5 kaulinan nyetir anu pangsaéna pikeun iPhone

Kaulinan mobil pikeun iPhone

Upami anjeun pameget kaulinan nyetir sareng anjeun resep ngajalankeun balapan sareng iPhone anjeun kami nyandak anjeun analisis ieu ngeunaan 5 kaulinan anu pangsaéna tina ras numutkeun App Store pikeun nganyahokeun aranjeunna upami anjeun teu acan acan mutuskeun naon waé. Intina, gim balap pikeun iPhone mangrupikeun anu condong ngagaduhan grafik anu pangsaéna sareng masihan perasaan anu langkung réalistis, salian ti nyetir ditangani ku dukungan giroskop tina alat bakal ngajantenkeun yén kami leres-leres volante kandaraan.

Urang bade ngajelaskeun fitur utama éta urang analisa masing-masing gim ieu numutkeun urutan unduhan sareng rating na di App Store: Real Racing 3, Asphalt 8: Airbone, Need for Speed ​​Most Wanted, Colin McRae Rally and F1 2011 Game.

Real Racing 3

Hiji-hijina tina sadayana gratuito ku kituna urang sadayana tiasa nikmati, leres, éta mangrupikeun gim 'freemium', nyaéta, upami urang hoyong ngalih langkung gancang urang kedah nyéépkeun artos saleresna, sanaos pastina pertandingan tiasa diliwatan tanpa kedah mayar. Éta grafis Sugan aranjeunna anu pangsaéna di sadayana App Store sareng pilihan kandaraan ngajantenkeun kaulinan ieu diciptakeun ku EA penting pisan pikeun anu mikaresep gim simulasi, sabab éta parantos dilakukeun kalayan saé, masihan sensasi nyetir anu hadé nalika ngerem sareng skidding. Anjeun bakal ningkatkeun kendaraan anjeun, kalebet firma internasional sareng énggal utama anu ditambihan ngalangkungan apdet pikeun bersaing dina sagala rupa acara sapertos Piala, Satu lawan hiji, Time Attack ... sareng sadaya tés ieu ngalawan babaturan anjeun ti Game Center, Facebook atanapi nembé Google+ dina fitur fungsina Waktos Shifted Multiplayer  anu ngamungkinkeun dibagi sareng pangguna naon waé tanpa kedah disambungkeun duanana dina waktos anu sasarengan.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Aspal 8: Tulang Udara

Anu pang anyarna sadayana, sayogi di App Store Kusabab minggu ieu sareng éta parantos ngahontal posisi mimiti aplikasi pamayaran di nagara urang, angsuran panganyarna tina saga anu diciptakeun ku Gameloft, ningkatkeun anu ngaheulaan na dina grafik anu réalistis pisan, hukuman tina aplikasi éta nyaéta kaulinan jenis arcade, anu nyetir nyata henteu dimeunangkeun, tibatan perusahaan parantos hoyong nyiptakeun gim frénétik dimana urang tiasa nyandak kurva kalayan kecepatan anu luhur pisan dimana urang bakal resep bersaing, ngagunakeun oksida nitrous, urang bakal ngalakukeun aerobatik, nambihan 8 tempat balap anyar, kalayan sirkuit di lokasi terkenal sapertos London, Tokyo, Nevada, Islandia ... Kalayan mobil tina mérek olahraga bergengsi sapertos Bugatti, Ferrari atanapi Zonda. Harga aplikasi ieu nyaéta 0,89 € sareng upami anjeun resep anjeun tiasa unduh ti App Store di link di handap, éta ngeunaan hit momen.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Peryogi Kacepetan Anu Paling Dipiharep

Dina kaulinan anu diciptakeun ku Electronic Arts, saga tina kaulinan anu suksés teraskeun pikeun konsol kaulinan, ngamungkinkeun anjeun ngajalankeun mobil olahraga anu kuat bari anjeun nyobian kabur ti pulisi dina ngudag gancang-gancang ngaliwatan sirkuit urban ageung kalayan bébas. The grafis Éta mangrupikeun pitunjuk dina jinis ieu kusabab aranjeunna moal sirik kana vérsi pikeun konsol pidéo, nguntungkeun tina alat kami sacara grafis. Anjeun kedah milari kahirupan anjeun pikeun ngarengsekeun balapan sareng henteu nampi seueur karuksakan kana kendaraan anjeun, anu bakal kahontal pisan dina tingkatan modél grafis, bari nyingkahan lawan, pulisi atanapi kendaraan anu ngorondang sacara bébas di jalan sareng jalan raya. Éta mangrupikeun gim nyetir paling suksés di 2012 sareng éta tetep di tempat munggaran, kalayan rébuan pangguna di panjuru dunya, panginten berkat promosi harga yén perusahaan ngaluncurkeun pikeun ngélingan ayana. Ayeuna harga aplikasi ieu nyaéta 4,49 € meureun aya anu mahal kanggo sataun tapi kusabab kualitas permainanna pantes.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Colin McRae Rally

