Cat cet, gratis kanggo waktos anu terbatas

cét-logue

App Store pinuh ku aplikasi anu ngamungkinkeun urang pikeun ngahususkeun sareng ngarobih poto kami. Upami urang nyarioskeun perkawis aplikasi filter, jumlahna ampir teu aya watesna. Di sisi anu sanésna, upami urang nyarioskeun aplikasi anu ngamungkinkeun urang ngarobih poto urang pikeun nyiptakeun pangaruh lukisan anu béda-béda, sapertos kanvas atanapi cat cai, jumlahna ngirangan pisan.

Aplikasi gratis anu kami nunjukkeun ka anjeun ayeuna gaduh harga biasa 2,99 euro di App Store, tapi pikeun waktos anu terbatas urang tiasa ngaunduh sacara gratis kalayan gratis. Log cét ngamungkinkeun urang pikeun ngarobah poto karesep urang janten warna cai.

Operasi tina aplikasi ieu saderhana pisan. Mimiti urang kedah milih poto anu urang hoyong robih kana warna cai, pilih salah sahiji ti tujuh modeu prasetél sareng nambihan wates anu urang pikahoyong. Paint Logue ogé ngamungkinkeun urang ngarobih warna hasilna sareng nambihan tandatangan kana kanvas. Tina aplikasi éta sorangan urang tiasa ngabagi hasilna dina jaringan sosial atanapi nyimpen hasilna pikeun nyetak.

Fitur Logue Cat

  • 7 jinis cat cai anu tos ditangtoskeun.
  • Nambahkeun tanda tangan anjeun nyalira kana cet.
  • Nambahkeun gambar wates pikeun ngalukis.
  • Pangaturan warna.
  • Simpen poto résolusi lengkep.
  • Pembaruan kontinyu tina aplikasi.

Naon anu kuring tiasa lakukeun ku Paint Logue?

  • Unggah lukisan kana média sosial pikeun ngingetkeun babaturan anjeun.
  • Nyitak gambar dina kanvas sareng hadiah pikeun dulur-dulur sareng réréncangan anjeun.
  • Ngadamel hiasan témbok anu gaya pikeun bumi, kantor atanapi kamar anjeun.
  • Anggo cet anjeun pikeun nyiptakeun blog anjeun.
  • Rancang kaos oblong anjeun nyalira ku cet.
  • Nyiapkeun buku skrap pikeun anu anjeun resep, proyek sakola, kulawarga atanapi réréncangan.
  • Toko konperénsi, acara atanapi rapat. Éta tiasa ngarobih poto kana cat cai atanapi skétsa salaku souvenir.
  • Cocog pisan pikeun kartu undangan kawinan anjeun.
  • Sareng seueur deui.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.