Android Lollipop langkung stabil tibatan ios 8 (atanapi pentingna judul)

Android-ios

Upami anjeun resep maca blog ngeunaan téknologi, anu sigana upami anjeun maca tulisan ieu, pastina anjeun bakal maca berita ieu salami sabtu minggu. Sanés urang telat sabab urang parantos kaleungitan jalan, éta mangrupikeun kahiji kalina kuring maca berita, kuring henteu masihan sakedik pakaitna kusabab eusina. Judulna pikaresepeun pisan, sareng wajib ngadorong anjeun pikeun maca berita anu luar biasa éta. Sistem operasi anu sacara tradisional paling stabil sareng aman diéléhkeun ku Android? Naha Google tungtungna ngabaseuhan ceuli Apple? Tapi kanyataanana nyaéta nalika anjeun maca éta anjeun sadar yén cetana hadé, sareng upami anjeun ogé naros langkung milari deui seueur data tina pangajian anjeun sadar yén éta henteu ngan ukur judul anu sensasional, tapi ogé tanpa pondasi naon waé. Sateuacan gerombolan anti-Apple mimiti malédogkeun péso, kuring masihan alesan kuring.

Hayu urang mimiti ningali kajian anu dimaksud, numutkeun numutkeun hasil anu diala ku Crittercism mastikeun yén Android 5.0 Lollipop langkung stabil tibatan ios 8. Panilitian nganalisis panutupanana anu teu disangka-sangka tina aplikasi (kacilakaan) dina kadua sistem, sareng aranjeunna kéngingkeun inohong ieu:

  • OS 8: 2.2% kacilakaan
  • ios 7: 1.9% kacilakaan
  • Android Lollipop: 2.0% kacilakaan
  • Kit Kat: 2.6% kacilakaan
  • És Krim Sandwich: 2.6% kacilakaan

Numutkeun kana hasil ieu, tiasa dicindekkeun yén ios 8 parantos parah dibandingkeun sareng iOS 7, kalayan 0,3% langkung, sareng Android Lollipop parantos ningkat sacara signifikan dibandingkeun sareng Kit Kat, kalayan 6% langkung handap, ngaleuwihan ios 8 dina hal stabilitas, ku 0,2%. Éta 0,2% anu ngamungkinkeun nyebarkeun judul éta dina kandel, mastikeun yén versi Lollipop Android langkung stabil tibatan ios 8. Maksudna, Kaluar tina unggal 1000 aplikasi anu anjeun buka, 8 langkung aplikasi bakal kaluar teu disangka-sangka dina iOS 2 tibatan di Lollipop. Kami moal masihan kelas matematika émut naon hasilna anu signifikan sacara statistik, hal anu tanpa ragu ieu 0,2% henteu janten. Hayu urang nampi éta 0,2% sapertos kieu sareng pastikeun yén Lollipop langkung stabil tibatan ios 8.

Lollipop-kacilakaan

Hayu urang tingali dina ulikan anu sami ku ningali data Lollipop. Gumantung kana dinten anu urang candak, urang tiasa ningali kumaha inohongna bénten-bénten, anu pastina sanés tanda anu saé pikeun dipercaya. Lollipop ngahontal maksimal 2,37% kacilakaan dina 11 Pébruari, pikeun ngahontal minimum 1,79% dina 14 Pébruari, mung 3 dinten saurna. Angka 2% anu kagambar dina berita ti 9 Pébruari. Naha milih dinten éta pikeun nyandak éta salaku rujukan? Naha henteu milih 14 kalayan minimum atanapi 11 kalayan maksimum pikeun ngabandingkeun sareng ios 8?

ios-8-kacilakaan

Hayu urang tingali inohong iOS 8, anu ogé ngagaduhan rentang waktos anu langkung lega tibatan bagan Lollipop. Tokohna henteu pati stabil ogé, tapi enya anjeun tiasa ningali tren anu jelas, turun sabab Apple sareng pamekar ngamutahirkeun sistem sareng aplikasi, ngahontal minimum dina dinten anu terakhir diterbitkeun, 12 Pébruari.

