Logitech Combo Touch, keyboard anu pangsaéna pikeun iPad Pro

Saatos mangpirang-pirang bulan nganggo Apple Magic Keyboard anu saé pikeun iPad Pro, sigana kuring sesah nyobian keyboard anu sanés anu bakal langkung ngayakinkeun kuring, tapi kanyataanana nyaéta saatos sababaraha minggu nganggo Logitech Combo Touch anyar pikeun iPad Pro unggal dinten 12,9 "sakumaha nyeri haté pikeun nyarios éta, kanggo ayeuna kuring parantos mutuskeun ngantepkeun Magic Keyboard dina kotak na, sareng kuring nyaritakeun alesanana.

Desain sareng Spésifikasi

Keyboard Logitech ieu diwangun ku dua bagian anu dibédakeun ogé: tutup tukang anu bakal ngajagi iPad Pro anjeun dina sadaya sisi sareng di tukang, sareng keyboard anu ogé sampul payuneun éta hal. Dua lembar mandiri, sareng tiasa dipisahkeun kalayan gampang pisan, sabab digabungkeun ku magnet. Ngan ku ngadeukeutan hiji bagéan ka bagian anu sanés, aranjeunna bakal ngiringan otomatis.

Éta sigana mah sapertos anu henteu penting, tapi éta mangrupikeun salah sahiji ciri anu kuring paling resep ngeunaan keyboard-case ieu: anjeun tiasa nganggo iPad anjeun tanpa keyboard, tanpa nyerahkeun perlindungan anu ditawarkeun ku anjeun. Anjeun tiasa nyabut keyboard sadetik upami anjeun hoyongAnjeun bahkan tiasa muterkeun teras nempatkeun dina tonggong, pikeun dicekel ku panangan anjeun. Nalika anjeun peryogi kibor deui, sadetik sareng éta siap di tempat.

Panutup tukang nutupan sadaya sisi sareng tukang iPad, nyésakeun liang anu aya hubunganana pikeun spéker, mikropon, kaméra sareng konektor USB-C tina tablet. Justru liang ieu pikeun panyatur mangrupikeun anu pasti yén éta cocog ngan ukur sareng iPad Pro 12,9 "2021 énggal, dina modél sateuacana aranjeunna moal cocog, sanaos sanésna sadayana bakal jalan sampurna. Mertimbangkeun ieu mangrupikeun keyboard trackpad munggaran Logitech anu dileupaskeun pikeun Apple Pro iPad anu ageung, teu raoseun sakedik ieu moal ngaganggu anjeun.

Boh sampingan payun sareng tukang, ogé sadayana anu ngurilingan konci sareng trackpad, ditutupan bahan tekstil abu kalayan sentuhan anu rada kasar, pikaresepeun pisan. Mangrupikeun bahan anu tahan pisan anu gampang pisan dibersihkeun. Éta bahan anu sami sareng keyboard anu sanés tina mérek, sareng kuring tiasa mastikeun tina pangalaman kuring sorangan yén éta tahan pisan jalanna waktos. Rasa kaéra langkung saé tibatan plastik tina Magic Keyboard, tanpa ragu.

Stand aya di tukang, ide anu saé kusabab éta cara anjeun henteu kedah potongan keyboard pikeun nahan iPad, sapertos halna sareng keyboard anu sanés. Ngamungkinkeun pikeun sudut panyekelan anu lega, ti mimiti jejeg nepi ka ampir rata, cocog pikeun ngagunakeun Apple Pencil. Éta panginten henteu ngahasilkeun kapercayaan anu mimitina, sabab éta kajantenan ku keyboard munggaran kuring sareng sistem ieu, ogé Logitech, tapi éta langkung tahan tibatan sigana. Salaku tambahan, cekelan na stabil pisan, sareng tanpa layar ngagerakkeun nalika anjeun nganggo, bahkan upami anjeun némpél layar nganggo ramo.

Nanging, sistem ieu ngagaduhan kakurangan anu tiasa penting pikeun seueur: éta rumit pisan, ampir teu mungkin, nyerat sareng iPad langsung dina suku anjeun. Kuring boro nganggo iPad sapertos kieu, tapi upami éta cara anu anjeun pikaresep pikeun ngagunakeunana, langkung saé milarian aksésori pikeun tiasa nempatkeunana. Éta ogé ngajantenkeun iPad kalayan keyboard anu kabuka nyandak seueur rohangan, langkung seueur tibatan nganggo Magic Keyboard. Kasampurnaan teu aya.