Palasik kaulinan rally yén ampir sadayana urang kantos maén PlayStationDeui Codemaster, perusahaan anu nyiptakeunana, tanggung jawab adaptasi vérsi na pikeun ios. Lebetkeun analisa ieu ku mahluk dipeunteun pangsaéna, Versi ieu pikeun idéal ogé ngararancang grafik na sareng ningkatkeun éta, nambihan langkung ti 30 sirkuit pikeun sadaya permukaan dimana kategori ieu dibantah, leutak, aspal, kokotor, kerikil…. anu bakal ngarobih tingkah laku sareng pananganan kendaraan. Anu ngarugikeunana nyaéta mobil Éta ogé klasik, aranjeunna sanés saha anu kajawaraan rally dunya ayeuna dijalankeun, hal anu saé éta ngagabung ko-pilot ku sora (anu dina basa Inggris) pikeun ngabantosan tata perenah sareng masihan perasaan balap murni. Harga aplikasi ieu nyaéta 2,69 € Sareng upami anjeun resep jenis balap ieu, éta mangrupikeun judul penting pikeun anjeun, anjeun tiasa ngaunduh tina tautan ieu, éta sadunya pikeun sadaya alat ios.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Kaulinan F1 2011

Anu pangkolotna tina sadaya judul anu dianalisis tapi unik dina katégori na, éta nyaéta kaulinan resmi Piala Dunia Formula 1, Éta kalebet sadaya supir, tim, sirkuit resmi tempat diayakeunna Kejuaraan Dunya, ngajantenkeun anjeun terang sensasi tina iPhone anjeun nyetir balap Ferrari sapertos anu dilakukeun ku Fernando Alonso. Anjeun tiasa nganggo BUAH CHERRY pikeun ngajagaan anjeun tina musuh anu ngaganggu anjeun nyusul, persaingan dina modeu Grand Prix anu nawiskeun kamungkinan latihan pikeun adaptasi sareng sirkuit, ngalaksanakeun babak kualifikasi pikeun nyobaan nalukkeun tempat munggaran dina jaringan sareng akhirna balapan dimana anjeun kedah masihan 110% pikeun menangkeunana sareng nyetak poin penting pikeun menangkeun dunya pilot. Harga kaulinan ieu kusabab éta anu pangkolotna sareng grafik awon jalma anu urang analisa nyaéta 0,89 € Kusabab éta parantos turun sacara signifikan, ieu milik anjeun link pikeun ngaunduh tina App Store.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Ieu mangrupikeun 5 judul anu dianalisis, panginten penting upami anjeun resep maén game, sacara pribadi kuring hoyong seueur anjeun nganggo Real Racing 3 pikeun na ciri sosial, ti saprak janten kaulinan gratis aranjeunna gaduh pangguna paling di dunya pikeun bersaing. Anjeunna ogé aspék grafik kumargi pertandingan sapertos Colin McRae sareng F1 2011 Game lami pisan sareng peryogi versi anyar di App Store.

Anu mana anu anjeun pilih sareng kunaon?

Inpormasi lengkep - Aspal 8: Airbone ayeuna sayogi di App Store


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juli cenahna

    Babandingan anu saé, anu pangpayunna leres-leres spektakuler; Kuring mikir mésér NFS, tapi sigana kuring yén aranjeunna parantos ngalangkungan harga, janten saur kuring henteu bakal.

    Tapi punten, tingkatkeun éjahan anjeun ...

  2.   0tumbu cenahna

    Asphalt 8: Airbone sareng Need for Speed ​​Most Wanted nyandak dua dasi anu terakhir, kuring terang yén grafik anu saé henteu sadayana dina gim anu saé, tapi allah! Asphalt 8 estu luar biasa, kuring ngaunduh 7 nalika éta gratis sareng kaleresan éta grafik na langkung handap tibatan ayeuna sareng ogé rada ngareureuwas, tapi aspal énggal ieu ngagaduhan sadayana, musik pikeun dipilih, mobil anu dirancang kalayan hadé sareng saé lagu, tangtosna Anjeun ngan ukur bakal resep 100% upami gaduh Ipod / iphone 5 atanapi iphone 4s sabab ipod 4 ngadukungana tapi henteu cekap pikeun nyayogikeun pangalaman midangkeun anu saé, sanaos kuring édisi édisi ieu kuring nganggap enteng dina aspal énggal tapi tetep saé pisan.

    Salam!