Mésér atanapi cadangan Apple Watch di Spanyol, sadayana anu anjeun kedah terang

Mésér Apple Watch di Spanyol

26 Juni, éta dinten urang tiasa kéngingkeun Apple Watch resmina di Spanyol sareng genep nagara sanés anu ditambihkeun kana nagara-nagara anu parantos dijual. Aya kirang ti dua dinten dugi ka seueur anjeun ngarobih jam tangan kuarsa, otomatis atanapi digital biasa pikeun anu béda pisan anu bakal janten perpanjangan iPhone anjeun.

Naha anjeun hoyong terang naon anu anjeun kedah lakukeun pikeun janten salah sahiji anu pangheulana mésér Apple Watch di Spanyol? Terus maca sareng kami bakal nyaritakeun sadayana.

Mésér Apple Watch di Spanyol, masalah gugah langkung tiheula

Apple-Watch

Apple Watch bakal sayogi dinten Jumaah ieu, 26 Juni, duanana di Apple Store fisik sareng di toko online perusahaan. Bakal aya ogé dealer resmi anu bakal ngangkut jam tangan.

Anjeun parantos terang yén Apple Watch dipasarkeun sababaraha kombinasi janten milih anu anjeun paling resep bakal gumantung kana kumaha untungna anjeun. Kusabab ieu, naséhat kuring nyaéta upami anjeun badé mésér dina dinten Jumaah, gugah langkung awal pikeun ngahindaran modél terlaris anu saluyu sareng anu kuring tingali, pakait sareng versi abu-abu ruang Apple Watch Sport, duanana dina varian na 42 milimeter sapertos 38 milimeter.

Bet anu paling aman nyaéta Toko Apple online. Kami moal tiasa kéngingkeun nonton dina dinten peluncuran anu sami tapi sahenteuna urang bakal ngagaduhan unit kami disatujuan pikeun nampi éta dina sababaraha dinten. Dina hal ieu, buru-buru ogé penting kusabab waktos pangiriman ningkat sareng upami kami diantara anu munggaran, kami ogé bakal nampi éta langkung tiheula. Pilihan pikeun mésér Apple Watch ngalangkungan Apple Store online bakal dimimitian jam 7:01 énjing.

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngalaksanakeun éta kumpulan nonton di toko, nyaéta, urang tiasa ngagaleuh éta liwat aplikasi Apple Store sareng urang bakal milari éta di toko anu paling cocog sareng kami.

Mudah-mudahan sahamna henteu kawatesanan sakumaha anu kajantenan dina gelombang peluncuran kahijina sareng dina kasempetan ieu, aya cukup modél pikeun nutupan kabutuhan seuseueurna.

Harga resmi Apple Watch di Spanyol

Harga Apple Watch

Ieu harga resmi Apple Watch di Spanyol

  • Apple Watch Sport 38mm: ti 419 euro.
  • Apple Watch Sport 42mm: ti 469 euro.
  • Apple Watch 38mm: ti 669 euro.
  • Apple Watch 42mm: ti 719 euro.
  • Apple Watch Edition 38mm: ti 11.200 euro.
  • Apple Watch Edition 42mm: tina 13.200 euro.

Pikeun mésér atanapi henteu mésér Apple Watch, dilema anu abadi

Upami anjeun parantos ngahontal titik ieu sabab anjeun masih henteu terang naha mésér jam tangan Apple atanapi henteu. Kuring moal nyobian ngayakinkeun sorangan yén anjeun leres, tapi kuring hoyong anjeun maca anu kami Tinjauan Apple Watch keur diri anjeun narik kasimpulan sareng ngahargaan pameseran ieu.

IPhone Modél Cocog sareng Apple Watch
Apple Watch

Sateuacan badé mésér Apple Watch anyar anjeun dina dinten Jumaah, émut yén jam tanganna teu cocog sareng sadaya model iPhone anu parantos diluncurkeun di pasar. Dina raraga nyingkronkeun sareng masangkeun Apple Watch anjeun, anjeun peryogi gaduh salah sahiji modél iPhone ieu:

  • iPhone 5
  • iPhone 5C
  • iPhone 5S
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus

Upami anjeun resep kana Apple Watch, anjeun moal sono ...

nonton emoji-apel

Pikeun ngahirupkeun antosan dugi ka Jumaah, ieu mangrupikeun kompilasi tulisan ngeunaan Apple Watch anu kedah anjeun baca.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

21 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   nurdiansyah (@nurdiansyah) cenahna

    Abdi gaduh saminggu, kuring tiasa ngagaleuh éta di Paris saatos 3 usaha. Kabeneranna nyaéta alatna tétéla langkung saé tibatan anu kuring ngarepkeun, kuring parantos dipasangkeun sareng iPhone 6 Plus kuring, saleresna nyaéta nalika kuring nerangkeun tulisan ieu kuring masih gaduh 50% batré dina jam, iPhone 45%. Kuring kedah nyarios yén kuring nganggo éta pikeun ngadangukeun musik, nampi pesen, ngabales pesen, ningali sababaraha hal deui, hayu urang teraskeun di twitter tangtosna kuring henteu ngaktipkeunana, seueur pisan béja anu rada teu raoseun, hiji-hijina tapi kuring tiasa nempatkeun bagian kabugaran di dinya, detak jantung mangrupikeun musibah lengkep, kuring miharep éta kalayan pembaruan firmware ka hareup bakal ningkat pisan. Kabeneran pikeun sadayana anu wani mésér Apple Watch dinten Jumaah payun, saliwatan aya mérek Hoco di eBay dimana dinten ieu kuring mesen tali logam kanggo € 35, éta bénten sareng € 450 anu ditawarkeun ku Apple ka kami.
    Kuring ninggalkeun anjeun Patalina
    http://www.ebay.com/itm/HOCO-Original-Stainless-Steel-Metal-Replacement-Band-Classic-For-Apple-Watch-/251976311061?ssPageName=ADME:L:OU:ES:3160

  2.   Patricia Sotelo Rodriguez cenahna

    Poé kuring jumlahna ...

