Méja kalayan waktos rilis ios 8

ios8 (Salin)

Dinten ios 8 kaluar, enya, urang sadayana terang aranjeunna tapi, Jam sabaraha ayeuna? Upami anjeun cicing di Spanyol, waktos anu dijadwalkeun pikeun peluncuran ios 8 sakitar jam 19:00 wengi, persis dina waktos anu sami keynote diayakeun dina 9 Séptémber.

Hal éta ogé kajadian dina sesa daérah tapi upami anjeun henteu jelas iraha anjeun tiasa unduh ios 8 dina iPhone atanapi iPad anjeunIeu di handap mangrupikeun tabel anu nunjukkeun jadwal kota-kota utama di panjuru dunya sahingga anjeun sadar waktosna dimana sistem bakal sayogi.

Jadwal ios 8

Émut anjeun masih gaduh hiji panggero panungtungan pikeun jailbreak a iOS 7.1.2 nganggo Pangu, salami anjeun salah sahiji jalma anu henteu ngarencanakeun luncat ka ios 8.

Upami anjeun masih gaduh mamang ngeunaan naha masang ios 8 dina alat anjeun, didieu anjeun ngagaduhan séri tinimbangan awal anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun méréskeun mamang anjeun. Kami ogé parantos nyiapkeun daptar sareng lima alesan naha unduh ios 8 siang ayeuna. Upami sadaya mamang anjeun direngsekeun, upami anjeun tungtungna mutuskeun nyandak léngkah pikeun ngapdet, ieu mangrupikeun tutorial lengkep éta bakal ngabantosan anjeun siapkeun iPhone atanapi iPad anjeun pikeun masang ios 8.

Kumaha waé ogé, ios 8 bakal sumping dinten ayeuna sareng saatos sayogi, kami bakal ngabéjaan anjeun deui jadi anjeun tiasa janten anu mimiti ngaraosan sistem operasi mobile Apple anyar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Lincoln cenahna

    Ayeuna kuring milarian favorit kuring pikeun sadaya halaman wéb anu kuring kedah terang ngeunaan pembaruan sareng kumaha kuring henteu mendakan waé di dieu! Hatur nuhun!

    Hiji-hijina hal anu kuring tingali nyaéta kuring henteu tiasa ngagedékeun gambar (kumargi maksakeun 5s) kuring kedah nyimpenna teras ..

  2.   Jibril cenahna

    Aranjeunna kedahna nyayogikeun éta ka umum ti jam 00:01 henteu ngantosan waktos khusus, kuring henteu terang naon anu kajantenan aranjeunna akhir-akhir ieu, tapi aranjeunna sering nguciwakeun konsuménna.

  3.   Pamayang cenahna

    Jalma-jalma ngadu'a ngeunaan sagala rupa, yén lamun hiji angkat sateuacan, yén upami éta angkat sababaraha jam engké. Kaleresan kuring henteu ngartos sikap jalma anu tangtu. Sabar

  4.   José cenahna

    Patarosan bakal datang pikeun Vénézuéla ??

    1.    Héléna cenahna

      Éta kaluar pikeun sadaya nagara sacara global, bédana waktos ngan ukur pikeun zona waktos, teu langkung.

  5.   Jose cenahna

    di Spanyol jam 7 sonten? Abdi henteu tiasa mendakan éta dina méja

    1.    Sergio cenahna

      Upami jam 7, éta nempatkeun salaku Madrid

  6.   Milton cenahna

    rerencangan dimana daptar ieu? naha aya anu ngagaduhan tautan?

  7.   brayan cenahna

    kanggo panama? iraha anjeun angkat?