Lost in Harmony nyaéta aplikasi tina saminggu dina App Store

leungit-sa-harmoni

Saminggu deui, Apple sakali deui nawiskeun kami aplikasi pikeun diunduh sacara gratis. Kali ieu Apple parantos milih pertandingan Lost in Harmony, kaulinan anu Harga biasa 3,99 euro sareng éta ogé ngagaduhan pembelian di-aplikasi, sababaraha beuli di-aplikasi anu anjeun tiasa hirup sacara sampurna, janten aranjeunna henteu diperyogikeun pikeun pertandingan. Kaulinan tipe Runner ieu bakal neuleumkeun urang kana perjalanan musik anu bakal néwak kami ku soundtrack na, diciptakeun ku 6 komposer terkenal. Upami urang henteu resep lagu, urang tiasa nganggo aplikasi naon waé anu urang gaduh dina aplikasi musik urang.

Leungit dina fitur harmoni

  • Manggihan musik ti ko-pencipta Valiant Hearts
  • Pitunjuk Kaito sareng Aya dina petualangan na dina Total Harmony kalayan musik
  • Wisata ngaliwatan langkung ti 30 lingkungan
  • Musik langsung ku cara anu béda-béda ngagabungkeun touch rhythmic sareng desain koreografi
  • Ngaropea papakéan karakter anjeun, headphone, topi sareng skateboard
  • Anjeun tiasa nyiptakeun sareng ngabagi tingkat anjeun nyalira kalayan LAGU SAHA! Tina musik pop ka disko, logam, batu, r & b sareng seueur deui. Ngarasakeun kemungkinan sajajalan.
  • Pilih lagu naon waé dina alat anjeun, unduh tina iTunes atanapi ngadangukeunana sacara online dina SoundCloud
  • NYiptakeun tingkat anjeun nyalira nganggo éditor tingkat kalebet
  • Bagikeun tingkat anjeun sareng bersaing sareng réréncangan anjeun pikeun kéngingkeun skor anu pangsaéna
  • Gabung sareng komunitas global sareng pilih tina sajumlah pilihan anu dipilih ku pencinta musik sajati
  • Pilih bentang di antara karya seni anu saé
  • Maénkeun karakter favorit anjeun

Leungit dina detil harmoni

  • Update pangahirna: 26-10-2016
  • Versión: 1.5.1
  • ukuran: 150 MB
  • basa: Spanyol, Jerman, Cina saderhana, Cina tradisional, Korea, Perancis, Indonesia, Inggris, Italia, Jepang, Belanda, Portugis, Rusia, Thailand, Turki, Vietnam, Arab
  • Dipeunteun pikeun leuwih kolot tibatan taun 9.
  • kasaluyuan: Meryogikeun ios 9.1 atanapi engké. Cocog sareng iPhone, iPad sareng iPod touch.
Leungit dina harmoni (AppStore Link)
Leungit dina harmonibebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.