Kahareupna layar iPhone ngaliwat téknologi Mikro-LED, langkung saé tibatan OLED

iPhone kalayan layar melengkung Henteu aya sakedik pangguna, nyatana kuring bakal nyebutkeun yén éta seuseueurna, anu ngantosan ku panangan terbuka dinten nalika Apple ngaluncurkeun iPhone nganggo layar OLED. Jinis layar ieu nawiskeun gamut warna anu langkung saé sareng meakeun tanaga anu kirang, utamina dina latar anu poék. Upami rumor leres, iPhone 2017 bakal nganggo layar OLED, tapi modél éta bakal ngagunakeunana sareng sababaraha anu sanés kumargi Tim Cook sareng perusahaan dipiharep tiasa ngaluncatan Pintonan Micro-LED teu lami saatos.

Wang Jyh-chau, CEO pembuat panel Innolux, yakin yén layar OLED moal lengkep ngagentos LCD kusabab paménta na kana sumber daya, anu sigana mah éta tiasa ngirangan kinerja alat Numutkeun ka Wang, éta tampilan Micro-LED anu bakal janten norma sareng ieu bakal janten téknologi anu dianggo dina kalolobaan alat touch dina waktos anu teu jauh teuing.

Pintonan Micro-LED bakal nawiskeun kontras sareng kacaangan anu langkung saé

Sapertos sareng téknologi anu énggal atanapi anu anyar, masih teu acan aya alat anu nganggo tampilan Micro-LED sabab éta biaya pembuatan anu tinggi ayeuna. Éta ogé tiasa disebatkeun yén layar jenis ieu kajantenan sapertos aki-aki anu parantos ngajangjikeun otonomi minggu mangtaun-taun sareng anu teu acan sumping: janten anu pangpayunna nyandak léngkah tiasa janten gerakan anu bahaya sareng, upami éta Apple anu masihan, mungkin waé urang ngagaduhan x-Gate taun.

Naha tampilan Micro-LED langkung saé tibatan OLED?

  • Layar na langkung ipis sareng langkung hampang.
  • Aranjeunna nawiskeun warna gamut, kacaangan sareng resolusi anu langkung saé.
  • Aranjeunna meakeun tanaga sareng sumber daya kirang.
  • Sapertos OLEDs, aranjeunna ogé fleksibel.

apel mésér LuxVue di 2014, perusahaan anu alesan na janten layar Micro-LED. Ngitung sadaya positip layar ieu, patarosanna iraha aranjeunna bakal mimiti nganggona. Kuring henteu bakal yakin kana éta, tapi bakal aranjeunna ngareuwaskeun ka-XNUMX ulang taun iPhone sareng janten anu mimiti nganggo layar énggal?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.