Lima tingkat paling hese tina Super Mario Run

Super Juhari Run

Super Mario Run parantos aya di pasar pikeun waktos anu pondok sareng nanging éta parantos ngempelkeun seueur kritik, boh pikeun sareng lawan. Sababaraha anu nganggap yén gim éta henteu saé hargana sareng yén Nintendo badé janten goréng. Sedengkeun sababaraha masalah dipikahartos, kuring mangrupikeun kipas ageung Mario sareng Nintendo. Kuring maénkeun kaulinan unggal dinten ti saprak éta kaluar, bahkan ngulang sababaraha tingkatan sababaraha kali. Abdi henteu tiasa nyatakeun yén Super Mario Run sesah sacara umum, tapi kuring nyatakeun yén sababaraha tingkatan tiasa nyababkeun frustasi pangguna anu signifikan.

Saatos dipikirkeun sareng konsultasi sareng sababaraha réréncangan anu parantos mésér pertandingan, hayu urang tingali di lima tingkatan paling hese dina Super Mario Run. Pendapat ieu leres-leres subyektif, janten asa maca sareng bénten-bénten naon anu kuring tulis.

5. Lépél 6–4: Laju Bob-ombing Bowser

Leres, ieu tingkat final dimana anjeun tungtungna ngéléhkeun Bowser sakali sareng sadayana ... dugi ka anjeunna nyebarkeun gim Mario anu sanés, tangtosna. Anu ngajantenkeun tingkat ieu tangguh sanés midangkeun, éta nyatana nalika kuring mimiti kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun sareng kesan éta lumangsung pikeun waktos anu lami. Kuring dumuk bari ngan ukur ngahindar halangan Bowser sareng nyobian lumpat dugi ka réngsé sateuacan jam réngsé. Jigana bakal lumayan tiis upami pangguna tiasa néwak Bowser, néwak anjeunna sareng ditawisan akhir anu sanésna ... tapi henteu. Sabalikna, anjeun kedah balikeun deui bob-ombs anu dialungkeun ku Bowser di Mario. Pastikeun anjeun tetep dina tingkat platform anu sami sareng Bowser sahingga anjeun siap siap nyerang. Sakali anjeun kéngingkeun tilu kali ... sadayana. Tingkat ieu henteu sesah teuing, tapi dugi ka dinya aya masalah anu leres.

4. Tingkat 5–1: dendam Lakitu

Lakitu pasti ngaganggu pisan. Meureun éta ngan kuring, tapi komo deui jaman Super Mario Bros. Sok aya masalah sareng Lakitu ngalungkeun mahluk alit anu teu mirip nanaon. Salian ti éta, tingkat ieu ogé ngagaduhan sababaraha platform anu kedah anjeun anggo. Biasana éta bakal gampang, tapi ku Mario ngajalankeun laju gancang, éta langkung sesah tibatan disada.

Kabeneran, tingkat 5-1 nawiskeun seueur kasempetan énergi bintang, anu dasarna ngajantenkeun anjeun samentawis moal kajantenan kecuali upami anjeun murag tina peta. Tanpa éta, Lakitu pasti janten tantangan anu langkung ageung.

3. Lépép 5–3: Boohind Lock and Key

Boo némbongan dina sababaraha tingkatan Super Mario Run, tapi 5-3 langkung tangguh tibatan sésana. Henteu ngan ukur anjeun kedah kabur ngalangkungan panto anu misterius, tapi anjeun ogé kedah milarian konci pikeun ngalebetkeunana. Ieu tiasa ditingali polah atanapi disumputkeun, bahkan dina jero Boo nyalira. Ogé, salami anjeun aya di arah anu sabalikna, Boo bakal ngamimitian ngudag anjeun, anu ngajantenkeun tingkat ieu rada sesah.

Henteu seueur aksi dina 5-3. Sabalikna, tangtangan éta mangrupikeun usaha pikeun kéngingkeun sadaya konci sareng buru-buru ngalangkungan sadaya panto dina waktosna. 6-2, dimana Boo ngajantenkeun penampilan terakhir na bakal aya dina daptar 10 top, tapi 5-3 ngan ukur ngareuwaskeun.

2. Tingkat 2–2: Angkat Langit-Luhur sareng Kabisat

Anjeun tiasa ngarepkeun tingkat paling hese dina daptar ieu aya di dunya lima sareng genep, sapertos anu kajantenan kuring nalika kuring mimiti maénkeun. Nanging, ngan ukur salah sahiji tingkat éta hargana langkung ti 2-2. Kaseueuran naon anu kajantenan dina 2-2 ngalibatkeun luncat kana platform anu gancang sareng anu naék, anu ngabutuhkeun Mario pikeun luncat kana platform anu sanés. Abdi henteu tiasa terang naha kuring jalma anu goréng pikeun tugas ieu atanapi naha éta fisika game anu disalahkeun, tapi kuring kedah turun ka tingkat ieu sapertos 10 kali. Datang ka landas leres dina platform ieu sesah. Babaturan kuring ogé ngagaduhan keluhan anu sami ngeunaan tingkat ieu. Mugi anjeun dipasihan langkung saé.

1. Tingkat 6-3: Ngalungkeun Sadayana

Kami tungtungna ngahontal tingkat anu paling hese dina Super Mario Run. Éta dunya 6-3, judulna "Buang Sadayana." Kuring masih teu tiasa kaluar ti dieu tanpa nganggo sadayana gelembung kuring sahenteuna sakali atanapi dua kali. Musuh terus-terusan miceun puing sareng ucul-ucul sadaya waktos, janten hésé lulus. Deui aya seueur platform alit pikeun luluncatan. Pikeun nambihan cilaka, anjeunna ngagaduhan baddie anu jahat pikeun tarung dina tungtungna. Bagéan éta henteu hésé pisan, tapi nambihan ngahina pikeun tingkat ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   FJLopesino cenahna

    2-2 sigana henteu rumit ku kuring, panginten anu disarankeun di dunya éta nyaéta maén sareng Luigi.
    Tanpa ngahontal 2 dunya terakhir, kuring mendakan dunya 4-1 hésé pisan dina tingkat koin héjo. Éta leres-leres rumit.