Tapi variabilitas sanés ngan ukur nimbulkeun patarosan. Naha data anu tiasa didapet tina sistem operasi anu dipasang dina 72% alat leres-leres sarimbag sareng anu sanésna dipasang ngan ukur dina 1,6%? Jelas sigana mah. Tapi langkungna deui, naha data sistem anu dipasang dina iPhone 4s, diluncurkeun taun 2011, tiasa dibandingkeun sareng anu sistem sanés anu ngan dipasang dina alat Android paling modéren? Salaku conto, Galaxy S3, dileupaskeun sataun saatos iPhone 4S (2012) moal diénggalan ka Lollipop.

Jelas Apple kedahna ngaoptimalkeun sistem pikeun dianggo dina iPhone 4S sapertos ogé iPhone 6 Plus, éta mangrupikeun hal anu kedah diémutan ku perusahaan apel. Tapi kuring pikir yén langkung ti hiji pangguna Galaxy S3 moal ngagaduhan masalah ngorbankeun stabilitas 0,2% salaku tukeran pikeun tiasa nganggo vérsi sistem operasi pangénggalna. Aya ogé bakal langkung ti hiji pangguna ios anu bakal masihan naon-naon pikeun nurunkeun iPhone 4S ka iOS 7, turun ka handap.

Pikeun ngarengsekeun, sareng kumargi kuring terang yén langkung ti hiji bakal nyebatkeun kuring fanboy, subyektif sareng parsial, Abdi hoyong anjeun perhatoskeun dina waktos anu sanés kuring nyarios yén ios langkung saé (atanapi langkung goréng) tibatan Android, atanapi langkung stabil atanapi anu sami. Kuring parantos dugi ka naroskeun ka ulikan anu parantos nyiptakeun judul berita tabloid dina pandangan kuring.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Maik cenahna

    Abdi henteu paduli upami ios langkung saé tibatan android, upami android langkung saé tibatan ios. Kuring mangrupikeun pangguna ios saprak iphone 3gs sareng kuring tiasa nyarios yén ios 8 mangrupikeun OS anu paling parah anu apalan parantos dileupaskeun. Bug, nabrak, nabrak ... Hayu, naon anu kuring henteu kantos ningali sareng Apple. Parangkat lunak éta anu leres-leres ngajantenkeun bédana antara apel sareng platform sanés. Ati-ati Apple. Ojito.

  2.   blcymlc cenahna

    Abdi penggemar Android sareng anti Apple.
    Nalika kuring maca judul x 1 waktos, kuring mikir hal anu sami ngeunaan «berita sanés anjeun pikeun nganjang ka halaman wéb».
    Halaman wéb ieu mangrupikeun salah sahiji saeutik anu kuring baca ngeunaan Apple. Kuring maca éta pikeun henteu pilih kasih ... anjeun nyarioskeun berita tanpa janten fanboy sareng kuring resep éta anu saleresna.
    Nalika kuring maca warta ieu di dieu kuring mutuskeun maca éta sareng kuring 100% wareg sareng tulisan anjeun, kuring henteu biasana nyerat pendapat kuring dina halaman wéb tapi, kuring 100% wareg sareng tulisan anjeun.
    Hiji salam.

  3.   Ruben cenahna

    Aranjeunna nyandak 2% sabab rata-rata éta, anjeun henteu kedah janten Albert Einstein pikeun milarian terang. Kanjut.

    1.    Luis Padilla cenahna

      Upami anjeun rata-rata pangukuran dina grafik, hasilna 2.07, janten alesan anjeun henteu kapake.

  4.   cikopi69 cenahna

    Berita anu hebat pikeun Android. Ayeuna ngan ukur tetep Nexus 7 kuring ti 2012 henteu ngorondang sapertos cacing sareng sampurna. Teu sangka kinerja ios 8 anu teu pikaresepeun dina iPad 2 éta hésé dikalahkan, tapi Loli parantos langkung ti hasil dina Nexus.