasi sapertos Messages, WhatsApp atanapi aktip olahtalatah biasana; sahingga aranjeunna bakal tetep némbongan dina layar konci tapi teu saurang ogé bakal tiasa maca éta upami aranjeunna henteu muka konci iPhone atanapi iPad. Bewara bakal robih tina "Pamaké X: Halo, kumaha kabar anjeun?" kana "Pesen ti Pangguna X". Pikeun ngalakukeunana dina WhatsApp, FB Messenger atanapi Pesen, anjeun kedah nuturkeun léngkah ieu:

  • Whatsapp: Di jero aplikasi, dina tab setélan, bagian ti Bewara, urang mareuman pilihan na Sawangan.
  • FB Messenger: Dina aplikasi, dina tab Yo, dina bagian tina Bewara, urang mareuman pilihan na Tembongkeun sawangan.
  • Pesen: Dina setélan, dina bagian tina Bewara, urang bakal mendakan aplikasi Pesen, mareuman pilihan na Tembongkeun sawangan.

Pareuman réspon ti layar konci

Pilihan sanésna nyaéta nganonaktifkeun jawaban tina layar konci, Supados aranjeunna tiasa maca naon anu aranjeunna nempatkeun anjeun (upami aranjeunna aktipkeun, sapertos dina léngkah sateuacana) tapi teu aya anu bakal tiasa ngajawab kecuali aranjeunna ngagaduhan kode buka konci anjeun atanapi nempatkeun ramo dina iPhone. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun ngan ukur kedah ngalakukeun hal ieu:

  1. En setélan, buka bagian tina Toel ID sareng kode
  2. Sakali di jero, di handapeun, kami bakal nganonaktifkeun pilihan na Balas ku pesen.

Pareuman KABEH

Tutorial ieu pikeun ngajaga iPhone anjeun 100% aman tina gosip atanapi babaturan lucu. Ninggalkeun aranjeunna tanpa aksés nanaon, éta bakal cukup pikeun mareuman pilihan tina:

  • Nempo Dinten
  • Ningali bewara
  • Siri
  • Kontrol Bumi
  • dompet

Dina ménu anu sami sareng dina bagian saencanna (Setélan, Toél ID & kode). Kalayan sagala anu dinonaktipkeun, Layar Kunci anjeun ngan ukur bakal nunjukkeun poto latar tukang anu saé tapi moal aya anu tiasa ningali naon anu kajantenan di jero terminal anjeun.

Upami anjeun peryogi fungsi naon deui pikeun ngaktipkeun atanapi nganonaktifkeun dina layar konci, tong ragu pikeun masihan koméntar kami dina pos anu sami ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pablo cenahna

    Kuring langsung nurunkeun nilai ka 9.3.5, 6plus siga iPhone 4, musibah, kuring henteu resep pisan éta Apple ku naon biaya kami pikeun telepon diputerkeun pikeun ngalambatkeun iPhone anjeun ngan pikeun ngajual ...
    Abdi tetep jam 9 salamina!

    1.    ios cenahna

      Buka ios 8 anu kanggo ponsel anjeun dirancang

      1.    IOS 5 Badut Salawasna cenahna

        Tapi éta henteu masuk akal. Teras we kaluar dada nalika urang nyarios yén ios gaduh pangénggalan langkung taun tibatan Android.

  2.   Luis cenahna

    Kuring ngalaksanakeun léngkah-léngkah dina titik ka tilu. Hal anu cukup saderhana sareng éta henteu jalan. Abdi masih tiasa némbalan tina layar konci.

    Kumaha kuring tiasa ngarobih pilihan ieu