Upami anjeun hoyong ngamimitian ngaji, lakukeun di payuneun zombie

Zombi Run

Salah sahiji tujuan rébuan jalma dina mimiti taun nyaéta ngamimitian olahraga. Ieu, anu mangrupikeun salah sahiji hal anu biasana urang pikirkeun, tiasa atanapi henteu janten kanyataan gumantung kana seueur faktor sareng sacara logis langkung seueur bantosan sareng motivasi langkung saé, janten pikeun anu mikirkeun ngajalankeun, urang hoyong ngabagi aplikasi anu hébat pikeun ngamimitian : Zombies Run!

Éta sanés lulucon, perkawis Ngajalankeun payuneun zombie pikeun kabur ti aranjeunna. Ieu mangrupikeun aplikasi anu tiasa diunduh gratis sareng parantos ngempelkeun pameseran pikeun anu leres-leres terjun kana kaulinan ngaji sareng kabur ti zombie anu ngudag kami.

Hiji-hijina kakurangan atanapi masalah anu urang pendakan ku aplikasi nyaéta éta sadayana dina basa Inggris, sadayana aplikasi, janten upami anjeun ngagaduhan masalah ngartos basa éta tiasa hésé dituturkeun, éta ogé tiasa memotivasi urang diajar basa taun ayeuna tapi parantos aya aplikasi sanés kanggo éta….

Cara anu béda pikeun ngajalankeun sareng ningkatkeun

Tujuan tina aplikasi ieu nyaéta pikeun anjeun ngalih sareng pikeun ieu nawiskeun kami pangalaman anu béda tibatan aplikasi anu ngajalankeun anu sami sareng ogé sajenis carita anu kajadian nalika anjeun ngajalankeun. Dina hal ieu, aya sababaraha cara pikeun ngajalankeun atanapi "maén" sapertos Diudag ku zombie, anu bakal nyandak urang kana sési latihan interval. Kami milih lagu sacara acak, ujug-ujug aya sora robotic asup ka kami anu ngingetkeun: "Zombi dina 100 méter" sareng dina titik ieu kami kedah ningkatkeun tingkat ku 20% kanggo menit salajengna kabur.

Tapi tong hariwang, aya sababaraha tahapan dugi ka anjeun ngahontal modeu latihan interval, janten masing-masing bakal nyetak wirahma anu anjeunna tiasa sareng sakumaha anjeunna sanggup. Nyaéta cara anu hadé pikeun ngamimitian sareng di luhur sadayana pikeun ningkatkeun performa kalayan liliwatan balapan anu urang laksanakeun.

Pangalaman nganggo helm brutal sareng sapertos urang nyarioskeun hiji-hijina masalah nyaéta lamun henteu ngawasa Inggris ogé bakal sesah nuturkeun latihan. Atoh anjeun urang mamatahan nyobian aplikasi ieu sareng sahenteuna nyobian pikeun ngahontal tujuan taun pikeun bentukna, naha éta jalan, kalayan aplikasi atanapi kumaha anu urang pikahoyong.

Zombi, Lumpat! (Tautan AppStore)
Zombi, Lumpat!bebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.