Kaulinan pelari sajajalan anu paling adiktif pikeun iPhone kami

Kaulinan Runner sajajalan

Mangrupikeun salah sahiji katégori gim anu pang populerna pikeun diunduh sareng diputer dina alat kami, nyaéta runer sajajalan, aranjeunna dasarna nungkulan lumpat patiTétéla kaulinan ieu henteu aya tungtungna sareng kasenanganana aya dina nyobian angkat sajauh-jauhna, ogé nyobian nyetak skor anu pangluhurna. Éta mangrupikeun gim anu paling adiktif pikeun iPhone kami, kumargi sareng rerencangan urang urang tiasa ngabagi jarak maksimum kami anu kahontal, skor maksimal urang sareng tarung dijamin.

Utamana dina ieu ayana kasuksésan tina kaulinan ieu di bagikeun sareng cobian ngéléhkeun hasil anu diala pikeun sobat urang. Kaberhasilan anyar-anyar ieu Manuk Flappy, parantos dipiceun tina App Store, nyaéta buktina ieu. Tapi aya seueur anu kawéntar pisan sareng kamungkinan henteu dipikaterang ku pamiarsa urang atanapi anu ngan saukur nyobian aranjeunna pikeun urang. Ieu nyaéta kaulinan anu parantos kami pilih sakumaha anu pangsaéna dina kategori ieu:

Temple Run 2

Neruskeun tina pertandingan Temple Run anu suksés pisan, duanana ngagayuh jutaan unduhan di panjuru dunya. Kami nempatkeun diri dina sapatu penjelajah anu béda anu tiasa urang pilih sareng masing-masing anu ngagaduhan kamampuan anu béda. Tujuanana nyaéta kabur ti Bait Allah sareng cobian ulah dicekel ku sato galak anu haunts kami. Kami bakal nyobian ngungkulan sadaya rangkéan sarap, garis pos, gerbong sareng penyempitan jalan anu nyobaan ngumpulkeun jumlah koin anu maksimal pikeun mésér kakuatan anu bakal ngabantosan urang langkung maju.

Minion rurusuhan

Kaulinan Gameloft ngeunaan mahluk leutik tina pilem Nista Me Gru. Kami bakal nempatkeun diri dina sapatu salah sahiji mahluk ieu, Minion, pikeun ngajalankeun sababaraha adegan pilem anu béda sareng nyegah sarap sareng halangan anu teu aya tungtungna ngumpulkeun pisang. Kami bahkan kedah ngelehkeun penjahat pilem anu bakal muncul ti jaman ka jaman. Beuki seueur babaturan anu urang lebet Facebook sareng Pusat Kaulinan Kalayan pertandingan ieu urang bakal nampi langkung poin pikeun ngungkulanana.

Jetpack kabungahan

Kaulinan anu saé pikeun kategori ieu, kami bakal ngatur Barry, karakter anu ngagaduhan ransel-rokét anu ngadorong na kalayan keuna ramo urang. Tujuan tina kaulinan ieu ogé pikeun indit sajauh-jauhna sareng lulus tina séri tés anu bakal diajukeun ka kami. Urang ogé tiasa nyandak anu bénten kandaraan komo naga pikeun mempermudah perjalanan. Kabaruan anu séjén anu dibérékeun ku kaulinan ieu nyaéta kabayang roulette saatos unggal buruan bonus dina bentuk koin atanapi kasempetan kadua.

Jangjang leutik

Upami anjeun henteu nembongan dina waktosna sateuacan dicandak Manuk Flappy, Ieu mangrupikeun gim anu langkung asli anu diwangun ku tingkat ngungkulan ku cara ngadorong manuk alit ngalangkungan orografi salaku slide anu nyobian kéngingkeun propulsi sareng langkung gancang. Éta diwangun ku a balap ngalawan matahari Sateuacan poék Kasusah tés anu urang kedah atos ngalangkungan pulau-pulau bakal laun ningkat salian ti gancangna matahari.

ski Safari

Éta pikeun lila salah sahiji aplikasi pamayaran anu paling diunduh Ngaliwatan App Store di sakumna dunya, harga anu murah (€ 0,89) sareng playability na ngajantenkeun kaulinan ieu mangrupikeun hal hebat dina katégori. Kami ngadamel skier dina dunya anu pinuh ku sato sareng kuring bakal yén éta bakal niup kami sareng ngabantosan urang dugi ka jauh ulah aya anu nyeret ku longsoran salju. Urang ogé kedah lulus sababaraha tés anu kalebet stunts sareng karakterna.

Pancing pikaseurieun

Upami anjeun henteu terang éta, éta pasti bakal kaget anjeun, urang kedah ngahontal kana jero mungkin maksimum ku cangkéng pancing kami, bari kami nyingkahan lauk sareng mahluk akuatik anu teu aya tungtungna ngaliwatan opat laut. Nalika urang henteu tiasa deui nyingkahan aranjeunna sareng ngala lauk, batangna bakal mimiti ngajantenkeun garis sareng éta nalika urang kedah kumpulkeun nomer panggedéna tina lauk nyingkahan ubur-ubur anu bakal ngirangan skor. Nalika nepi ka permukaan, sadaya perikanan bakalan ngalayang ngalangkungan hawa sareng urang kedah némbak ku senjata pikeun kéngingkeun skor paling luhur. Ku artos ieu urang bakal kéngingkeun garis-garis anu langkung panjang, kaunggulan sareng senjata anu langkung kuat pikeun némbak lauk.

Sajauh ieu gim anu kami anggap paling saé pikeun ngajalankeun anu teu aya tungtungna tapi di App Store aya seueur deui anu pastina langkung narik pikeun anjeun, anu parantos anjeun ngaitkeun payuneun iPhone anjeun. Anu sanés anu anjeun anggap pantes kalebet kategori ieu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Thylacine cenahna

    Sonic Dash, Audio Ninja.

  2.   Alexander aman cenahna

    Gravitasi Guy