  3.   hrc1000 cenahna

    Kuring jujur ​​pikir yén Apple Watch mangrupikeun hal anu dina jangka pondok bakal kaluar tina gaya sareng biaya anu sanés pikeun nanaon, sabaraha jalma anu bakal urang tingali ningali iPhone dina panangan sareng Apple Watch dina pigeulang, dugi ka ayeuna aranjeunna parantos nyobian pikeun ngagabungkeun sadayana, telepon, browser, mp3 ... janten anjeun henteu kedah nyandak seueur hal.
    Tapi hey, perusahaan-perusahaan aya pikeun ngical barang-barang pikeun kami, muhun, kuring khususna ngarepkeun aranjeunna ningkatkeun iPhone sareng anu ... Kuring resep, kuring henteu ningali masa depan pikeun Apple Watch ieu, kecuali upami iPhone dijantenkeun jam tangan ... hébat tapi saé sadayana terang naon anu aranjeunna nyéépkeun artos. halo! 😉

    1.    Nugget thumbelina cenahna

      Leres, éta anu aranjeunna nyarioskeun ngeunaan iPhone, tapi hé, yakin anjeun leres ... 😉

  4.   Armando Rivera Mori cenahna

    Sakumaha?

  5.   Alex Infante Guerra cenahna

    Abdi parantos gaduhna sareng kuring resep

  6.   Alex Infante Guerra cenahna
  7.   Ana Maria Vazquez Albert cenahna

    Kuring ogé parantos ngalaman ampir sabulan sareng bagja pisan ku éta. Éta parantos ngalangkungan harepan kuring.

  8.   Ana Maria Vazquez Albert cenahna
  9.   Hector Sanmej cenahna

    Jigana penting pikeun nyatakeun yén dina halaman wéb Apple Store di Spanyol jelas-jelas nunjukkeun yén arloji bakal sayogi kanggo dipésér ti 7:01 persis. Janten sadayana jam 6:45 pencét F5 siga gélo!

  10.   Daniel Pastor Rollan cenahna

    Tingali ka Oscar Gomez Rivera, upami anjeunna tiasa mésér ...

  11.   iphonemac cenahna

    Nya, tulus, maca ti dinten ka hiji, kuring ngaharepkeun mésérna sareng kuring ogé ngarepkeun sahenteuna versi Apple Watch ieu bakal sahanteuna 2 taun, tapi henteu, urang parantos nyarios ngeunaan vérsi 2 jam tangan Apple, nganggo kaméra , sensor anyar sareng Anu ayeuna parantos ditingkatkeun, janten kuring parantos ngantosan sababaraha bulan ti saprak kaluarna, éta sanés ti sababaraha deui sareng kuring kéngingkeun vérsi dua yén pikeun € 449 hargana, éta pantes henteu meunang anu munggaran sahiji modél. Kalepatan anjeun nyarioskeun Watch2 😛

  12.   joxu cenahna

    dikonfirmasi 5 menit ka pengker ku telepon, mésérna moal sayogi di toko-toko fisik atanapi koléksi hungkul diical nganggo toko apel, hatur nuhun

    1.    Nacho cenahna

      Halo Joxu, saha anu parantos ngonfirmasi inpormasi sapertos kitu pikeun anjeun? Dina pernyataan resmi ti Apple ieu tiasa dibaca: «Apple Watch bakal sayogi dina dinten Jumaah, 26 Juni, di Spanyol, Italia, Méksiko, Koréa Kidul, Singapura, Swiss sareng Taiwan, di Apple Online Store, di Apple Toko Ritel sareng pilih Reseller Resmi Apple. » https://www.apple.com/es/pr/library/2015/06/04Apple-Watch-Arrives-in-Seven-More-Countries-June-26.html

  13.   joxu cenahna

    Nelepon toko balanja di Rio di Valladolid sareng perhatoskeun kana pamésan Apple anu dikonfirmasi ku kadua pihak éta toko-toko fisik ngan ukur ramalan tapi henteu langsung mésér

  14.   Xavier cenahna

    Aranjeunna kakawartoskeun ka kuring dina AppStore di Madrid yén anjeun ngan ukur tiasa ngagaleuh wéb pikeun cadangan, sareng upami aranjeunna ngagaduhan modél anu anjeun pilih dina saham anjeun tiasa angkat sareng nyandak éta dinten anu sami, tapi éta ngan tiasa dipésér ku cadanganna sateuacanna, Sareng upami modél anu anjeun pikahoyong teu dipibanda, anjeun moal tiasa nyayogikeunana

  15.   Lluis cenahna

    Naha anjeun tiasa mastikeun naha éta bakal kajadian anu sami di Apple Store of Paseo de Gracia ???

  16.   Naon waé cenahna

    Aéh aib tina konsumerisme, anu ngajantenkeun jalma henteu bahagia upami henteu ngagaduhan gadget modis, sareng ditipu upami aranjeunna gaduh.

  17.   elpaci cenahna

    Dibeuli! Pengiriman antara 10 sareng 17 Juli. S2

    1.    Gonz cenahna

      10 sareng 17?! Tambang kuring sumping dinten Senén ... naha milik anjeun lami teuing?

  18.   elpaci cenahna

    Nya, kuring henteu terang, mimitina kuring bakal nempatkeun 30 Juni sareng nalika mayar, kuring nempatkeun éta. Apple Watch olahraga abu-abu bisi tali bodas. S2