Frenzic: Lembur mangrupikeun gim teka-teki ayeuna sayogi di Apple Arcade

Lembur Frenzic

Saatos lirén 2 bulan di Apple Arcade, platform langganan video game Apple parantos mimiti nampi judul deui. Minggu kamari, urang ngobrolkeun Arcade: Legenda Karajaan sareng anu bakal ngiringan pas Odtosey Alto: Kota Leungit sareng Angry Birds: Dimuat deui plus Doodle God Universe.

Sateuacan diluncurkeun versi Apple Arcade ekslusif anyar Alto's Odyssey sareng Angry Birds: Reloaded, urang kedah nyarioskeun judul panganyarna anu ayeuna aya di Apple Arcade: Frenzic: Lembur, judul anu diciptakeun ku pamekar The Iconfactory, panyipta Twitterrific, aplikasi Twitter anu hadé.

Sakumaha urang tiasa maca dina pedaran ngeunaan judul ieu:

Frenzic: Lembur ngagabungkeun pangalaman midangkeun anu narik ati sareng gancang-gancang kalayan grafik sareng sora anu endah dina petualangan anu anjeun tiasa ngamimitian sareng maénkeun salami lima menit atanapi lima jam.

Ngumpulkeun inti kakuatan pikeun FulmiBots énggal tiasa ngajantenkeun kahirupan di pabrik Konprissa Industries ngaraos rada kacau pikeun gamer.

Nalika pamaén minuhan tujuan giliranana dina waktos anu tepat, aranjeunna bakal diwanohkeun ka posisi anu langkung seueur dina garis pamasangan.

Pamaén bakal nyanghareupan langkung ti 45 tingkatan, sababaraha modus gim, sareng ratusan tujuan mini nalika aranjeunna mendakan rahasia Konprissa Industries sareng, dina tungtungna, aranjeunna kedah ngahemat dunya!

Dina raraga nampi ieu sareng judul Apple Arcade anu sanés, iPhone sareng iPad urang kedahna dikelola ku ios 13 / iPadOS 13, samentawis Apple TV pikeun tvOS 13 sareng upami urang ogé gaduh Mac, éta peryogi macOS Big Sur (macOS 11.oo engké).

Lembur Frenzic

Judul ieu nyaéta Controllers pihak katilu cocog, kompatibel sareng Family Sharing sareng ngamungkinkeun urang nyimpen kamajuan ngalangkungan Game Center.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.