Logo Android némbongan dina Google Maps ngising dina Apple

Android ngijih Apple

Kamungkinan saatos ningali poto dina tulisan ieu anjeun sacara otomatis panginten «sering palsu». Nya henteu, éta henteu palsu y anjeun tiasa ningali éta nyalira dina Google Maps dugi aranjeunna ngahapus, hal anu bakal kajadian teu lami.

Naon anu anjeun tingali dina nangkep Google Maps teu langkung sanés mangrupikeun gambaran grafis tina Logo Android ngambek dina logo Apple, gambar anu parantos urang tingali dina kasempetan anu sanés di jaringan tapi henteu pernah online dina layanan sapertos peta mesin pencari.

Google Maps

Sanaos aya anu nganggap yén éta mangrupikeun Endog Paskah, anu leres nyaéta Google henteu bakal ngantep jinis lulucon ofensif ngalawan persaingan. Menit lumaku sareng sigana sababaraha pangguna pisan gelo Google, Apple atanapi duanana. Éta sababna anjeunna parantos nambihan screenshot sanésna kana Google Maps anu anjeun tiasa baca yén "kabijakan tinjauan Google lebay."

Kami henteu terang alesan anu leres dina ngalaksanakeun tindakan ieu, tapi pangguna bakal meunang perhatian jutaan jalma di sakumna dunya. Prestasi anjeun panginten tiasa nyabak kana pigeulang atanapi pinalti anu rada parah kumargi kuring henteu terang dugi ka sabaraha jinis modifikasi anu teu sah ieu sah, sanajan éta mangrupikeun "lulucon".

Dina raraga ningalikeun gambar éta, pangguna anjeun parantos ngamangpaatkeun alat Map Maker Hatur nuhun kang, sadayana tiasa masihan kontribusi dina Google Maps sareng sanaos aya prosés marios di tukangeunana, sigana Google parantos kabur waktos ayeuna.

Ayeuna, anjeun masih tiasa ningali logo Android ngalaksanakeun hal-hal di tempat umumNanging, pastikeun pikeun milih tampilan peta sabab éta henteu ditingalikeun ku gambar satelit.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

59 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Remigio Pillco cenahna

    Anjeunna nyiramkeun supados Apel beuki tumuh, sapertos biasa .. !! Hidup Apple .. !!

  2.   carlosarturo28 cenahna

    "Keuntunganana tiasa nyababkeun anjeunna nyabak kana pigeulang atanapi pinalti anu rada langkung serius" ... Atanapi aranjeunna tungtungna ngagiring anjeunna ...

  3.   Ada cenahna

    Sakumaha bangsat éta sapertos kitu sareng éta leres.

    Péso Android dina apel.

    Tong sampah naon gunana

    1.    platinum cenahna

      Tapi sanés anjeun anu nyarios yén anu ngagaleuh Android kusabab aranjeunna miskin? Naha anjeun ngagaduhan bipolaritas?

  4.   Jose Carlos Ram San cenahna

    Kompleks naék ku menit
    Naha anjeun parantos gaduh jam tangan pinter Samsung?
    A) Leres !!! (Abdi henteu terang saha waé anu ngagaduhan)
    Jjjjjjj

    1.    Jose Luis Nieto Escribano cenahna

      Nya, kuring sorangan sareng langkung ti 1 taun, batréna tahan 4 dinten henteu 1 sareng hargana € 400 langkung alit… .seperti biasa, langkung awis sareng masihan ka anu mendakan…

    2.    Norman perez cenahna

      IPhone 7 bakal nyarios yén éta ngalawan cai sareng aranjeunna sadayana bakal luncat tina kabagjaan wow iwhater !! Ha ha

  5.   Nacho cenahna

    Leres, éta kabur kuring. Nuhun perhatosanna.

  6.   Mauro Amircar Villarroel Meneses cenahna

    Hayu urang masih Android

  7.   Mauro Amircar Villarroel Meneses cenahna

    Anjeun masih tiasa ningali

  8.   Hugo De La Rosa cenahna

    Kanyataanana

    1.    Jose Luis Nieto Escribano cenahna

      Hahaha tingali jumlah alat anu dijual sareng android sareng apel hahahaha

      1.    Andrés cenahna

        android (htc, lg, samsung, motorola, huawai, dlletcetcetc, langkung ti 10 pabrik sahenteuna sareng langkung ti 100 alat), iOS (apple »iphone, ipad, ipod»). kabéh pabrik android ngalawan ngan hiji naon ari apel? Sigana mah Apple mangrupikeun ancaman pikeun aranjeunna sadayana, pikeun anu bakal dilakukeun 😉 sareng jalma-jalma masih resep kana ios, aranjeunna ngan ukur milih pikeun penggemar Android atanapi Linux atanapi haters Apple atanapi anu henteu kedah mésér iPhone.

