IPad Air énggal dikelola ku 4 GB RAM

Nalika Apple ninggali kisaran iPad Air, saatos peluncuran generasi kadua di 2016, henteu aya anu tiasa ngajantenkeun urang mikir yén éta rarancang nyandak nami deui sababaraha taun ka pengker. Éta di 2019 nalika ti Cupertino Aranjeunna pulih nami ieu pikeun ngaluncurkeun modél anu langkung kuat sareng kalayan pigura anu langkung alit tibatan iPad entri.

Tanggal 15 Séptémber, Apple nampilkeun generasi kaopat tina iPad Air, generasi kaopat anu parantos ngalangkungan Geekbench, anu ngamungkinkeun urang terang sabaraha jumlah RAM anu ngiringan prosésor A14: 4 GB RAM, anu RAM 1GB langkung ageung tibatan generasi sateuacanna sareng 2GB langkung seueur tibatan iPad Air 2.

RAM iPad Air 4

IPad Air generasi ka-4 énggal dibarengan ku prosesor A14 nawiskeun kinerja anu langkung berkesan sareng langkung kuat dibandingkeun sareng generasi sateuacanna, ogé salaku anu pangheulana ngahijikeun Touch ID kana tombol kakuatan.

Numutkeun kana data Geekbench, IPad Air Anyar nganteurkeun 1583-titik performa tunggal-inti sareng 4198-titik performa multi-inti , pamutahiran anu penting dibandingkeun sareng generasi katilu, anu kinerja kalayan hiji inti nyaéta 1112 sareng 2832 kalayan sababaraha inti, alat anu dikokolakeun ku prosesor A12 Bionic.

Prosesor A14 ngagambarkeun sateuacanna anu signifikan dina hal kinerja sareng efisiensi salaku Prosesor munggaran Apple diwangun dina 5 nanométer. Ngirangan ukuran simpul ngahasilkeun chip kalayan kakuatan anu langkung luhur sareng konsumsi énergi anu langkung handap.

Dipiharep yén prosésor anu sami ieu bakal aya anu di jero Macs anu munggaran sareng prosesor ARM, sanaos panginten nganggo varian anu disebat A14X. Ngeunaan tanggal rilis, ayeuna urang masih henteu terang, tapi sadayana sigana nunjukkeun éta bakal ngahontal pasar nganggo iPhone 12 anyarsabab anjeun teu hoyong inspeksi kakuatan pinuh na sateuacan diluncurkeun rentang iPhone anyar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Raúl Aviles cenahna

    Sial kumaha performa Aipad Air tina generasi anyar ieu !!!
    Ngabandingkeun éta sareng iPad Pro 2020 henteu seueur bédana ...

    iPad Air sareng A14 sareng 4Gb RAM -> Single Core 1583 sareng Multi Core 4198

    IPad Pro 2020 11 "kalayan A12Z sareng 6Gb RAM -> Single Core 1124 sareng Multi Core 4702

    Duanana henteu ngagaduhan chip U1 pikeun tag apal anu kawéntar

    Kaleresan nyaéta ngaleungitkeun Lidar (anu tetep seueur dikembangkeun), jumlah spéker sareng mikropon sareng ID Wajah anu aya hubunganana sareng touch Id (anu kuring pikir éndah, tapi kuring resep ka FaceID), Pro bakal " tuang roti bakar "