Leumpang sareng Pokémon karesep anjeun dina Pokémon Go anu anyar

Pokémon Go Buddy Pokémon

Usum Panas 2016 bakal janten usum panas tina Pokémon Go, kaulinan anu parantos ngarusak sadaya rékor, gim anu diantisipasi pisan ku seueur anu parantos ngarevolusikeun sadaya kota di dunya hatur nuhun kana modél permainan anu khas dimana GPS mangrupikeun protagonis. Kaulinan anu muka berita sareng koran anu dinten ayeuna siga anu ngirangan gelembung na ...

Nya teras, supados anjeunna henteu maot hype, urang Niantic nembé ngumumkeun anyar payun tina pembaruan Pokémon Go salajengna ... Versi salajengna tina Pokémon Go bakal ngamungkinkeun urang leumpang sareng pasangan Pokémon (Buddy Pokémon). Saatos luncat kami nyarios ka anjeun sadayana warta ...

Ieu anu dicarioskeun ku urang ti Niantic dina siaran pers aranjeunna parantos ngaleupaskeun ngumumkeun pembaruan salajengna anu bakal ngahasilkeun kamungkinan tambahkeun pasangan Pokémon ka palatih kami:

Hal anu salajengna urang bakal nambihan kana Pokémon Go éta bakal janten Buddy Pokémon (Mitra Pokémon). Anjeun bakal tiasa milih Pokémon karesep anjeun janten ieu pasangan anjeun, hal anu bakal muka kamungkinan sajajalan panghargaan anyar jeung pangalaman. Pokémon pasangan anjeun bakal muncul di gigir avatar palatih anjeun nambihan bonus énggal sapertos kamungkinan menang permen anyar leumpang babarengan. Anjeun ogé tiasa ngarobih pasangan Pokémon sakalian anu dipikahoyong.

A kabaruan anu pasti bakal nyobian pikeun ngajaga hype Pokémon anu parantos kabentuk nalika usum panas ieu, a hype rada ditusuk ayeuna yén budak ti Niantic kedah ngahirupkeun naon waé. Kuring pribadi yakin éta sumuhun éta bakal janten gerakan anu pikaresepeun ku perusahaanTungtungna, seueur pangguna Pokémon Go mangrupikeun pamaén urut kaulinan Nintendo sareng ieu bakal janten hal anu ngajantenkeun aranjeunna ngarambat ka jaman baheula ku leumpang kalayan Pokémon anjeun. Kami bakal ngabéjaan ngeunaan pembaruan Pokémon Go anu ditunggu-tunggu ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pepe cenahna

    Kumaha sedihna pikeun ningali yén pikeun sababaraha kaulinan ieu kabutuhan ...