    2.    Edgar olivera cenahna

      Naha aya alat anu langkung seueur sareng android tibatan ios anjeun terang Jose Luis Nieto Escribano?

    3.    Jose Ajualip cenahna

      Upami aya deui android éta sabab telepon sélulérna murah pisan hahaha kuring seueur pisan réréncangan anu hoyong ios tapi kusabab kakurangan artos aranjeunna henteu ngagaduhan pilihan tapi sampah android

    4.    Yajaira Q. de Grimas cenahna

      Kuring bakal nyebat Android getih anjing sabab sadayana ngagaduhan éta. Apple nomer hiji ngaraos nyeri saha waé anu nandaan inovasi anu ceuk Steve Jobs sareng nandaan éta. Ieu sanés perkawis nyarioskeun ngan ukur ngobrol, anjeun kedah langkung ngadidik sorangan.

    5.    Hugo De La Rosa cenahna

      Ieu Yajaira, anjeun leres 🙂

  9.   Jose Perez cenahna

    WTF !!!!

  10.   Jose Perez cenahna

    JEUNG IBU ANJEUN ANJEUN TEU

  11.   Jose Luis Nieto Escribano cenahna

    Anu gelo sok liren nganggo sagala rupa anu ditawarkeun ku Google hahaha

  12.   Oscar Callau Marin cenahna

    Sakitu seueur hal anu ...

  13.   Jose Luis Garcés Montoya cenahna

    Nalika persaingan kasieunan, hiji-hijina hal anu aranjeunna lakukeun nyaéta usaha pikeun nyindiran anu sanésna, henteu terang yén sagala rupa kahirupan parantos dipulangkeun. Éta sababna éta sareng bakal salawasna janten révolusi.

  14.   Jay ngagolér cenahna

    Sedikit guyonan henteu nganyenyeri 🙂 Kuring resep ogé android kusabab éta masihan kuring langkung seueur pilihan pikeun ngarobih hal. Abdi maot ningali kumaha réaksi jalma kana smartwatcg. Abdi resep sareng moto360 kuring ayeuna

  15.   Gamaliel Cáceres cenahna

    Nalika ios android kaluar anjeunna kedah ngamimitian ti mimiti ... Hanjakalna ayeuna kuring nganggo xperia L android 4.2.2 sareng kaleresan teu aya hubunganana sareng iOS, bahkan 6.1.6 ngéléhkeun blowjob ieu

  16.   JD Abril Guerrero cenahna

    Android henteu pernah tiasa ngéléhkeun #Apple anu pangénggalna dinten ayeuna sareng salawasna !!!

  17.   Christian Marrero Ocasio cenahna

    Kabohongan murni téh ngan ukur montage

    1.    Jose Ajualip cenahna

      ngan ukur dina android anjeun tiasa ningali na

    2.    Christian Marrero Ocasio cenahna
    3.    Christian Marrero Ocasio cenahna

      Éta ngan ukur kaluar dina android sareng naon éta

    4.    Christian Marrero Ocasio cenahna

      Montage murni tina hater

    5.    Paco Castilla Saez cenahna

      Éta sanés montage ... Dina ios nembongan sareng ngaleungit ayeuna-ayeuna!

  18.   Christian Marrero Ocasio cenahna

    Hahahaha aranjeunna moal tiasa nganggo sistem operasi apel, sistem operasi android tiasa didapet bahkan dina telepon sélulér hahahaha

  19.   Jefferson Reyna cenahna

    Sahenteuna iPhone kuring anu saé sareng lemes henteu ngawartosan ieu

  20.   Jaime cenahna

    moal tiasa katingali deui

  21.   Luigi collado cenahna

    Kuring resep pentingna android masihan kami 😉 jalma apel

  22.   Yajaira Q. de Grimas cenahna

    Kuring bakal nyebat Android getih anjing sabab sadayana ngagaduhan éta. Apple nomer hiji ngaraos nyeri saha waé anu nandaan inovasi anu ceuk Steve Jobs sareng nandaan éta. Ieu sanés perkawis nyarioskeun ngan ukur ngobrol, anjeun kedah langkung ngadidik sorangan.

  23.   Pendeta cenahna

    Tapi nalika virus lebet dimana kamana? Android langkung seueur unggal dua ku tilu aranjeunna ngagantung

  24.   Hammurabi Galindo cenahna

    Kuring henteu terang naon gambar éta langkung naco atanapi janten urang Amérika?

