Life360 mangrupikeun pusat béwara pikeun sadayana kulawarga anjeun

life360

Fungsionalitas nu Dina kulawarga tina ios anyar 8 daun kami inti kulawarga anu nyambung, kalayan pameseran dibagikeun, almenak, lokasi, jsb. Dina waktos ayeuna, bagian balanja masihan sababaraha masalah pikeun ngagaduhan rentang umur anu anjeun kedah otorisasi mésér, kumargi jandéla ieu tetep kabuka salami 15 menit dimana budak leutik éta tiasa neraskeun unduhan anu sanés (ID Apple pikeun anu langkung ti 14 sareng di handapeun 18).

Masalah anu sanés anu tiasa ngajantenkeun sistem ieu henteu pas nyaéta henteu sadaya anggota kulawarga ngagaduhan iPhoneMeureun nini anjeun langkung raoseun damel sareng Windows Phone sareng lanceuk anjeun resep Android. Dina skénario ieu muncul Life360, aplikasi anu tiasa dianggo sapertos pusat iber nunjukkeun kagiatan sapopoé kulawarga anjeun.

Ayeuna teh béwara sareng check-in dibagi dina feed terpusat kagiatan kulawarga, éta ogé dikokolakeun alarm alarem anu tiasa ngingetkeun anjeun nalika anggota kulawarga angkat atanapi sumping ka hiji tempat. Éta ogé ngagaduhan sistem tulisan antara anggota kulawarga anu ngamungkinkeun komunikasi.

http://youtu.be/NYnBaFXfBOI

Life360 ogé parantos nyiptakeun widget pikeun ios anu nempatkeun dina bewara interaktif dina layar utama tina telepon. «Pusat béwara énggal mangrupikeun léngkah anu sanés pikeun janten pusat saraf kulawarga, nyayogikeun inpormasi unik anu ngabantosan nyederhanakeun kahirupan kulawarga dina dunya alat anu nyambung di mana-mana.", Cenah Chris awakna, CEO sareng Pendiri Life360.

Life360 Milarian Kulawarga, Babaturan (AppStore Link)
Life360 Milarian Kulawarga, Babaturanbebas

Aplikasi bakal bakal ngidinan:

  • Tingali lokasi anggota Circle dina peta ngan ukur undangan.
  • Pilih iraha ngabagi lokasi anjeun ka unggal Circle.
  • Ngobrol nyalira atanapi sareng sadaya anggota Circle.
  • Nampi peringatan nalika anggota Circle sumping di hiji tempat.
  • Lacak telepon anu leungit atanapi dipaling.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Filippo cenahna

    Éta nyedot batréna sapertos nanaon.

    1.    dAndrusco cenahna

      Nuhun, kuring badé masangkeunana

  2.   Eduardo XM cenahna

    Éta sacara efektif nyéépkeun batréna teuing, éta daun lokasina diaktipkeun sepanjang waktos.