LUNATIK nampilkeun kasus TAKTIK 360 sareng AQUATIK kanggo iPhone 6

aquatik-taktik

di 2012 LUNATIK dimimitian perjalanan na ku ngenalkeun di pasar perlindungan luhur nyertakeun pikeun iPhone. Saprak harita kasus ieu ngajagi iPhone dina profesi anu paling riski sapertos angkatan bersenjata, pulisi sareng pemadam kebakaran. Ogé pikeun anu hobi olahraga berisiko tinggi sapertos payung payung.

Ayeuna, pikeun iPhone 6 sareng 6 Plus, aranjeunna nampilkeun Taktik 360 sareng AQUATIK, dua kasus anu ditujukeun dua jinis panyalindungan anu béda. Anjeun tiasa mendakan kampanye pembiayaanna, sareng tujuan parantos dipendak sareng 29 dinten réngsé Indiegogo.

Duanana Taktik 360 sareng AQUATIK gaduh panutupan komprési hermétik Aranjeunna ngajagaan alat tina cai sareng lebu dina peringkat IEC IP68. Éta hartosna kalayan sadayana palabuhan sareng mémbran ditutup, iPhone anjeun bakal tetep garing sareng aman maksimal. sajam dina jero dua méter.

Éta ogé siap pikeun ragrag sareng a perlindungan dampak anu ngaleuwihan standar militér (MIL-STD-810G). Ayeuna ngan ukur aya pikeun iPhone 6, iPhone 6 Plus aya dina pamekaran.

Taktik 360

taktik

Taktik 360 mangrupikeun épolusi Taktik Extreme. Dasarna, pagawéan parantos dilakukeun dina sistem pamasangan, janten langkung saderhana ngagunakeun kancing (patén ditunda).

caket

Ngiringan sababaraha layar tina Corning gelas Gorila anu nambihan lapisan tambahan panyalindungan layar tanpa kompromi pangalaman touch.

AQUATIK

akuatik

Desain ieu nyaéta langkung elegan sareng halus ngamungkinkeun langkung dianggo sadidinten ngajaga panyalindungan anjeun sateuacan cai sareng lebu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Andriy cenahna

    halo. abdi ceuro mésér kasus lunatic kanggo iphone 6.

  2.   Marco cenahna

    Abdi hoyong mésér salah sahiji ieu