Logo Apple berwarna beureum kanggo dinten AIDS

apel-beureum-bantu

Perusahaan Cupertino langkung aub tibatan kantos dina jenis gerakan sosial ieu, kadatangan Tim Cook mangrupikeun dorongan anu cukup dina hal ukuran ieu, sareng ieu anu terakhir sumping. Pikeun ningkatkeun sababaraha kasadaran ngeunaan AIDS sareng dina peringatan Poé AIDS Dunya, Apple parantos mutuskeun pikeun ngalelepkeun logo toko na anu beureum terang. Opat taun ka pengker perusahaan ngamimitian tradisi ieu, anu parantos dirobih numutkeun sababaraha dinten anu aya hubunganana sareng global, sapertos dinten anu ngarujuk kana Lingkungan parantos diwarnaan héjo.

Ieu sanés hiji-hijina sisi kolaborasi Apple ngalawan AIDS, sakumaha seueur anu terang, kisaran produk anu disebat (PRODUK) RED, mangrupikeun alat atanapi asesoris anu warna beureum. Kalayan ngagaleuh alat-alat ieu, Apple nyumbangkeun bagian tina kauntungan pikeun nyiptakeun kampanye kolaborasi sareng kasadaran ngalawan AIDS, yén panyakit dahsyat anu laun-laun langkung dikontrol. Kusabab diluncurkeun program (PRODUK) RED Deui di 2006, Apple parantos nyumbang langkung ti 100 juta dolar kanggo damel sareng gabung pasukan ngalawan panyakit anu henteu pikaresepeun ieu, saé kanggo Apple.

Perusahaan kamari resep ngamajukeun (PRODUK) kasus RED pikeun iPhone 6S sareng iPhone 6S Plus, ngagungkeun acara Hari AIDS Sedunia anu dirayakeun dinten ayeuna. Tukang, Apple parantos damel bareng dina jalur anu leres sareng pamekar Clash of Clans, Boom Beach sareng Hay Day (Supercell), pikeun nyumbangkeun sadaya hasil tina pembelian Dina-App dinten ayeuna pikeun kampanye AIDS. Janten ayeuna anjeun terang, upami anjeun biasa kana kaulinan ios ieu, éta waktuna anu pas pikeun mésér, langkung saé langkung saé, sadayana pikeun naksir AIDS sakali-kali sareng bantosan ka anu parantos kaserang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.