Hingga lima tim anu béda bakal ngerjakeun ngecas nirkabel iPhone 8

Ampir kanyataan yén iPhone salajengna gaduh pangisian daya nirkabel, henteu ngan kusabab rumor sareng kabocoran anu teras-terasan, tapi bahkan Apple sorangan parantos ngalebetkeun konsorsium ngecas nirkabel anu ngadukung téknologi Qi, anu parantos lami di seueur alat, komo dina Apple Watch sanaos ku nuansa. Anu henteu jelas teuing nyaéta jinis muatan nirkabel anu bakal dianggo ku perusahaan. Carjer induksi konvensional anu ngabutuhkeun smartphone pikeun ditempatkeun dina basis muatan? Atanapi anjeun bakal ngembangkeun téknologi sanés anu ningkatkeun sistem pengisian ieu? Kanyataan yén Reuters mastikeun yén aya dugi ka lima tim anu béda anu damel dina ngecas nirkabel iPhone 8 sigana nunjukkeun anu terakhir.

Ngecas nirkabel leres masih jauh tina tiasa dianggo dina kahirupan nyata. Sanaos kamajuan ayeuna nuju ngajangjikeun sareng sababaraha perusahaan parantos nunjukkeun alat anu tiasa ngahontal éta, masalah pikeun nyandak ieu ka bumi mimiti muncul sareng sadayana nunjukkeun yén bakal aya panundaan dina perkiraan awal iraha téknologi ieu bakal sayogi. Nanging pangisian daya induksi ayeuna tiasa diinget pisan. Sistem ngecas gancang henteu acan dugi ka ngecas induksi konvensional, atanapi sahenteuna éta henteu acan hasil sakumaha kahontal ngalangkungan konektor fisik klasik. Sugan ieu mangrupikeun salah sahiji hal anu paling penting pikeun ningkatkeun téknologi ieu.

Éta parantos lami dikabarkan yén aya tiasa dugi ka 10 prototipe iPhone 8 dina tés, janten henteu heran upami Apple nyobian sistem pengisian anu béda pikeun tungtungna ngagunakeun anu ngagaduhan hasil anu pangsaéna. Anu sigana logis nyaéta lamun Apple parantos nolak pengisian induksi klasik pikeun smartphone na mangtaun-taun ayeuna entong ngenalkeunana sakumaha kami terang, tapi ngalakukeun éta sabab anjeun parantos tiasa ngungkulan keterbatasan anu anjeun ayeuna. Keraguan ngeunaan hal ieu tiasa dileungitkeun sanés, kumargi iPhone 8 bakal diproduksi ngan sababaraha bulan janten sayogi saatos usum panas, sareng urang pasti bakal ngamimitian terang langkung seueur detailna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alfonso cenahna

    Anu sigana jelas kuring (sakumaha biasana sareng hanjakalna sareng Apple), nyaéta ngecas nirkabel bakal éksklusif pikeun alat Apple, nyaéta charger nirkabel universal anu aya ratusan dina Internét sareng anu cocog sareng sadaya alat anu ayeuna gaduh nirkabel ngecas moal cocog sareng iPhone. Hayu, upami anjeun hoyong mésér carjer kadua (percanten yén kotak bakal kalebet anu jelas), anjeun kedah lungsur padang rumput hejo pikeun Apple, sareng upami henteu, dina waktos anu sami