  25.   Cristopher castro cenahna
  26.   Grecson Sareng Anjeun cenahna

    Aranjeunna gaduh kahormatan nempatkeun sistem operasi anu paling canggih di apel dunya anu pangsaéna tina sésana

  27.   Lenin Jaramillo Montalvo cenahna

    Aduh anjeun kedah ngalakukeun hal éta ...

  28.   Anti Padamelan cenahna

    Ayeuna, budak awéwé, ayeuna. Tong ceurik.

    Éta palsu, éta didamel ku tukang ngadamel peta pikeun nunjukkeun yén Google ngagaduhan kalemahan dina kawijakan moderasi na.

    Tingali di sisi anu caang, teu aya poto taranjang anu bocor.

  29.   Jose Carlos Ram San cenahna

    Halaman ieu disebat "Iphone News" leres?
    Kuring henteu ngartos naon anu dilakukeun ku jalma anu gaduh Samsung, LG, sareng "mesin kapayunna" anu sanés di dieu. Saur kuring nalika kuring angkat ka halaman Samsung nyaéta mésér AC atanapi anu sapertos kitu.

  30.   Glez D. Jaime cenahna

    Kuring gaduh duanana, éta patut kuring

  31.   Robert Jim cenahna

    Éta ngan dilakukeun ku budak kadua

  32.   Christian Marrero Ocasio cenahna

    Sareng aranjeunna nyarios yén éta ngan ukur kaluar dina android anu anjeun tingali ieu mangrupikeun monta murni tina hater

  33.   Christian Marrero Ocasio cenahna

    Kuring milari éta sareng teu nanaon

  34.   Anti Padamelan cenahna

    Glez D. Jaime saur ogé.

    Masalahna nyaéta saha sacara harfiah nikah sareng mérek. Sareng kuring nyarios sacara harfiah sabab ngabela anjeunna salaku pamajikan ... Sareng tanpa ragu alat, ku mérek x sareng y, mangrupikeun anu pang caketna pikeun pamajikan.

  35.   Sergio cenahna

    Ngalaman ios ibarat naek kana Mercedes, anjeun henteu hoyong deui turun ka mérek anu sanés ... sareng upami anjeun parantos disetél, kuring henteu bakal nyarios nanaon.

  36.   Dany sequeira cenahna

    Jalma Miskin TI DARING ANJEUN ANDROID, ANJEUN DIRIYA ANJEUN IOS TUHAN ... TANPA IOS, Aranjeunna Moal aya, sanaos aranjeunna DINOSAURAN SUSUS IOS, SIA NUNGGUH APLIK INVENTEUN KANGGO NGOMONGKEUN KAPITUR MURI .

  37.   platinum cenahna

    Bangsat kipas (dina dua sisi). Kuring masih teu ngarti yén ngabéla huntu produk sareng kuku dugi ka tiwasna, sigana rada matak hanjakal pikeun kuring. Duanana sistem ngagaduhan kautamaan sareng duanana ngagaduhan kalemahan. Kuring henteu ningali anu langkung saé tibatan anu sanés, kuring ningali 2 alternatif.

  38.   Anti Padamelan cenahna

    Anjeun kedah masihan medali ka pangguna platinum.

    Upami aranjeunna "tersinggung" ku Google, naha naha aranjeunna tetep nganggo mesin pencari? Anu parahna, naha aranjeunna tetep asup YouTube? Naha aranjeunna masih nganggo Peta atanapi Waze? Aya aplikasi navigasi sanés.

    Dina kasimpulan: Upami seueur ARDOR ANAL anu nyababkeun éta, naon sababna aranjeunna nganggo produk Google?

  39.   Pierina lopez cenahna

    Harga iPhone langkung seueur, tapi jumlahna henteu kualitas; Hiji-hijina hal anu saé anu aranjeunna angkat nyaéta komputerna, leres éta

    1.    Sergio Chambergo cenahna

      Janten iPhone goréng? Éta naon anu anjeun hartosna?

    2.    Pierina lopez cenahna

      Henteu goréng, tapi aya telepon anu langkung saé.

    3.    Oscar Mendez Arias cenahna

      Pierina, sigana mah tibalik tibalik ...
      Sareng kuring ogé resep PC Apple, tapi dina tingkat hardware aranjeunna terbatas sareng mahal. Éta enya, geulis!

  40.   Surce cenahna

    Anu di Google bakal seuri pisan ku kartun na, tapi kuring yakin yén di Cupertino aranjeunna langkung seueur seuseurian ku penjualan hahahahahaha

  41.   Virginia Salvatori cenahna

    HAHA éra

  42.   Edwin figueroa jordan cenahna

    Jefferson Montesdeoca Yordania Edwin Mauricio