10 kaulinan strategi anu pangsaéna pikeun iPhone

Di dunya iPhone, gim ngagaduhan peran anu langkung penting. Nyatana, teu saeutik perusahaan video game Palasik anu nalungtik kumaha ngaluncurkeun kana sektor smartphone kalayan sagala paménta anu ayeuna kajantenan di sektor éta. Tapi tangtosna, sanaos di App Store kami mendakan sagala rupa tawaran, salah sahiji anu paling matak nyaéta séktor permainan strategi, sareng éta pasti aranjeunna anu badé dibahas salajengna sabab dinten ayeuna urang nunjukkeun naon anu sigana 10 kaulinan strategi pangsaéna pikeun iPhone.

Sababaraha hal anu bakal anjeun tingali dina daptar kami ieu mangrupikeun anu parantos anjeun terang, sabab éta tina daptar anu paling diunduh. Anu sanésna panginten henteu pati aya hubunganana sareng anjeun, tapi ku sabab éta ngagaduhan rating anu saé pisan, atanapi kusabab beuki seueur pangguna didorong pikeun ngunduhna, atanapi kusabab pembaruan anu paling anyar tétéla ngagaduhan ulasan anu saé pisan di pasar. Kaulinan strategi pikeun iPhone ti App Store. Janten upami anjeun hoyong masihan daptar anjeun renovasi sakedik, perhatoskeun hal-hal ieu anu tiasa ngiringan daptar kaulinan pangalusna di App Store.

Kaulinan strategi pikeun iPhone

Panglima Dinasti Autumn

Upami anjeun salah sahiji jalma anu resep kana kaulinan anu anjeun ngendalikeun sadayana kota, sareng anjeun nyanghareupan peradaban, ieu anjeun kedah nyobian. Dumasar kana dinasti Tiongkok, anjeun henteu ngan ukur tiasa tuwuh salaku hiji jalma, atanapi ngendalikeun sagala rupa anu ngalibatkeun janten bagian tina salah sahiji karajaan pangageungna, tapi ogé nyanghareupan musuh anjeun sareng netepkeun aturan diplomasi.

Ageung Rush Frontiers

Upami anjeun henteu kantos nyobian, panginten cara anu pangsaéna pikeun ngajelaskeunana nyaéta ku émut Pertahanan menaraSanaos dina hal ieu skénario, musuh sareng khususna tindakanana, sababaraha parobihan dilarapkeun pikeun ngajantenkeun perang langkung animasi. Tingkat grafik mangrupikeun anu paling saé sareng kuring sigana sesah bosen.

Rymdkapsel

Upami aya salah sahiji daptar kami tina 10 kaulinan strategi pikeun iPhone dinten ayeuna anu narik ati, anu leres nyaéta ieu bakal janten judul anu dipilih. Éta daun sadayana dipikaterang sareng gaya minimalis na ku némpél tina tatarucingan ekstrim nelepon seueur pikeun nyobaan dimensi anyar anu ngalangkungan klasik.

Anomali 2

Aranjeunna nyarios kitu bagian kadua henteu kantos saé, tapi sok aya pengecualian anu ngabuktikeun aturanana, sareng carita aslina dina hal ieu dijaga, tapi ku ningkatna grafik, pastina tiasa néwak pemirsa anu lami sareng anu énggal.

XCOM

Meureun salah sahiji ti saeutik anu kedah disarankeun ngan ukur dina umur anu tangtu. Upami anjeun resep némbak, gim aksi sareng anjeun jelas yén skénario anu sampurna mangrupikeun senjata, sigana mah anjeun kedah nyobian tanpa ragu. Tangtosna, éta henteu cocog pikeun sadaya anggaran, sahenteuna henteu pikeun naon anu urang biasa di App Store.

Pengacara Iblis

Upami anjeun mikir éta hukum anu bosenSiap hirup sapertos pengacara anu mimitian ti mimiti sareng anu kéngingkeun kamashuran sareng rejeki berkat ngarengsekeun kasus sareng nerapkeun téknik pamasaran anu paling kaleuleuwihkeun. Ngahias kantor, nangtoskeun kasus anyar, atanapi ngabélaan anjeun nganggo senjata anu paling beragam bakal janten tujuan anjeun. Naha anjeun bakal sono nyobian?

Tutuwuhan vs Zombies 2

Kuring pikir yén dina kasus anu khusus ieu aya seueur hurup. Nyatana nyaéta yén éta mangrupikeun salah sahiji anu paling terkenal sareng anu paling diunduh sareng anu sering diupdate ogé promosi unduhan gratis seueur pisan pikeun promosi.

Peradaban Revolusi 2

Deui urang balik kana konsép peradaban, sanaos dina hal ieu judulna lengkep pisan yén tujuan pamungkas nyaéta pikeun anjeun pikeun ngahontal kamuliaan dina sagala bidang. Dibantuan ku diplomasi anjeun kedah ngahontal anu saé dina élmu, budaya, agama sareng seni militér.

Neunggeul Kahiji

Dina ieu hal teh panggung sami-sami globalSanaos anu kedah dilakukeun justru milarian dominasi nuklir di tingkat dunya. Kaleresan aya kejutan sareng konsép saderhana na, tapi dina kanyataanna éta nalukkeun beuki seueur pangguna. Upami anjeun hoyong nyobian anu dominasi dunya, panginten unduhan judul ieu anu paling disarankeun.

Bala Inc.

Sanaos éta mangrupikeun bagian tina ideu jahat pisanKabeneran aya yén nginféksi dunya ku hama sigana cukup suksés dina iPhone, sareng éta persis naon proposal ieu ku harga minimum App Store ngeunaan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.