Logi BLOK mangrupikeun kasus anu pamungkas pikeun iPad anjeun

logi-blok

Logitech nembé ngumumkeun kisaran énggal anu disebat "Logi", produk BLOK na pikeun iPad mangrupikeun produk munggaran anu diluncurkeun dina nami mérek anyar. Logi Blok mangrupikeun kasus pelindung anu cukup hésé, dina rupa-rupa warna sareng bentukna sudut anu nambihan keyboard pikeun iPad anjeun sahingga anjeun tiasa ngajantenkeun hal anu paling caket dina pasaran pikeun Microsoft Surface. Kisaran panutup anyar ieu pasti aya aksésori anu diperhatoskeun pikeun seueur pangguna iPad.

Kulawarga Logi BLOK diwangun ku Logi BLOK Shell, anu kalebet kotak pelindung sareng keyboard anu digabungkeun sareng casét sareng iPad. Rarancang sudut anu seukeut didesain pikeun ngajagi juru bunderan iPad sabisa-bisa. Numutkeun ka Logitech hal ieu disusun supados iPhone tiasa murag tina jangkungna 1,83 méter (6 kaki dina tés), dina permukaan anu atos siga beton tanpa iPad kénging corétan sakedik, tanpa ageung sareng beurat. Nanging, urang parantos terang yén unggal usum gugur mangrupikeun dunya.

Dua vérsi kasus Logi BLOK sacara praktis sami, hiji-hijina bédana nyaéta vérsi anu langkung mahal kalebet stand pikeun ngaso iPad sareng dina waktos anu sasarengan éta mangrupikeun panutup pelindung kanggo layar. Édisi sanés padded sayogi pikeun iPad Air 2 sareng iPad Mini generasi kadua sareng katilu pikeun $ 39,99, nanging versi pad na stand bakal sayogi pikeun iPad Air 2 pikeun harga $ 69,99, anu manawi upami urang perhatoskeun harga sampul sanésna henteu langkung mirah.

Salaku tambahan kana kasus éta, Logi BLOK nawiskeun kami kibor anu lengkep tiasa dihijikeun dina rupa-rupa warna pikeun $ 129,99. Warna na biru, biru - beureum sareng hideung - ungu. Kasus ieu parantos sayogi dina halaman wéb Logitech resmi ti ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.