Kuring hilap nambihan yén hal éta ngamungkinkeun anjeun nempatkeun Apple Pencil dina tempat pengisianana, ngalangkungan sistem magnét anu raoseun. Modél Combo Touch ieu henteu kalebet flap modél sanésna pikeun nutup keyboard sareng nutupan Apple Pencil, nyegah tina teu dihaja. Janten, sapertos Apple's Magic Keyboard, ku keyboard ieu kuring ogé bakal kedah milarian Apple Pencil dina handapeun ransel kuring Unggal dua tilu.

Ngan aya hiji hal anu kuring sono ngeunaan Magic Keyboard: sambungan USB-C. tambahan éta masihan iPad Pro. Anjeun tiasa ngeusi ulang iPad anjeun nalika nyambungkeun aksésori kana USB-C tina iPad Pro. Tapi éta henteu goréng parah upami ningali otonomi panjang anu dipiboga iPad Pro.

Keyboard sareng Trackpad

Logitech parantos milih Konektor Smart pikeun ngaktipkeun Combo Touch na. Ieu ngandung harti yén hatur nuhun kana konektor magnét leutik dina tonggong iPad urang kami moal kedah nge-ngecas keyboard, ogé naha urang kedah nganggo sambungan Bluetooth. Sadayana jalan ku nempatkeun sagalana dina situs na, tanpa tumbu atanapi batré. Kasuksésan, utamina ngeunaan keyboard latar, anu kami terang yén batréna biasana ngan saeutik. Salami iPad Pro anjeun gaduh batré, Combo Touch ieu bakal jalan.

Éta mangrupikeun kibor lengkep, kalayan ukuran konci normal (backlit, parantos kami sebutkeun) sareng trackpad anu lumayan ageung, langkung ageung tibatan Magic Keyboard. Koncina responsif, kalayan kirang perjalanan tibatan keyboard desktop Logitech anu anjeun kantos nyobian, langkung seueur sapertos tombol dina Mac atanapi Magic Keyboard éta sorangan. Abdi henteu tiasa ngabédakeun bédana nalika ngetik kalayan kadua keyboard. Sareng trackpadna saé pisan dilakukeun, éta bakal nyarios yén éta parantos didamel ku Apple nyalira, sabab tiasa dianggo sapertos MacBook naon waé. Éta mékanis, sareng ngaréspon kenop naon waé, bahkan di juru na. Tangtosna éta multi-touch sareng ngamungkinkeun gerakan anu sami sareng trackpad Magic Keyboard.

Sareng ieu mangrupikeun salah sahiji fitur konci keyboard ieu: barisan tombol fungsi di luhur nomer. Kuring henteu ngartos kumaha Apple henteu ngenalkeun jajaran konci dina keyboard na, sabab aranjeunna sono pisan yén nalika aranjeunna ujug-ujug nawiskeun éta ka anjeun, anjeun moal tiasa ngalakukeun deui tanpa aranjeunna. Kontrol kacaangan tampilan, panyungsi, kontrol lampu latar, playback sareng kontrol volume… Bahkan ngagaduhan konci "bumi" sareng konci pikeun ngonci iPad.

Pendapat editor

Logitech parantos ngajantenkeun keyboard Combo Touch na menonjol tepat dimana Magic Keyboard gagal: perlindungan sareng barisan tombol fungsi tambahan. Upami ieu urang nambihan yén sesa ciri éta tara aya sareng keyboard Apple, kanyataanna nyaéta "cacat" leutik tina keyboard ieu moal tiasa ngahalangan urang nyarios yén éta, tanpa ragu, keyboard anu pangsaéna tiasa mésér kanggo iPad Pro 12,9 ”. Harga na ogé langkung handap tibatan Apple: € 229 langsung di Apple Store (link).

Kombo Sentuhan
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
229
  • 80%

  • Kombo Sentuhan
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: 4 Agustus 2021
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Awét
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Kualitas bahan sareng
  • Keyboard pinuh backlit
  • Baris tambahan tombol fungsi
  • Teu aya batré atanapi Bluetooth
  • Multi-touch trackpad kalayan réspon anu saé
  • Case sareng keyboard tiasa dipisahkeun

Kontra

  • Kurang sambungan USB-C tambahan
  • Nyandak langkung seueur ruang tibatan Magic Keyboard

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.