Monumen Valley janten gratis pikeun kahiji kalina

tugu-lebak

Nalika kuring mariksa Twitter énjing-énjing, kuring ningali sababaraha tweet peringatan hal anu sami: tugu Valley éta gratuito Waktos Terbatas. Kaulinan mangrupikeun salah sahiji rekomendasi ti App Store sareng éta ngagaduhan jasa nyalira. Leres éta henteu ngagaduhan grafik anu spektakuler, tapi éta mangrupikeun bagian tina pesona na. Kaulinan ngagaduhan mékanika saderhana, janten hal anu sesah milari jalan supados protagonis urang, Ida, tiasa ngahontal tujuanana sareng ngarengsekeun level.

Upami anjeun henteu terang, Monument Valley mangrupikeun a dunya teu mungkin numana diménsi dicampur ku anu sanés sapertos dina sababaraha gambar anu teu mungkin, sapertos anu kawéntar kubus teu mungkin yén anjeun pasti parantos ningali langkung ti sakali nalika ngotéktak internét. Kami ngendalikeun Ida ku cara ngetok di jalan pikeun nyaritakeun jalanna dimana. Kami ogé ngontrol sababaraha bagéan panggung. Dina néwak tengah di luhur garis ieu anjeun tiasa ningali palang katuhu di tengah, anu nunjukkeun yén urang tiasa mindahkeun éta pikeun ngarobih jalur tina hiji lantai ka lantai séjén.

Soundtrack, ogé minimalis, pakait sareng desain saderhana tapi ati-ati tina «Monument Valley», anu ngajantenkeun urang raos dina sungut urang sepanjang waktos urang maénkeun. Monument Valley ngagaduhan harga kaluar tina promosi € 3,99 sareng éta pasti pantes diunduh. Henteu dipikaterang ku naon sababna bébas ayeuna, tapi upami urang perhatoskeun yén éta henteu dijual kanggo Hideung Jumaah atanapi Cyber ​​Senén sareng dinten ieu dinten Rebo, urang tiasa mikir yén bakal janten aplikasi dina saminggu, promosi anu diterbitkeun dina dinten Kemis tapi parantos gaduh harga anu dikirangan dina dinten Rebo.

Janten anu biasa, éta mangrupikeun berita anu saé yén gim sapertos Monument Valley janten gratis pikeun waktos anu terbatas, hal anu seueur anu henteu resep ku seueur pangguna anu parantos mayar éta. Sareng, pastina, langkung saé unduhan éta gancang-gancang.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Armando cenahna

    Kalayan pameseran internal, tangtosna!

    1.    Lizz11 cenahna

      Anu mésér dina aplikasi mangrupikeun perluasan gim. Kaulinan aslina gratis

  2.   pastorelli cenahna

    Gratis saatosna ti toko Apple