LIMBO, sayogi di App Store kalayan diskon anu signifikan

limbo

Deui kami ngawartosan anjeun ngeunaan kaulinan hebat anu kanggo waktos terbatas sayogi kalayan diskon anu penting. LIMBO biasana sayogi di App Store pikeun 4,99 euro, tapi pikeun waktos anu terbatas urang tiasa mendakan éta kirang tina hiji euro, 0,99 euro. Hal kahiji anu narik perhatian kaulinan ieu nyaéta yén sadaya tindakan dilakukeun dina warna abu-abu, teu aya warna dimana-mana, hal anu mimitina tiasa nempatkeun seueur pangguna deui. LIMBO mangrupikeun gim anu hadé dimana urang ngan tiasa ngaluncatan, ngalih sacara gurat sareng nganggo tombol aksi, anu ngamungkinkeun urang néwak atanapi nyéred obyék.

limbo-2

Sanaos apriori sigana mah sapertos kaulinan saderhana dimana urang kedah ngaluncat saolah-olah éta kaulinan platform, LIMBO mangrupikeun gim anu urang kedah nganggo logika sareng dina kasempetan anu sanés janten saé pisan dina luncat, kusabab upami kitu urang moal tiasa maju di buruan. Seueur halangan anu urang pendakan di sapanjang jalan tiasa direngsekeun gancang, nanging anu sanés tiasa nyandak urang langkung lami tibatan normal sareng dimana urang bakal nyobian deui-deui sagala hal anu aya dina pikiran pikeun nyobian maju.

Hal séjén anu menonjol dina kaulinan ieu nyaéta sora. Pangembang nyarankeun urang maénkeun kalayan headphone, kumargi sora na ogé tiasa janten bagian tina sababaraha masalah anu urang pendakan di sapanjang jalan. Salaku tambahan, maén sareng headphone ningkat pisan pangalaman midangkeun. Upami anjeun kantos resep mikaresep gim ieu, ayeuna éta dijual nyaéta waktos anu saé pikeun ngamangpaatkeun éta sareng mésér gim anu hadé ieu.

Rinci LIMBO

  • Update terakhir: 05-12-2014
  • Vérsi: 1.1.3
  • Ukuran: 103 MB
  • Dipeunteun pikeun umur 12 sareng langkung
  • Kasaluyuan: Meryogikeun ios 6 atanapi engké. Cocog sareng iPhone ti 4an, iPad 2 atanapi saluhureuna sareng iPod touch ti generasi ka 5.
LIMBO (AppStore Link)
LIMBO4,49 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.